סוף העולם

one track

New member
תגיד לשכן מלמטה../images/Emo31.gif

שנעלי שפיץ, הן נשק בלתי קונבנציונאלי, ואסור לשימוש עפ"י אמנת ג'נבה. אני דווקא הולכת על רימוני הלם קטנים בגודל של קקי של עכבר, ככה אני משביתה אותם ואז אני אוספת אותם בתוך שקיות נייר כדי שיוכלו לנשום. כשאני מגיעה הביתה זה כבר סיפור אחר, אני תופסת אותם אחד אחד, תולשת להם את הכנפיים העליונות, מורידה להם כנף תחתונה אחת ו-3 רגליים. אחר כך אני מסתכלת עליהם רוקדים לקוקרצ'ה עד שהם מתים הזבלים.
 

one track

New member
בטח שיש לי

הנה תראה
. קצת מפורק אומנם אבל עדיין. אני יודעת שאתה בקטע של שחיטה כשרה, אני דווקא אוהבת להשתעשע עם האוכל שלי.
 

one track

New member
מה לעשות...

צריך לעורר את התאבון. בכלל אני אוהבת לסדר אותם על הצלחת בצורה של סמיילי. בתאבון! יש לך הצעות למתכונים נוספים?
 
רוצה מתכון בבקשה

מחממים את האורז שכבר מוכן. מוציאים חבילה של אצבעות שניצל מחממים בטפרטורה שאסור לי לגלות (סוד מקצועי) אחרי מס' דקות שאסור לי לגלות (סוד מקצועי) הופכים אותם על הצד. ואחרי ----- דקות שאסור לי לגלות (סוד מקצועי) מוציאים מהתנור ומגישים זה מתכון שירשתי מהוריי ומלווה את משפחתי מאות שנים. לכן אסור לי לגלות.(סוד מקצועי)
 

one track

New member
זה חשוב מאוד

לדעת מאיפה הגעת ולאן אתה הולך. זה מזכיר לי מתכון צפון אפריקאי טיפוסי: קצת מלח, ככה קצת קמח, מוסיפים שמן וכו'... לפחות תגלה של איזו חברה השניצלים שאתה מחמם.
 
זוגלובק.

האמת לא שניצלים משהו. מעניין איפה מייצרים אותם. צריך להסביר להם איך מתבלנים
 

one track

New member
אז תסביר להם

ששמים קצת מלח, קצת פלפל שחור, קצת פפריקה, קצת ככה ביד פירורי לחם..... ובכלל נראה לי עדיף שזוגלובק יתעסקו במה שהם טובים בו כבר 60 שנה, מה להם ולשניצלים?
 
צודקת

במקום כל הטררם הזה עדיף סנדוויץ' עם נקניק. תגידי מאיפה הידע הזה את עובדת בזוגלובק? ואם כן בתור מה? פורסת נקניקים?
 

one track

New member
אבחנה יפה

רק טעית בדבר אחד. לא פורסת נקניקים, אלא משחילת נקניקיות
 

one track

New member
אם לא תתגייס למאמץ הלאומי

הם ישודרגו ויחזרו כאלה
רוצה לקחת אחריות?
 
למעלה