סקר קטנטן... איזה סרט יותר טוב לדעתכם...? * "מגרש השדים"(המקורי) * "הדיבוק" * "סטיגמטה"
L lilit jam New member 21/3/04 #1 ../images/Emo32.gif סקר קטנטן... איזה סרט יותר טוב לדעתכם...? * "מגרש השדים"(המקורי) * "הדיבוק" * "סטיגמטה"
../images/Emo32.gif סקר קטנטן... איזה סרט יותר טוב לדעתכם...? * "מגרש השדים"(המקורי) * "הדיבוק" * "סטיגמטה"
L lilit jam New member 23/3/04 #4 אתם רוצים להגיד לי ש... ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif לא ראיתם לפחות אחד מהסרטים האלה...???
אתם רוצים להגיד לי ש... ../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif לא ראיתם לפחות אחד מהסרטים האלה...???
I I am a freak New member 24/3/04 #5 מגרש השדים למרות שהוא סרט ישן.... הוא הצליח דיי להבהיל אותי ולגרום לי להרהר. הפריק.
K k8נורית New member 26/3/04 #8 מגרש השדים ראיתי את הגרסה החדשה בערך חמש פעמים והסרט עצמו לא ממש הפחיד אותי לעומת זאת "הצלצול" שאמור להיות סרט פחות מפחיד הפחיד אותי יותר... אבל במגרש השדים עיוות הפרצוף של הילדה יצא מוצלח!
מגרש השדים ראיתי את הגרסה החדשה בערך חמש פעמים והסרט עצמו לא ממש הפחיד אותי לעומת זאת "הצלצול" שאמור להיות סרט פחות מפחיד הפחיד אותי יותר... אבל במגרש השדים עיוות הפרצוף של הילדה יצא מוצלח!
I I am a freak New member 26/3/04 #9 רק עיוות הפרצוף../images/Emo35.gif כל האפקטים איך שהראש שלה מסתובב איך שהיא מקיאה על עצמה איך שהיא מרביצה לעצמה איך שהמיטה רועדת איך שהיא יורדת במדרגות הכול, פשוט הכול.
רק עיוות הפרצוף../images/Emo35.gif כל האפקטים איך שהראש שלה מסתובב איך שהיא מקיאה על עצמה איך שהיא מרביצה לעצמה איך שהמיטה רועדת איך שהיא יורדת במדרגות הכול, פשוט הכול.
° °•°סוסניקית°•° New member 26/3/04 #10 מגרש השדיייייים...אררר! הכי אהובים עליי - מגרש השדים והצילצול!!! אני פשוט מתה על הצילצול, לא יודעת למה! והאפקטים במגרש השדים אכן מדהימים - כמו שהפריק אמר.
מגרש השדיייייים...אררר! הכי אהובים עליי - מגרש השדים והצילצול!!! אני פשוט מתה על הצילצול, לא יודעת למה! והאפקטים במגרש השדים אכן מדהימים - כמו שהפריק אמר.
L lilit jam New member 27/3/04 #13 ../images/Emo11.gifמממממ... זה היה צפוי ש... לך יהיה משהו להגיד בנושא... אתה לא מאמין ב"דיבוק"?
I I am a freak New member 28/3/04 #15 חיחיחי... ההערכה פשוט נוזלת ממך מאמין בדיוק- אבל שם הקצינו את זה ברמה נוראית. לרוחות אין את הכוחות הספירטואליים לגרום לילדה קטנה להתנהג כך. הפריק.
חיחיחי... ההערכה פשוט נוזלת ממך מאמין בדיוק- אבל שם הקצינו את זה ברמה נוראית. לרוחות אין את הכוחות הספירטואליים לגרום לילדה קטנה להתנהג כך. הפריק.
L lilit jam New member 28/3/04 #16 ../images/Emo6.gif כמובן שהקצינו את זה... אבל הסיפור בסרט עצמו, מבוסס על סיפור אמיתי... זה כל מה שאמרתי... וכנ"ל גם לגבי "סטיגמטה"...
../images/Emo6.gif כמובן שהקצינו את זה... אבל הסיפור בסרט עצמו, מבוסס על סיפור אמיתי... זה כל מה שאמרתי... וכנ"ל גם לגבי "סטיגמטה"...
א אייתלאדאר New member 5/4/04 #17 מאמר יפה בקשר לסיפור האמיתי, אגב: בקישור הזה. מתאר את העובדות מאחורי הסיפור האמיתי שמאחורי "מגרש השדים".
מאמר יפה בקשר לסיפור האמיתי, אגב: בקישור הזה. מתאר את העובדות מאחורי הסיפור האמיתי שמאחורי "מגרש השדים".