סופשבוע

Evil Beast

New member
בסופשבוע לא היה כלום אבל ../images/Emo77.gif

ביום שלישי היה לי יומולדת. וויפי.

Keenan RiP

New member
אממ

יום חמישי הייתה יומולדת לידידה שלי.. היינו אצלה בקיבוץ..היה שתייה ונרגילה וזה היה טוב:] יום שישי חברה שלי באה והיה ממש כיף:] והיום סתם לא עשיתי כלום..רבצתי בעיקר...

D bee

New member
../images/Emo151.gifאמ..

אני הייתי חולה סוף שבוע..מה שדי הרס לי את התוכניות... אבל לא נורא יהיה עוד סופשבוע! חד פורים שמייח לכולם:)

Just Yula

New member
המממ...

יום שישי.. הייתי אצל ברק:]] יום שבת...אהה... עשיתי עבודה באינדוקציה... איכסס!!!!... ו... זהו אני מניחה..:S

C A R I S M A

New member
סופשבוע....

הייתי עם חברים שלי ליד הבצפר הזמנו פיצה והיה אממ ... נחמד... בשבת למדתי למסחן כל היום.......בערך... והיום אני מאוד מצוננת !!!
והלכתי לצילומים כדי לשים לי מתכת בשיניים ....יודעים למה הכוונה
.... קיצר סופשבוע ותחילת שבוע משעממים!!!!

NiKi†a

New member
פסח אני חושבת=]

או סתם יום שתרצו בהמהלך השבוע ויסתדר לכולם.

NiKi†a

New member
ויתרתי..

כי לא ממש יוצא טוב לכולם עם כל המפגשי פורום והכל.. ואני גם לא יכולה P: אבל כמובן שחלק מכם כן יכולים להפגש [ואני גם די בטוחה שתפגשו כי כל אחד בא למפגש פורום אחר שבטח יתקיים בעזריאלי
] תהנו...ביום ראשון- שירשור מיוחד לפורים. (*תכינו תמונות*] מואהאה =]

RaSmUs iT

New member
ברצוני לנצל שירשור זה

בכדי לשתף אותכם בשמחתי העזה ולבשר לכם שקניתי את האחד והיחיד האלבום הטוב ביותר עלי אדמות אוריג'ין!!!!
אין אין אין אבל אין על האלבום המדהים הזה אבל למי אני מספרת את זה? אף אחד לא יודעת את זה יותר טוב מאיתנו..

Evil Beast

New member
תתחדשי!

אני קניתי אותו בחנוכה
. אני עדיין צריך לקנות את שואוביז.

RaSmUs iT

New member
תודה תודה..

בניתי עליו הרבה מאוד זמן.. גמני רוצה את שואוביז אבל MUSCLE MUSEUM, שהוא לדעתי אחד השירים היפים באלבום בא בגירסא שאני לא רגילה אליה, וזה מעצבן
תגידו רגע, אם כבר מדברים על האלבומים של מיוז.. אז יש פה משהו שאני לא כל כך מבינה מה זה הולאבאלו? DVD? דיסק עם שירים מתוך הופעות? הא?

dirty boots

New member
דיסק כפול

אחד בי סיידז והשני הופעה חיה. בא לי מפגש בפורים :( טוב נו, יהיה בפסח נכון? :]

RaSmUs iT

New member
הופעה חיה באודיו?

או שזה ל-DVD או משהו? טוב בכל מיקרה מיוז זאת להקת הלייב הכי טובה שאני מכירה ובפסח דווקא יוצא יותר טוב, כי יש פה כמה אנשים שיש להם בטח מפגשים אחרים בפורים ואנחנו לא נספיק להיות בכל המפגשים זה גם יום אחד אז זה יהיה לחוץ כזה לדעתי הכי טוב זה בפסח, יש הרבה זמן...

למעלה