סייד

התעודה שלי>.>../images/Emo219.gif

*לא אכפת לי אם לא יקראו כמעט. העיקר להוציא. ולכל אלה שיקראו-תודה,ויש לי שאלה בסוף XD יום נאחס. גם נגמר השמיניה [בכיתי רוב הזמן
] וגם הייתה לי תעודה "מצויינת"- [תזכרו,אני בכיתה ו',אם אתם לא מבינים למה יש דברים של ילדים דיסלקטים כמו שטחים והיקפים-תזכרו שאני קטנה XD/סתמו ותשמרו בלב את כל הדברים סטייל "שיואעיואנעכחגכ את לומדת דברים מזמזה לילדים סתומים!!!!!1"
] לשון-חזרי על נושא הפועל,התואר והשם בטקסט-א|א 80-טוב תנך-הינך מבינה את תוכן הסיפור המקראי הנלמד-א|א 90-כ. טוב מאוד הסטוריה-הינך מבינה תהליכים היסטוריים-א|א 100-טוב מאוד גאוגרפיה-אינך שולטת בנושאים הנלמדים-א|א 60-מספיק [שרליצה עם סרטן. מפגרת] חשבון-עליך לחזור על החומר הנלמד-א|א 50 כ. מספיק [נחיריים >.>] הנדסה-אינך שולטת בחישובי שטחים והיקפים-א|א 60-מספיק [נחיריים. היה לי בכל המבחנים 80-85 והזונע עשתה לי 60] מדעים-שולטת בתהליך הפקת החשמל בתחנת הכוח-א|א 80-טוב אנגלית-את עושה מאמצים לעבוד בהתמדה וכנדרש-א|א 90-כ. טוב מאוד [נהה. בגלל ששכחתי מלא פעמים אנגלית XD] לא"י-הינך מגלה עניין בנושאים הנלמדים בלימודי א"י מחשבים-הינך שולטת במיומנויות במחשב שנלמדו זה"ב-הינך מגלה עניין ובקיאות בחומר הנלמד אומנות-הינך ילדה יצירתית,מגלה עניין ולוקחת חלק בשיח האומנותי חנ"ג-הינך משתתפת באופן פעיל בשיעור,ומתאמצת להגיע להישגים טובים התלמידה בכיתה ובחברת הילדים- הרגלי למידה-הינך מבצעת משימות בהתמדה וברצינות השתתפות בשיעורים-מרבה להשתתף בשיעור ולקחת בו חלק שמירה על ציוד ביה"ס-הינך מקפידה לשמור על ציוד ביה"ס [לא השתמשתי בציוד ביה"ס. אם אפשר לקרוא למה שיש בביה"ס ציוד Oo] ציוד אישי-הינך מקפידה על סדר וניקיון במחברותיך יחס למבוגריםהינך מנומסת ונעימת הליכות [יש,היא הבליגה על זה שצעקתי עליה כמה פעמים D:] יחס וחברים-הינך מגלה יחס טוב לחברים תחום חברתי- לוטן היקרה- הינך ילדה נעימה וחברותית,כנה,רגישה ומצחיקה. מוכנה להתנדב לכל משימה או מטלה ומבצעת אותן באחריות. תחום לימודי- ניכרת השקעתך ושינוי גישתך ללמידה. על כך שאי את הברכה. [WTF] המשיכי להתמיד,להשקיע ולקחת אחריות. בטוחני שבדרך זו תשפרי את השגייך ביתר המקצועות. ועכשיו השאלה D:- נדמה לכם שעם הציונים ה"יפים" שלי יקבלו אותי לחטיבה שפויה? XD

XDD נוסטלגיה!

תגידי לי, את שפוייה?! כל הציונים שלך [מלבד ג"ג-אבל את מי זה מעניין?Oo] מעל 80. תגיעי לתיכון-תאמיני לי שהציונים שלך ירדו.

