סליחה על ההודעה...

NimaZ

New member
"משה" באמת לא מת../images/Emo70.gif

אוף מתי תבינו כבר?!?!?! ה-ו-א ל-א מ-ת-
-
-
אתם תראו כשהוא יחזור בספר השביעי

Ronush14

New member
חחחח נעמה אני ממש רוצה

להאמין שזה נכון... למרות שקראתי איפשהו שרולינג אמרה שלמוות שלו יש סיבה, ואנחנו נגלה אותה! אוף איך שעשו אותו בסרט כ"כ הרס לי אותו!!!

NimaZ

New member
אז כדאי לך להאמין...

כי מתי שכולם יקראו את הספר השביעי ופתאום יראו פרק שהכותרת שלו זה "שובו של "משה"" אז הם יקראו ויהיה משפט כזה בערך: "זאת הייתה שעת לילה מאוחרת כשהארי הביט בחלון מהרהר על כל היום המוזר שחווה כשלפתע הוא ראה דמות מתקרבת מעבר היער האסור. מרחוק הוא כבר ראה שהדמות פצועה ומלוכלכת. הוא קם מהכורסה עליה ישב וניסה לצבוט את עצמו- אך זה לא היה חלום. הדמות המשיכה להתקרב לעבר הטירה ומהמגדל הגבוה של גריפנדור הארי יכל לראות בבירור את אותה הדמות. הוא שמע קול מוכר צועק "הארי". הארי נרתע. האם זה חלום? האם הוא באמת שמע את קולו של "משה"? הארי יצא מחדר המועדון ויצא דרך התמונה של האישה השמנה. הוא רץ הכי מהר שרגליו יכלו לשאת אותו לעבר השער הראשי. רק כשהגיע לשם התברר לו שזהו לו חלום: "משה" עמד שם פצוע אך נושם וחייך באומללות לקראתו. הארי רצה להתפוצץ משמחה. סוף כל סוף חייו יהיו שלמים בשנית! אך הוא ראה ש"משה" פצוע וסחב אותו במהירות למרפאה של מדאם פומפרי"... משהו בסיגנון רק בלי ה"משה" ועם השם האמיתי. רגע... יש פה מישהו שלא יודע מי מת בספר החמישי ועדין קורא את הספר?

Ronush14

New member
חחחחחח נעמה איזה כישרון בכתיבה!

חשבת על לכתוב פאנפיק?
ואני יהיה מאושרת אם זה יהיה נכון... למרות שנראה לי שאם הוא יחזור זה לא יהיה ככה!

NimaZ

New member
תודה! ../images/Emo9.gif

משום מה זה לא יהיה ככה.... סתם המצאתי משו

gilmorefreak

New member
חחחחחחחחחח...

אוקיי הבנתי...ואני הגעתי למסקנות הנ"ל: משה מת- ולא יחזור!!
רון- לא ימות!! (השתגעתם?? הוא לא יכול למות!! הוא חייב להגיד להרמיוני איך הוא מרגיש כלפיה!!
חוצמזה הוא אחת הדמויות האהובות עלי!! מכחישה את שמועות המוות!!!) נעמה- באמת יש לך כישרון כתיבה!!
מתי הוספתם את משה?? איך פיספסתי את כל זה?? וחחחח..ואוו כמה שהשרשור הזה לא קשור לפורום!!!

NimaZ

New member
איילת... זה לא הולך ככה!!!

גמני הייתי בטוחה שהם יהיו ביחד אבל ראיתי פעם מזמן איזה תוכנית על הארי פוטר וג'יי קיי רולינג... והיא סיפרה שהיא כבר כתבה את הפרק האחרון בספר השביעי (רק את הפרק האחרון) והוא כבר מוכן... היא גם אמרה שיהיו עוד מקרי מוות (לא זוכרת אם זה היה מקרה או מקרי...) בספרים ועכשיו באמת:... תחשבי בהיגיון......: זה לא מאוד ברור?!? מי עוד יכול למות חוץ ממנו??? (רון)

gilmorefreak

New member
שמעתי על זה...

כאילו שהפרק האחרון בספר השביעי כבר נכתב וכל זה..אבל אין מצב שזה רון!! לא לא לא !!! מכחישה לחלוטין!!! לא יקרה!!! ויש עוד כמה שיכולים למות..אבל אני אפילו לא רוצה לנסות לנחש..זה עצוב מדי!!!

m a z i ohayon

New member
כנסו כולם-סדר בבלאגן!!!

או.קיי אז ככה: -היו שמועות שרון ימות בספר הרביעי, אחרי שזה לא קרה היו שמועות שהוא ימות בספר החמישי, השמועות עדיין ממשיכות. -מישהו מת בספר החמישי. -יש שמועות שהוא יחזור. --כמו שאמרתי זה ה-כ-ל שמועות אי אפשר לדעת מה באמת יקרה ומה לא, את כל זאת נדע בספר השישי. *פרסומת סמוייה* (חחחחח) <אני כותבת את זה כי מישהי שאלה אותי במסרים אישיים כי היא לא הבינה כלום אז אני כותבת למקרה שעוד מישהו מבולבל כמוה>

NimaZ

New member
לא...

זה לא בטוח ש"Nשה" לא מת... אבל אני יודעת שלרולינג את לב להרוג אותו בצורה הזו... אם היא הייתה רוצה להרוג אותו היא הייתה עושה משו יותר מפואר. שיגידו שהוא מת בכבוד... ולא בגלל שהוא החליק! רולינג פשוט לא הטיפוס של המוות הפשוט...!

yaelrs

New member
נכון...

היא באמת הרגה אותו לא בצורה מכובדת אבל כל הקטע זה שהוא בא להגן על הארי ולא נשאר מאחור...ואז הארי מאשים את עצמו אני מקווה שאני לא מוסרת יותר מדי מידע

NimaZ

New member
רק שאני יבין...

יש מישו פה שלא גמר לקרוא את הספר החמישי???? או זאנחנו סתם מטומטמים שכותבים "משה" כל הזמן...-

NimaZ

New member
מה?! איך?!

לי יש את כולם בעיברית... ויש לנו גם את החמישי באנגלית חה!!!

yaelrs

New member
באמת שסיריוס מכוער מדי...

כשחשבתי מי יכול לשחק את סיריוס חשבתי על זה שמשחק בשר הטבעות את אראגון (ויגו מורטנסון) אם משהו ראה....

NimaZ

New member
המ...

אני חשבתי עליו בספר השלישי כמו משוגע כזה אתם יודעים שמחייך חיוכים מפחידים (כמו של התאומים!) והשיער שלו כבר חצי ראסטות מהדם שהצטבר בתוכן (
... תגידו... מאיפה אני מביה את הדברים האלה?) וגם כזה מופרע כזה נו פשוט כזה!!!!111

NimaZ

New member
../images/Emo32.gif חלומי התגשם!!!

סוף-כל-סוף הודעה שאני התחלתי הפכה למצומקת!!! יששששששששש!!!!!!

Ronush14

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

נעמה ממש הצחקת אותי עכשיוווווו

למעלה