סקר קטן

Sole Survivor

New member
../images/Emo32.gifסקר קטן

עבור עבודה בפרסום על קמפיין מילקי גיל: ראיתי את הפירסומת ברחוב? אהבתי אותה? ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? אהבתי אותה? אני קונה מיחקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובות 2)לעיתים רחוקות 3)אף פעם 4)התחלתי לקנות בגלל הפירסומת תודה רבה, רבה עונים!

E r u

New member
בשבילך הכל ../images/Emo3.gif

גיל: 17 ראיתי את הפירסומת ברחוב? לא אהבתי אותה?:X ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? לא.. אהבתי אותה?:X אני קונה מילקי: (בחר תשובה אחת) 1)לעיתים קרובות 2)לעיתים רחוקות 3)אף פעם 4)התחלתי לקנות בגלל הפירסומת

maya567

New member
עונה ../images/Emo13.gif

גיל: 25 ראיתי את הפירסומת ברחוב? כן אהבתי אותה? פחות או יותר. ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? טלוויזיה. אהבתי אותה? פחות או יותר. אני קונה מילקי: (בחר תשובה אחת) 3)אף פעם (לא טעים לי). תודה רבה, רבה גילת!

talrv

New member
מילקי! ../images/Emo13.gif

גיל: 17 ראיתי. לא אהבתי. ראיתי בטלויזיה. לא אהבתי. 1. לעיתים קרובות. טל.

גם אני

גיל: 15 ראיתי את הפירסומת ברחוב? כן אהבתי אותה? לא ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? טלויזיה אהבתי אותה? לא אני קונה מילקי: 1)לעיתים קרובות

Ulong

New member
עונה

גיל: 14 ראיתי את הפירסומת ברחוב? לא. אהבתי אותה? - ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה? בקולנוע? בטלוויזיה. אהבתי אותה? היא די סבבה. אני קונה מילקי: אף פעם.

../images/Emo41.gif

גיל: 15 ראיתי את הפירסומת ברחוב? לא אהבתי אותה?כה ראיתי את סרטון הפירסומת?בטלויזיה? בקולנוע?כה אהבתי אותה?כה אני קונה מילקי: 1)לעיתים קרובות 2)לעיתים רחוקות 3)אף פעם 4)התחלתי לקנות בגלל הפירסומת

נענה...

גיל: 17 ראיתי את הפירסומת ברחוב? כן, בכל חור היא תקועה אהבתי אותה? כן ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה אהבתי אותה? כן, רק בגלל הילה אני קונה מילקי: 2. לעתים רחוקות.

עונההה

גיל: 19.5 ראיתי את הפירסומת ברחוב? כן... אהבתי אותה? הילה נחשון מהממת
חוץ מזה אין הרבה מה לאהוב... חח ראיתי את סרטון הפירסומת? בטלויזיה... אהבתי אותה? כן משעשעת... ממשיכה את קו הפרסומות של מילקי מהעבר שכולם היו רודפים אחרי המילקי...
אני קונה מילקי: לעיתים רחוקות... פעם הייתי מכור... היום אנחנו לא מכניסים הרבה פחממות הביתה
בהצלחה

למעלה