אולי,מלבד מתמטיקה. ../images/Emo219.gif

עדיין מלחיץ אותי כל דבר. אני רוצה להתקבל לאורן ולא לאלון [מי שגר ביבנה מבין
] כי אני רוצה להיות במגמת דרמה,רמת החינוך שם יותר טובה והילדים פחות מעצבנים. וכל דבר בעיניי משנה. כי זה חשוב לי. איכ.

hilonet14

New member
לא חייב

"תגיעי לתיכון-תאמיני לי שהציונים שלך ירדו." לא חייב להיות ככה.. אני אישית ירדתי אבל עליתי בחזרה... :) את לומדת בכיתה ו' זה"ב?! אני בכיתה ט' ורק השנה התחלתי ללמוד את זה XDDDDDDDDD אל תדאגי את תלמידה יחסית פסדר!!

mad artichoke

New member
אחלה תעודה, וסתם שתדעי

גם אם הציונים שלך היו ממש ממש נמוכים היו מקבלים אותך לחטיבה.. >_> בכל מקרה, גם אני קיבלתי תעודות היום
הם העלימו לי את המתמטיקה משום מה, אבל מה אכפת לי, זה מעלה את הממוצע

I am IRiTooSH

New member
לדעתי יקבלו^.^../images/Emo17.gif

ואם לא יש להם עסק איתי
אוף איתך, אני צכה את המסן שלך@#^@&%#$# תני לי באישי

דנטל

New member
הציונים שלי לא התקרבו לשלכן

יא חרשניות
ואני גם עד היום לא חושבת שהתעודות האלה שוות משהו.

hilonet14

New member
XDD

מה חרשניות בדיוק??!! אם לא שמת לב רוב המקצועות שלי פה זה העתקות.. חחחחח

hilonet14

New member
הציונים שלי XDDD

נתחיל בטוביםםםםם 100-פיזיקה {בלי העתקות} 100- מתמטיקה {בלי העתקות} זה"ב-95 {עם קצת העתקות} ערבית-90{ה-כ-ל העתקות} אנגלית- 85 {קצת העתקות} ספרות-85 {בלי העתקות} אזרחות-85 {עם העתקות} ספורט-75 {עם קצת הברזות} לשון- 65 {בלי העתקות} היסטוריה-65 (בלי העתקות} זהו לבינתיים, עכשיו אנחנו כבר לא לומדים יותר... היסטוריה, ספרות, ופיזיקה... ונוסף לנו בימקום כמיה ביולוגיה תנ"ך, ג"ג {אנחנו הכיתה היחידה שלומדת ג"ג מהשיכבה שלנו.... למה!?!?!??!?! אין לי מושגגגגגגגגגגגגגג נראה לי סתם מורים אהבלים.}

כ"ה D: ../images/Emo219.gif

תעודה מצוינת D: אני לא מאמינה עדיין שחברה שלי קיבלה 100 בהכל. זונע.

האמת שלא XD ../images/Emo219.gif

היא לא עושה שומדבר שיעלה את הציון שלה/יוריד. המורים פשוט אוהבים אותה. למרות שיש לה ציונים טובים פחות או יותר. זה בגלל שהם אוהבים אותה.

hilonet14

New member
גם לי יש

2 חברות כאלו... בגללם המקצועות שאני מעתיקה מהם יש ציונים טובים XDD תנקס XDDD יאללה אנשים שתפו ציונים.. מה זה רק אני ולוטן קיבלנו תעודות חחחח

I am IRiTooSH

New member
אני קיבלתי בחמישי שעבר../images/Emo6.gif../images/Emo17.gif

יצאה תעודה טובה..הייתי בטוחה שפחות כי בכלל לא השקעתי><" לא הכנתי שיעורים וכאלו.. אומנות - 95 אנגלית - 95 ספורט - 95 מבת[ג"ג והיסטוריה ביחד, שילוב מבחיל=.="] - 98 מדעים - 90 מתמטיקה - 95 [ציפיתי ליותר:\] מורשת - אין ציון. ספרות - 86 ערבית - 80 שורשים - אין ציון. תנך - 91. היתי בטוחה שבתנך יצא לי 60. כי המורה ממש שונאת אותי ואני לא מבינה את החומר, אבל מי מתלוננן?
ממוצע 91.666667

למעלה