סופשבוע

Pipe Dreamer

New member
../images/Emo32.gifסופשבוע

איך עבר עליכם הסופ"ש? מה התכנונים לשבוע הקרוב? אני (כאילו שזה מעניין מישהו, אבל אין לי משהו אחר לעשות כרגע) הייתי אתמול ביומולדת של ידידה, שהייתה אמורה להיות מסיבת הפתעה, רק שהיא החליטה לארגן לעצמה יומולדת כך שלא יצאה הפתעה. היה נחמד, חוץ מכמה מטומטמים לא קשורים מהבצפר שלה. ועכשיו שבת, וכמו כל שבת אני מרגיש חרא, יש משהו באווירה שאיכשהו משפיע עלי. הו וול, מקווה שיהיה טוב יותר.

RaSmUs iT

New member
אצלי..

לא היה משו מיוחד. הייתי חולה כל השבוע הזה (אני עדיין חולה), ולא הייתי בבצפר. אמממ.. התיכנונים שלי לשבוע הבא זה בעיקר להשתעמם ולחפש דברים לתחפושת שלי. זייהו. אוף טופיק קטן - נועית התפוזונה לא נותן לי לשלוח לך מסר!

RaSmUs iT

New member
אהה שכחתי, בעצם כן עשיתי משו..

יש! יש! (עלק
) אממ, ביום שישי בלילה הלכתי לחברה שלי עם עוד חברה, אז כיבינו את האורות והדלקנו אולטרה סגולה ודיברנו על האבולוציה ועל אלוהים... חח ועל מוזיקה כמובן, ועוד כל מיני דברים. התחפשתי לפרחה (יש פילו תמונה כי הבאתי לשם מצלמה אבל עד שאני אפתח...) ויש לה בובה ענקית של טוויטי, אז הפכנו אותו למעריץ של מיוז (חברה שלי הביאה את ORIGIN אז שמתי לו אותו ביד וצילמתי אותו... קיצער השתגענו והלכנו הביתה. מרתק הא?

dirty boots

New member
סופשבוע.

הייתי בשישי אצל חברים בתל אביב, היה כיף ואחרי זה הייתי במסיבה.

L A D Y B U G 2

New member
בלע אני

גםאני....לא שזה מעניין מישהו....הייתי אמורה לסוע לחרמון משישי אבל כמובן כמו תמיד דברים לא מצליחים לי ונשארתי להשתעמם בבית....
....ופתחתי לעצמי מסנג'ר (גם לא מעניין אף-אחד) בלע.....למי שרוצה [email protected] בלע.....כל-כך משעמם

עלי עבר בסדר..

ביום שישי חגגו לי את היומולדת עם המשפחה ועכשיו אני עשירה.
וגם בן דוד שלי החל ללמוד לנגן על גיטרה אז הוא ביקש שאני אראה לו את הגיטרה החשמלית שלי. לראות אותו מנגן הפוך זה כל כך קורע.
(בגלל שהוא שמאלי...) היום לא היה לי כוח לעשות שום דבר אז סתם ישבתי וקראתי ספר טוב ושתיתי קצת קפה עם מוזיקה טובה ברקע.
(הספר הוא רוז מאדר של סטיבן קינג אהובי לכל השואלים, לא שיש שואלים.
) סופי שבוע רגועים שלא עושים בהם כלום זה כיף. מרגיע מאוד.

אההההה

גם את אוהבת את סטפן קינג??? יש לי כמעט את כל הספרים שלו!! הוא מלך!

סטיבן קינג הוא גאון! ../images/Emo99.gif

גיליתי אותו רק מלפני כמה זמן אחרי שראיתי את הניצוץ ורציתי לראות מי זה הסופר הגאון הזה שעליו מבססים את כל הסרטים הנפלאים האלו. (חלון סודי, גרין מייל, חומות של תקווה, והניצוץ כמובן) קראתי את "הילדה שאהבה את טום גורדון" ועכשיו אני משאילה מהסיפריה כל פעם שיש לי זמן. היום לקחתי את דספריישן (עיר ושמה ייאוש) התלחתי קצת לקרוא והוא נראה לי נחמד.
הלוואי עליי שיהיו לי את כל הספרים שלו... בינתיים אני רק משאילה מהסיפרייה, אולי בעתיד אני אקנה.

Franz Ferdinand

New member
אוקיי...

הייתי באסיילום ביום שישי (ידיד שלי תיקלט ברחבת המטאל) והמוזיקה הייתה ממש טובה, אבל היה לי משעמם... גיליתי שאני לא ממש אוהבת לרקוד (וזה די דפוק כי אני במגמת מחול). חזרתי בערך בשש בבוקר וקמתי בשתיים בצהריים. מזמן לא ישנתי כל כך הרבה... זה שמונה שעות! איזו פריבילגיה!!

למעלה