סופסוף חמישי

יערית

New member
קוראים אותך היטב

לאן ברח חוש ההומור ...שנייה אולי הוא מתחבא מאחורי הארון

שלושים ותשע יום ללא סיגריה

עכשיו זה לא שמתרץ,רק אומר... שלושים ותשע יום ללא סיגריה.

יערית

New member
סנפלינג

אחרי 39 יום ...מבינה את התהליך הקוסס ציפורניים שעובר עליך, גאוה של מכורה..קבל ח"ח ובאמת!

יערית

New member
סנפלינג

אחרי 39 יום ...מבינה את התהליך הקוסס ציפורניים שעובר עליך, גאוה של מכורה..קבל ח"ח ובאמת!

באמאש'ך עזוב אותך מעבר

ובכלל... מצחיק העניין הזה של הזמן, בחיי. היה שלב שהעבר היה כ"כ ממשי עבורי שחייתי את כולו. אחר כך התגברתי על העבר מה שפינה לי מקום לעתיד. רק שחיכיתי וחיכיתי והעתיד שבו חפצתי לא בא. יותר מלא בא, גיליתי שמרוב מחשבה על העתיד אני מסננת את ההווה. בחודש האחרון יש המון הווה בחיים שלי, בחודש האחרון אני ממש מאושרת בגלל זה. אבל בכלל לא על זה דיברת (ככה אני.. תן לי טיפת הקשבה ואני לא מפסיקה למלמל) אז על מה דיברנו?

swansea

New member
נקלעת

עם כל הכבוד למאמץ שהושקע התוכנה הזו (בגירסה הנוכחית שלה לפחות) לא עומדת בסטנדרטים מינימליים להתקנה על הדסקטופ. לסיכום - התקנתי והיסרתי.

mor881

New member
את זה בטוח שלא קראת עדיין

"המקום שבו תחיה נתון לבחירתך - בשאול או בשמיים - לא חשוב היכן אתה רוצה לחיות עליך ליצור את מקומך. אין זהו מקום מוכן - כזה שאתה קונה כרטיס ונוסע אליו ברכבת. זוהי היצירה שלך. אהבה יכולה ליצור גן עדן כאן ועכשיו. אהב יותר - עד לנקודה שבה אתה הופך רק למקור של אהבה, ותו לא... קח אחריות לגיהנום ולגן העדן שבהם אתה חי. וברגע שבו תבין את האחריות, איני חושב כי יהיה עוד אדם שיגור בגיהנום."

ע פ ר ל ה

New member
מפרגנת בכייף...

תמיד אני אומרת שהחיים הרבה יותר פשוטים ממה שנדמה לנו.

י ע ל ו ש

New member
היי עפרלההההה..

כל מילה שלך נכונה... אז פשוט לזרום עם החיים ולגלות שהדברים פשוטים לא אחת ממה שהם באמת.. באהבה ולהשתמע יעלוש (כן זה אני...)

למעלה