סיני

rotem rispecttt

New member
שליי..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אייסיקיו
288962746 ומסנג'ר אני לא אתן כי אני לא משתמת בוו
שלחו הודעותת

eveligne406

New member
שלי... אבל חברה יש סלקציה

חח סתם כולכם מוזמנים ונעשה שיחת ועידה גדולההההה על כמה שאנהי מושלמת ויפההה 290962049 [email protected]

Senior Baron

New member
../images/Emo32.gif סיני../images/Emo97.gif../images/Emo8.gif

כל הדברים הלא קשורים לרבלדה - לכאן

bigmomentom

New member
ברונו כנס ../images/Emo26.gif

אני רותחת וזועמת על מה שעשית! אתה מוכן להסביר לי מדוע שירשרת שרשור חדש של סירטונים שכ"כ התאמצתי להביא לפורום לשרשור ישן שפתחתי אתמול בבוקר? בזכותך הסירטונים נדחפו יחד עם השרשור לעמ' 2 בפורום. הוצאת לי את כל החשק להיכנס לפורום הזה. איכזבת אותי!

../images/Emo12.gif

לא נורא עינת.. קורה...
ואת לא מאבדת שום חשק הבנת?? את תמשיכי להיכנס לפה עוד הרבהההה... כי אם לא.. מה אני יעשה פה בלעדיך
מי יביא לי סירטונים<?
סתם מאמי.. אבל תזהרי לך ותמשיכי להיכנס כי אם לא... את כבר יודעת

Senior Baron

New member
../images/Emo2.gifמה עכשיו??

לאיזה שרשור הכוונה? כבר הסברתי בעבר ואני אסביר שוב, דברים זהים יש לשרשר לשרשור זהה פעיל על מנת לחסוך במקום

Senior Baron

New member
עכשיו הבנתי

ואני לא מתחרט... זה בעצם נושא אחד של 2 שרשורים אז אין סיבה שיהיו 2 נפרדים התקפי הזעם שלך בכלל לא הוגנים ולא מקובלים עליי

bigmomentom

New member
../images/Emo26.gif

"התקפי הזעם שלך בכלל לא הוגנים ולא מקובלים עליי" תודה רבה לך ואתה פשוט חוצפן!

Senior Baron

New member
....

תנסי לנהל פורום כזה ואז נראה אותך ממשיכה להתנהג בקרירות למקרים כאלה שרק תוקפים אותך בלי להסביר למה ובלי סיבה הוגנת

bigmomentom

New member
../images/Emo26.gif

ההגנה הכי טובה זה ההתקפה? תודה רבה לך על המילים "החמות"

Senior Baron

New member
../images/Emo27.gif

אין בעד מה... אין לי כלום נגדך חס וחלילה ואני אסיר תודה על כל תרומתך. חבל שאת רואה בי אויב כל הזמן.

Senior Baron

New member
סי

במקום לבקש הסבר יפה ולשאול אם טעיתי באת ותקפת אותי... לו יכולת נראה שהיית הורגת גם

bigmomentom

New member
כנס

מה זאת אומרת "לאיזה שרשור הכוונה" אם היית טורח לקרוא את כל השרשור ולא ישר משרשר היית רואה שאין קשר בין השרשור הישן לחדש. גבי ראה את זה ולא שירשר! גם לי לקח לפחות 15 דקות להבין לאן דחפת את השרשור סירטונים חדש שפתחתי היום בבוקר עד שמצאתי אותו בתוך שרשור שפתחתי אתמול ב- 8:30 בבוקר! עשית טעות ולא יקרה לך כלום אם תודה בזה.

Senior Baron

New member
אני קורא כל מה שאני משרשר

תראי לי לינק שאבין ספציפית למה הכוונה ושרשור מאתמול בבוקר בכלל לא נחשב ישן... אין לי בעיה להודות בטעות ואת יודעת זאת אבל תחילה אני צריך לראות אם באמת יש טעות וזה משוושר לעוף

bigmomentom

New member
../images/Emo26.gif

שישורשר ל-off כי הרי חס וחלילה שמישהו ימתח עליך ביקורת. אתה גם מוזמן למחוק את הכל.

Senior Baron

New member
הסבר מפורט

ראשית - לא שרשרתי אותך אלא את ההודעה הזאת, את שרשרת לשם את הסרטונים ואני לא אשם בזה שנית - זה אכן מה ששרשרתי אותו נושא והתקנון ברור לגבי שרשורים זהים. שלישית - הודעה מאתמול בבוקר עדיין פעילה וחיה, לא בעיה להקפיץ כמו שעשית... השרשור הזה יחיה עד מחרתיים בבוקר רביעית - ביקורת שולחים במסר ולא פותחים הודעה חדשה... מקסימום בעוף אין לי בעיה להגיב ולהסביר לפני כולם שבת שלום

bigmomentom

New member
../images/Emo26.gif

לא בושה להודות כשטועים וטעית. שבת שלום גם לך! תמחק תשרשור הזה, תשרשר אותו למוות תעשה כאוות נפשך...

למעלה