באר שבע... את באה למפגש? יהיה נחמד לראות אותך בת כמה את בכלל?
A A nav New member 19/8/05 #23 ../images/Emo10.gifלא אני לא באה... אני בת 14...ב-2.9 14 וחצי בדיוק..חחחחאת באה לסלקום ווליום ת"א??מישהי באה???
../images/Emo10.gifלא אני לא באה... אני בת 14...ב-2.9 14 וחצי בדיוק..חחחחאת באה לסלקום ווליום ת"א??מישהי באה???
S sapirush1 New member 19/8/05 #24 באסה... ואני לא אוהבת מוזיקה ישראלית אז לא יהיה לי מה לעשות שם.. אהה כן איזה "שווה" הייתה ההופעה של קובי פרץ היום! כאילו שייואו כזה הוא כזה "מדהים" עם הגבות.. ורק כשהוא עלה נזכרתי מי זה בכלל
באסה... ואני לא אוהבת מוזיקה ישראלית אז לא יהיה לי מה לעשות שם.. אהה כן איזה "שווה" הייתה ההופעה של קובי פרץ היום! כאילו שייואו כזה הוא כזה "מדהים" עם הגבות.. ורק כשהוא עלה נזכרתי מי זה בכלל
D double O S New member 19/8/05 #25 נצל"ש חשוב מאד../images/Emo2.gif../images/Emo96.gif Hubba Bubba (12:57 AM) : אתה מת עליי *^punk school^* (12:57 AM) : המון [זה אייל, אגב] אני תמיד ידעתי
נצל"ש חשוב מאד../images/Emo2.gif../images/Emo96.gif Hubba Bubba (12:57 AM) : אתה מת עליי *^punk school^* (12:57 AM) : המון [זה אייל, אגב] אני תמיד ידעתי
D double O S New member 19/8/05 #26 הופה הופה../images/Emo2.gif../images/Emo96.gif *^punk school^* (01:03 AM) : המוני המונים קשה לו להכחיש את אהבתו
הופה הופה../images/Emo2.gif../images/Emo96.gif *^punk school^* (01:03 AM) : המוני המונים קשה לו להכחיש את אהבתו
ק קרניjack New member 18/8/05 #9 הודעות כאלה../images/Emo88.gif לא צריך לפתוח בשביל זה שירשור,בעיקר לא בשביל סיפורים אישיים,את רוצה חסימה?תבקשי ממני או משמוליק במסרים אבל לא על גבי הפורום. זה לא עניין של כולם.
הודעות כאלה../images/Emo88.gif לא צריך לפתוח בשביל זה שירשור,בעיקר לא בשביל סיפורים אישיים,את רוצה חסימה?תבקשי ממני או משמוליק במסרים אבל לא על גבי הפורום. זה לא עניין של כולם.