ספרים

../images/Emo32.gif ספרים ../images/Emo63.gif

שבוע הספר נפתח
טו המלצות לספרי ילדים ומבוגרים כאחד יתקבלו בברכה קריאה מהנה :)

הילדונת שלי מתה על אנציקלופדיות של ילדים

אבל חשוב שהתמונות יהיו טובות! וגם אני מתה על זה. (זה מעניין ומלמד גם אותי דברים) אנחנו קוראות לזה ל"למוד" ואז הקטנטונת שלי מרגישה גם חשיבות עצמית כי זה כמו כיתה א'... אנחנו גם משחקות תוך כדי קריאה. (למשל בצמח אוכל חרקים ובחרק : ) ספרים רגילים היא לא כ"כ אוהבת כי היא מעדיפה שאני אמציא לה סיפור (או שהיא תמציא...) לגבי ספרי מבוגרים- יש לי מן קטע כזה שאני לא אוהבת ספרים כבדים ומדכאים. לעמוס עוז ולגרוסמן בא לי להעיף כאפות על זה שהןם חושבים שלדכא אנשים זה טוב בשביל האינטילגנצייה הרגשים שהם מציעים לקורא. הם נורמלים??? שאני אדכא את עצמי בשעות הפנאי? ספרים צריכים לשמח אותי, להצחיק. איטנטיליגנצייה כזאת אני מעדיפה בהרבה... ממליצה בטירוף על הספר הכי שאהבהתי- שורשים ושיעורים בזמן של ד"ר בראיין וייס. ספר ירוק, לא עבה וקריא מאוד. שמספר על הד"ר הזה שהיה פסיכיאטר מצליח וקונבנציונלי לגמרי עד שדרך היפנוזה (אחת משיטות הטיפול המסורתיות שלו) גילה בטעות את אופציית גילגול הנשמות. (טוב זה לא ספר מצחיק, אבל כן עצר לי את הנשימה...)

המלצה שלי...

לילדים:
"שכהכריש והדג נפגשו לראשונה" / גלעד שליט. נראה לי שכדאי שהילדים יתחילו להטמיע בתודעה את הבחור הזה. להורים:
"עיטים ונבלות" / יורם קניוק. שוב, נראה לי שחלקים גדולים מהחברים כאן יהנו...

ספרים- אני מאוד אוהבת ../images/Emo13.gif

למבוגרים אני ממליצה על עולם הסוף של אופיר טושה גפלה- הוא פשוט מעולה, ולילדים- חוץ מספרי סמדר שיר המעיקים, יש את כל הסדרות של פעם- ג'ינג'י, כס"ח

Rtitan

New member
זו שאלה לא קלה... יש לי בבית כמה ../images/Emo63.gif-ים...

בערך 300. כל אחד מהם מומלץ בעיני - אני קונה ספרים אחרי שקראתי היכן שהוא חלק מהם - והם משאירים אותי עם הרגשה של אגרוף בבטן. אין לי כמעט אף ספר סיפורת, רק ספרי עיון: מדע, היסטוריה ופילוסופיה - מי שרוצה המלצות בכיוון הזה - בבקשה
בענייני סיפורת: "מיליון רסיסים זעירים", "אל תיגע בזמיר", "חמישה אנשים שתפגוש בגן-עדן"...

שרשירית

New member
אני כבר מחכה לשופינג הגדול

אני פריקית של ספרים ואוהבת לקנות אותם שישבו לי מול העיניים בסיפריה הגדולה. יש לי הרבה ספרים שממתינים שאקרא אותם (אבל לצערי אין לי מספיק זמן) ולכן הפעם החלטתי שאני לא קונה ספרים עבורי אלא רק בשביל הקטנצ'יק. לצוציק שלי נמאס מסיפורים, יש לנו מלא ספרי קריאה מצויינים אבל הוא בזמן האחרון מעדיף אטלסים וספרים מלמדים. הוא מתעניין מאוד בכוכבים, איך כדור הארץ נוצר ובמדע. ולכן הפעם אני אעשה פשיטה על החנות ואקנה ספרים רק עבורו (ובטוחה שגם אני אלמד מהם הרבה דברים חדשים)

כל ספרי נלסון דה מיל

ספרי מתח תותחיים ביותר. משהו כמו רם אורן, אבל לא! לא רואה אותו ממיקרו מטר (?).....

Rtitan

New member
מיצה ../images/Emo46.gif רם אורן בהחלט סופר !!!

סופר כסף - והרבה...

שרשירית

New member
קניתי בזה הרגע לצוציק בן ה 4

המסע הגדול של כספיון - פאול קור 100 עובדות על כדור הארץ מה קורה בטבע משלי איזופוס למישהו יש עוד המלצות על ספרים טובים לילדים?

כמה המלצות שאני יכולה לחשוב עליהם בשלוף

5 מכשפות יצאו לטייל איה אווץ אווה אדון ספלון ילד של אמא מפלצולה טרמפ על מטאטא

למעלה