סקר חדש לפורום

salt of earth

New member
../images/Emo32.gifסקר חדש לפורום

אני חושבת שצריך לשים סקר חדש בפורום, אני מציעה לחברי לחשוב על נושא מסוים לסקר. הצעות שלי: על היחסים בין הכנסיות- "מה דעתך על היחסים בין הכנסיות" מצב הנוער הנוצרי- "מה דעתך על מצב הנוער הנוצרי" על ההגירה- "האם אתה חושב להגר?" על הקשר עם אלוהים- "מתי אתה פונה לאלוהים? רק בזמן המיסה, כשאני צריך משהו, כל הזמן, ....... (להוסיף אפשרויות)" על החינוך הנוצרי בבתי הספר הנוצריים. "מה דעתך על החינוך הנוצרי שקיבלת בבית הספר שלך?" תחשבו גם אתם על נושאים, ותעלו אותם כדי שכל שבוע נתחיל לעשות סקר פה בפורום

lion 7

New member
שלום מלח

הסקר נפלא , לגבי אפשריות לסעיפים , אני מחכה שאחרים כאן יכתבו יביעו דיעה , הייתי מוסיף עוד למה שהבאת והן נפלאים , כמו , האם הפורום תרם או תורם לך : א- כן הבנתי כמה יסודות באמונה הנוצרית , ב- הבנתי קצת , הלואי עוד חומר .. ג- לא , בילבל אותי , ג- לא זה ולא זה , הוא לא השפיע עלי כלל מבחינה אמונית .. הייתי מוסיף פרק למידה מלח כשהתחלנו בתחילת הפורום , עדיף פרק קטן ולא פרקים , או פשוט מה שמנחה אותכם לשים .. נ.ב ניסיתי אתמול בלילה ,לשים את התגובה שכתבתי פעם על שרשור ``אבינו שבשמיים`` , אקווה לזמן פנוי .. תודה רבה , וסלאם אלסייד מעאקום

salt of earth

New member
../images/Emo4.gif

זאת כבר פעם שנייה שאני מעלה את ההודעה הזאת. חשבתי שבפעם הראשונה היא נבלעה בשרשור ולכן העליתי בשרשור נפרד כדי שתזכה להתייחסות כלשהי.. מתברר שטעיתי

למעלה