ספרים

צומיש

New member
../images/Emo32.gif ספרים

ממליצה לכם על הספרים של "יורם יובל" סערת נפש <בייחוד לך יהודה> ומה זאת אהבה.. אני באמצע סערת נפש, זה ספר פסיכולוגי אבל כתוב בצורה מעניינת וניתן להזדהות ולקבל פיתרונות על הרבה דבר יש לי רעיון אולי נמליץ על ספרים פשוט יש לי זמן בלילה ואני מחפשת ספרים מעניינים לא דווקא רומנים קלישאתיים :-\ אולי ספרי ייעוץ או משהו.. יאללה זרמו

natalie321

New member
באמת ספרים טובים

אם אהבת אותם אז אני ממליצה לך על הספרים של יאלום "כשניטשה בכה", "על הספה" ויש לו עוד.

צומיש

New member
נראה לך..

שיהיה בסיפריה במכללה ניטשה בכה נראה לי קראתי קצת בעבודה ולא ממש אהבתי..

nate2000

New member
אם כבר ביורם יובל עסקינן

ממליצה לך לקרוא את הלנה על הגג- זה הספר השני שלו.

תגובה

מענין, למה הצעת במיוחד לי? קראתי פעם ספר פסיכולוגי ממש טוב של פילוסוף צרפתי על התודעה, זה נקרא "מסה על הנתונים הבלתי אמצעיים של התודעה". הוא מסביר, איך בנויים רגשות, מחשבות ותחושות ולמה יש רצון חופשי. אני אוהב ספרות יפה. כדאי מאד לקרוא את הספור הישראלי הקצר "קצכן". זה ספור מופת על ילד יתום ובודד, שמחפשים לו מקום לגור ולא מוצאים.

צומיש

New member
בגלל

שאולי ככה תבין למה התאהבת במטפלת שלך ותבין שזה לא אהבה אחלא מטרה של טפול לתת לך הרגשה הכי טובה.. ואני מאמינה שבאמת אתתה אוהב אותה אבל זה לא אתי וגם כנראה שהיא פשוט נתנה והשרתה בך תחשוה שלא קיבלת במקום אחר וחושבת שכדאי לך לקרוא את הספר

../images/Emo177.gifסופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo115.gif

שרית קוגן, מרפאה בעיסוק ממרכז צעד-צעד תתארח במהלך הסופ"ש בפורום אבחון וטיפול לילדים ותייעץ בענייני אסטרטגיות למידה, כתיבה ותיפקודי חשיבה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1698&msgid=98006557
סופשבוע רגוע ונעים, וחג שמח

דווקא אני לא התחברתי לספר הזה....

מה שכן, המלצתי בעבר ואני באמת ממליצה מכל ה
על הספר "התאהבות" ..

למעלה