התעודה שלי>.>../images/Emo219.gif
*לא אכפת לי אם לא יקראו כמעט. העיקר להוציא. ולכל אלה שיקראו-תודה,ויש לי שאלה בסוף XD יום נאחס. גם נגמר השמיניה [בכיתי רוב הזמן
] וגם הייתה לי תעודה "מצויינת"- [תזכרו,אני בכיתה ו',אם אתם לא מבינים למה יש דברים של ילדים דיסלקטים כמו שטחים והיקפים-תזכרו שאני קטנה XD/סתמו ותשמרו בלב את כל הדברים סטייל "שיואעיואנעכחגכ את לומדת דברים מזמזה לילדים סתומים!!!!!1"
] לשון-חזרי על נושא הפועל,התואר והשם בטקסט-א|א 80-טוב תנך-הינך מבינה את תוכן הסיפור המקראי הנלמד-א|א 90-כ. טוב מאוד הסטוריה-הינך מבינה תהליכים היסטוריים-א|א 100-טוב מאוד גאוגרפיה-אינך שולטת בנושאים הנלמדים-א|א 60-מספיק [שרליצה עם סרטן. מפגרת] חשבון-עליך לחזור על החומר הנלמד-א|א 50 כ. מספיק [נחיריים >.>] הנדסה-אינך שולטת בחישובי שטחים והיקפים-א|א 60-מספיק [נחיריים. היה לי בכל המבחנים 80-85 והזונע עשתה לי 60] מדעים-שולטת בתהליך הפקת החשמל בתחנת הכוח-א|א 80-טוב אנגלית-את עושה מאמצים לעבוד בהתמדה וכנדרש-א|א 90-כ. טוב מאוד [נהה. בגלל ששכחתי מלא פעמים אנגלית XD] לא"י-הינך מגלה עניין בנושאים הנלמדים בלימודי א"י מחשבים-הינך שולטת במיומנויות במחשב שנלמדו זה"ב-הינך מגלה עניין ובקיאות בחומר הנלמד אומנות-הינך ילדה יצירתית,מגלה עניין ולוקחת חלק בשיח האומנותי חנ"ג-הינך משתתפת באופן פעיל בשיעור,ומתאמצת להגיע להישגים טובים התלמידה בכיתה ובחברת הילדים- הרגלי למידה-הינך מבצעת משימות בהתמדה וברצינות השתתפות בשיעורים-מרבה להשתתף בשיעור ולקחת בו חלק שמירה על ציוד ביה"ס-הינך מקפידה לשמור על ציוד ביה"ס [לא השתמשתי בציוד ביה"ס. אם אפשר לקרוא למה שיש בביה"ס ציוד Oo] ציוד אישי-הינך מקפידה על סדר וניקיון במחברותיך יחס למבוגריםהינך מנומסת ונעימת הליכות [יש,היא הבליגה על זה שצעקתי עליה כמה פעמים D:] יחס וחברים-הינך מגלה יחס טוב לחברים תחום חברתי- לוטן היקרה- הינך ילדה נעימה וחברותית,כנה,רגישה ומצחיקה. מוכנה להתנדב לכל משימה או מטלה ומבצעת אותן באחריות. תחום לימודי- ניכרת השקעתך ושינוי גישתך ללמידה. על כך שאי את הברכה. [WTF] המשיכי להתמיד,להשקיע ולקחת אחריות. בטוחני שבדרך זו תשפרי את השגייך ביתר המקצועות. ועכשיו השאלה D:- נדמה לכם שעם הציונים ה"יפים" שלי יקבלו אותי לחטיבה שפויה? XD