סילבסטר

יסמין122

New member
../images/Emo32.gifסילבסטר../images/Emo32.gif

אז נכון שסילבסטר היה אתמול
אבל הנה כמה שאלות שנועה כתבה באוף הקודם ואפשר לענות גם עכשיו
יוצאים היום
יש עם מי להתנשק בחצות
איך עברה עליכם 2006 בכללי
מה אתם מצפים מ-2007 באופן כללי ובאופן אישי
שתהיה לנו שנה מדהימה
והנה כמה שאלות שלי
מה הדבר הכי טוב לדעתכם שקרה לכם השנה
והכי רע
אם הייתם צריכים לתת כותרת לשנת 2006 שעברה עליכם איך הייתם קוראים לה
שנה טובה לכולם

Aviyush

New member
2007../images/Emo9.gif

יוצאים היום? יצאתי אתמול חח יש עם מי להתנשק בחצות ? לא
איך עברה עליכם 2006 בכללי? התחילה דיי חרא והשתפרה המון מה אתם מצפים מ-2007 באופן כללי ובאופן אישי? באופן כללי- שלא יהיו מלחמות, שיבינו קצת יותר אחד את השני בעולם הזה ושירגיעו את אחמדיניג'ד הזה (חח איזה אופטימיות
). באופן אישי, אני מאחלת לי שנה טובה ומוצלחת. ובריאות לכל המשפחה שלי טפו טפו טפוווו שתהיה לנו שנה מדהימה
אמן והנה כמה שאלות שלי מה הדבר הכי טוב לדעתכם שקרה לכם השנה? התחלתי להעריך את עצמי קצת יותר ובזכות זה התחברתי עם הרבה אנשים:) וכמובן הנסיעה לארה"ב והכי רע? חבר של המשפחה שהיה יותר מדוד בשבילי נפטר. וגם החתולה המדהימה שלי מתה. אני מתגעגעת אליהם:( אם הייתם צריכים לתת כותרת לשנת 2006 שעברה עליכם איך הייתם קוראים לה? האמת? אינלי מושג

../images/Emo28.gifעונה../images/Emo9.gif../images/Emo100.gif../images/Emo60.gif

יוצאים היום
לא, לא יצאתי
יש עם מי להתנשק בחצות
לא
חחח
לא כמו שציפיתי שתעבור, לא כמו שרציתי.. מה אתם מצפים מ-2007 באופן כללי ובאופן אישי
שכן תעבור כמו שאני מצפה שתעבור, חח שתהיה שנה שבה המעשים שלי יתאימו לערכים ולמחשבות שלי. שתהיה לנו שנה מדהימה
אמן!|חמסה
מה הדבר הכי טוב לדעתכם שקרה לכם השנה
ששרדתי אותה
והכי רע
אממ.. אני חושבת שהקטע של המלחמה, הוא נורא הפחיד אותי כאשר נפלו פה הטילים, היה לי התקף חרדה אפילו חחח וגם באותה מלחמה קרוב משפחה שלי נהרג ולמרות שלא ממש הכרתי אותו זה היה בלתי יאומן וקשה לקבל את זה. אם הייתם צריכים לתת כותרת לשנת 2006 שעברה עליכם איך הייתם קוראים לה
השנה שלא תחזור

קצת באיחור../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif

יוצאים היום
יצאתי שלשום חחח, יצאתי עם ידיד טוב היה מאוד נחמד. יש עם מי להתנשק בחצות
אמממ לא
עברה די מהר... מה אתם מצפים מ-2007 באופן כללי ובאופן אישי
שתעבור מהר ושתהיה שנה טובה ומוצלחת. מה הדבר הכי טוב לדעתכם שקרה לכם השנה
אממ סיימתי ללמוד
החתונה של אחי ושנולד לי אחיין
והכי רע
אני לא בקשר כ"כ עם החברות שלמדו איתי בבי"ס. אם הייתם צריכים לתת כותרת לשנת 2006 שעברה עליכם איך הייתם קוראים לה
אממ אין לי מושג.

יואוו איך אני חולה../images/Emo10.gif../images/Emo100.gif../images/Emo60.gif

ביום שבת בבוקר קמתי חולה
בערב התחיל לי גם חום, למחרת הלכתי לעשות מתכונת בספרות וחזרתי הביתה..
ואז ראשון שני השתפר קצת המצב והרגשתי יותר טוב והיום שוב חזרתי להרגיש רע
חח
תגידו לי "תהיי בריאה
"

Aviyush

New member
ואיייי מאמי תיהי בריאה../images/Emo70.gif

לפחות המתכונת הלך טוב?

