סופשבוע.

../images/Emo23.gif מי גומר ראשון ../images/Emo35.gif

קמילה פאליי תארח את המנחה הטרייה של ערוץ "פלייבוי", נגה שחר, שתענה לשאלותיכם בפורום סקס. היום (רביעי), בשעה 19:00. זו ההזדמנות לשאול את כל השאלות שלא העזתם לשאול, ושלא היה מי שיענה עליהן.
עוד היום באודישן הגדול: שישה מתמודדים נותרו: אור, אופיר, ארז, יניב, דנה וגלית... מי מהם יעזוב את התוכנית ויגיע להתארח בצ`אט Live היום בשעה 23:15, שני המתמודדים שינופו מהאודישן הגדול יתארחו כאן ויענו לשאלות שלכם. אז... מי הם יהיו?
היום בארבע אחרי הצהרים שרון דוראני, אסף אשתר ודודידו יפתחו מבצע התרמה למען ילדים שאין להם. כוכבי ערוץ הילדים מחכים לכם בחנות ההיפר נטו בקניון ברמת אביב, ומזמינים ילדים לתת משלוח מנות לילדים שאולי לא יקבלו משלוח מנות אחר השנה. מחר בשעה 18:00 יתארח אסף אשתר בתפוז אנשים, ויספר על המבצע

Mortza

New member
לנהגים החדשים

לכל הנהגים הצעירים שמביננו בפורום זה, ויש כאן רוב אני משערת... ההצעה שלי הוא להכנס לאתר הבא, ופשוט להתחיל לחתום נגד ההצעת חוק החדשה שנכנסה לכנסת!!!!

../images/Emo32.gif אז מחר הודו! ../images/Emo32.gif

אז מחר אני נוסעת להודו שישי לפנות בוקר לחודש שלם עם אבא שלי
ואני לא אהיה כאן לקרוא פינות הומופוב וכדומה אז תשמרו על עצמכם תהיו בריאים ותזכרו שנשים זה דבר נפלא
take care, bye ybe

לפי הזמנת מנהל הפורום שרימפי :)

אני שמח להזמינכם להישתתף מדי ערב בבלוג הכי גאים שיש אבל הכי http://www.tapuz.co.il/blog/BlogTVPrograms.asp שאלות ודיונים על כל נושא שבעולם :) אשמח לראותכם שם שחר

catriel

New member
משהו חשוב, בבקשה תיכנסו../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

הנה, ממש פה...
רבה לכם
מראש מתנצלת אם אתם רואים את ההודעה הזו מספר פעמים, אני כותבת את זה בכל הפורומים הרלוונטיים.

לתת בכל האומץ ../images/Emo140.gif

היום בתפוז אנשים, יתארח אסף אשתר, מערוץ הילדים, ויספר על מבצע "לתת משלוח מנות": מבצע תרומות של מוצרי מזון למשפחות נזקקות לקראת פורים. האירוח יתקיים בפורום למען הקהילה היום בשעה 18:00.
סרן יונתן ורב סרן נמרוד, חברי תנועת אומץ לסרב וממנסחי מכתב הטייסים, יתארחו היום בפורום מילואים, ויענו על שאלות בכל הנוגע לסירוב מטעמי מצפון בעידן שבו יש החושבים שהמצפון הלך לישון. היום ב 19:15 בפורום מילואים.
ועוד תזכורת מארגון לתת: מחר, יום שישי החל בשעה 14.00 ארגון לתת עורך "קרנבל לתת באהבה" - קרנבל לטיני עם רקדניות ברזילאיות, קפוארה, בטוקדה, להקת סלסה ועוד. כל ההכנסות - תרומה לפעילות ארגון לתת. מועדון הזירה, מתחם הסינרמה יצחק שדה 45, תל אביב

lilo586

New member
זקוקה לעזרה מכם!

שלום אני ליאת ואני תלמידה בכיתה י"ב אני עושה תוכנית רדיו לבגרות על יציאה מהארון בקרב בני נוער אני אשמח מאוד אם מישהו מכם יוכל ליצור איתי קשר כדי לעזור לי עם התוכנית. אני מחפשת מישהו שיוכל לספר לי על אם הוא היה בקבוצת תמיכה, מה היה שם ומישהו שהתגייס ויכול לספר איך קיבלו אותו בצבא. ואם הוא סיפר להורים או לא או בתגובה להודעה הזו או באימייל: [email protected] אני גם לא צריכה שתזדהו אני זקוקה רק למידע. אני מודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור או לנסות לעזור לי!! ליאת

Clubbing1

New member
הערב: חי בן שושן בראיון!!!!

הערב, ה-26 בפברואר, בשעה 21:00, יתקיים ראיון בלעדי עם חי בן שושן, גבר השנה לשנת 2003, בתוכנית המסיבות של CLUBTIME ברדיו אינטרנט WFM. חי ישיב על שאלות אישיות וגם יספר על התחרות לבחירת גבר השנה 2004 שתתקיים מחר!!! אסור להחמיץ!!! לכניסה: http://www.clubtime.co.il/index.cgi?action=radio

TwelveEyes

New member
או ../images/Emo99.gif

(שרה טיסדייל, נכון? חרטתי את זה במלואו על השולחן בכיתה כשהייתי בי"א
)

Unflushable

New member
כנ"ל

It came up from the deepest sea God gave it life and reason to be His Shadow rose above the highest tree And still his face we could not see

למעלה