סוג של...

../images/Emo32.gif סוג של...

אוווווווווווווווווך!!! היא משגעת אותי!!! חברה שלי מפיקה סרט מחווה לקורין אלאל... ואני עוזרת לה... גם מתוך רצון לעזור וגם מתוך הערכה לקורין. עכשיו, היא הייתה צריכה מצלמת וידאו כדי לצלם אנשים לסרט... מי הביא את המצלמה?! אני!! וזה אחרי שבוע של טענות מצידה ש"אני לא עושה שומדבר כדי שזה יזוז מהר יותר..." (במילים אחרות, כן?!) זה מילא... ביום שישי הייתה הופעה של קורין בת"א... ואחרי ההופעה היא דיברה עם רותי, אישתה של קורין, בנוגע לצילום שלה ושל הבן שלהן... והיא נוסעת לשם ביום ראשון... אז היום היא אומרת לי- ביום ראשון אני אובא אלייך מיד אחרי בצפר כדי לקחת את המצלמה"... היא בכלל לא שקלה לקחת אותי איתה!!! (ורותי יודעת שאנחנו עובדות על הסרט ביחד וכל זה... היא אפילו ראתה אותי ביום שישי כשהתנהלה השיחה לגבי הצילום...) לגרור אותי לכל מיני מקומות בארץ כדי לצלם אנשים זה סבבה נכון?! אבל לגבי רותי... נההה... לא צריך... אחרי שאני משגעת לסבא שלי ת'שכל שובעיים שיטען ת'מצלמת וידאו כדי שאני אוכל לבוא לקחת אותה, אחרי שאני מטרידה אותו ומציקה לו שאני צריכה לבוא לקחת עוד כל מיני חלקים של המצלמה, אחרי שאני מוציאה כסף על קלטות ועוד כל מיני דברים... היא באה אליי בטענות, כועסת עליי שאני לא נחמדה אליה ונוסעת לבד... (אבל זה לא החלק הכי מעצבן פה...) כשעניתי לה באדישות היום היא אמרה לי- יואו כמה שאת לא נחמדה... אבל אני לא אתן לך להרוס לי את המצברוח, וסגרה את השיחה! אוווווווווווווווך!!! אני מצטערת שחפרתי פה... אני גם לא מבקשת תגובות... סתם הייתי צריכה להוציא הכל החוצה... ואולי היא נכנסת לפה לפעמים... ואולי היא תראה את זה... וכנראה שזה יהיה לטובה... כי אני לא מסוגלת ללכת לדבר איתה פנים מול פנים... אבל היא יכולה לקחת את הסרט הזה ולהיחנק איתו מצדי!!! תודה על הקריאה למרות החפירה הנוראית... יום מעולה לכולכם! רותם

פיה שלו

New member
מתוקה שלי...

זה בסדר שאת כותבת כאן ומוציאה את זה במקום לשמור בלב.. אנו הפכנו כולנו למשפחה אחת.. ואנו שמחים שאת משתפת אותנו ברגעי מצוקה בדיוק כמו שרן שיתף בגנבה שחווה כמו שאמרתי לך היא רק ניצלה אותך ולא שווה אותך תנסי להרגע ולהבין את זה וגם כדאי שתדברי איתה על זה לא להשאיר דברים באוויר אוהבתותך ליר

אוי כמה שהיא בוגרת...

ידיד משותף של שתינו סיפר לה שאני עצבנית עליה... הייתי מוצפת בשיחות במסנג'ר ולא היה לי חשק לה... אז היא העתצבנה (**מגלגלת עיניים**) וחסמה אותי... גררררררררררררר!!!

../images/Emo7.gif אני מפגרת...

נכון לעכשיו אני כ"כ שונאת אותה!!! אז למה כ"כ מעיק עליי שהיא כועסת עליי?! אוף... טיפשה טיפשה טיפשה... **דופקת ת'ראש בקיר**

אוי רותם

באמשלך, זה הכל מתוך לחץ. היא מעריכה אותך תאמיני לי, ריבים שטותיים כאלה תמיד קורים. בלכ מקרה היא לא אמורה לדעת מראש שאת גם רוצה לבוא לצלומים של רותי, תדברי איתה על זה אני בטוחה שהיא תבין. אני גם יודעת על מי את מדברת.

למעלה