אני גם אענה../images/Emo29.gif

לא יצאתי..
אין לי עם מי להתנשק כרגיל
המממ...שנה כזו של הרבה הרבה דברים לקראת מטרה מסויימת של קבלה ללימודים.אז לא היה איזה מוטיב לשנה
שהמצב בארץ ישתפר ואני נורא רוצה להצליח בלימודים סוף סוף ולמצוא אהבה אמיתית
הדבר הטוב-התקבלתי ללימודים
הדבר הרע-התקשרתי למישהו שלא הייתי צריכה וזה לכאורה דבר פעוט אבל זה שוב פעם פגע בי..אני פשוט לא מרפה ולא לומד
שנה של הרבה.. זו הייתה שנה..כמו בלי מטרה אבל עם..כלומר לא היה משהו מרכזי בשנה הזו כמו שירות לאומי או שנה של בית סםפר או שנה של מכללה..שנה שהיו בה הרבה דברים לכאורה לא קשורים..פשוט שנה כזו

streetdacne

New member
האקדמיה להיפ הופ!

DBM STREET & POP DANCE ACADEMY (מדינת היהודים 99, הרצליה פיתוח) האקדמיה לריקוד המוסמכת הראשונה והיחידה בישראל לריקוד StreeTDancE בניהולו והדרכתו של דייויד ברק מרקוביץ` מציעה מגוון של שיעורים: - צעד ראשון - שיעורי ריקוד למתחילים ומתקדמים - שיעורים פרטיים - סדנאות - הדרכה מיוחדת למבצעים ואמנים - אימון להקה - הסמכה בינלאומית להוראה והדרכה - תחרויות בינלאומיות של ה-IDO - הסמכה בינלאומית כרקדן - סוכנות רקדנים - חבר ב-IDL (ליגת הריקוד הישראלית) - חבר ב-IDO (איגוד הרקדנים הבינלאומי) we gonna make you dance! לפרטים והרשמה יפית: 052-2238519 מיכל: 054-5290227 דייויד ברק (29) החל לרקוד StreetDance בשנת 1988 במיינז/גרמניה (HDJ).מאז 1994 כוריאוגרף ורקדן בתעשיית הבידור האירופאית, מכוריאוגפיות, הפקות בימתיות, אימון ועד הופעות חיזוק במסע הופעות....! דייויד ברק הוא בעל ניסיון מאז 1988 ביותר מ- 1500 הופעות. דייויד בעל תעודות הוראה מה-IDL וה-IDO ולימד יותר מ-5000 תלמידים ברחבי העולם. www.markowicz.de

דרמה נשית נוגעת ללב!חדש בבית צבי

'שירת הלוויתן' מחזה מאת אנתוני מינגהלה קרוליין, סטודנטית בריטית בת 21, נוסעת אל אי הנופש וויט עם תינוק ברחם. החוף, השחפים, החורף והמגורים הזמניים באי בו נולדה, משמשים סביבה מרוחקת ומחשבה על דילמות סביב זהותה המינית וסביב עתידו של הילד. מחזאי שחתום על הצלחות ענק כגון: "הכשרון של מר ריפלי", "קולד מאונטן", ו"הפצוע האנגלי". דרמה נשית נוגעת ללב. מומלץ בחום! תינתן הנחה לקבוצות. החל מה4 בינואר עד ה20 בינואר. להזמנת כרטיסים: 5799290 - 03

T V N

New member
מחירי הופעת אמנים בטלוויזיה

למישהו כאן יש מושג או הערכה כמה משלמים לאומנים על הופעה במהלך תוכנית טלוויזיה בפריים טיים? הכוונה היא לאומנים בסדרי גודל של שלמה ארצי, שרית חדד, אייל גולן, צביקה פיק, סבלימינל, ועד לשירי מימון, נינט, קרן פלס, מירי מסיקה, ועידן יניב. כל תגובה, קישור לכתבה או שירשור בנושא, שמועות, מידע פנימי וגם סתם ספקולציות, יתקבלו בברכה,,,

ייאאאא

זה רק אצלי או שתפוז שינו עיצוב?
בטח בגלל זה היה כול כך איטי... אבל תיראו.. אנחנו בשער לתפוז.. סורי על ההודעה החדשה.. נועה או רוית תשרשרו לאן שבאלכם

אנחנו לא בשער../images/Emo6.gif../images/Emo100.gif../images/Emo60.gif

זה התפוז אישי, שם את רואה את כל הפורומים והקומונות שאת נמצאת בהם ומה שיש בהם.. אם לזה התכוונת
לא אהבתי ת'עיצוב

נטושקע

New member
חחח עכשחיו שמתי לב

קייותי לי..כול כך שמחתי שלא שמתי לב חח כה עיצוב חביב לא שמהו

למעלה