נעליים ללא עור

1Reebok

New member
../images/Emo32.gif נעליים ללא עור

רציתי לדעת אם למישהו פה יצא לקנות נעלי הליכה ליום-יום ללא עור. אם כן, אז איפה ומה המחיר שלהן, והכי חשוב - הן עמידות בכלל? התחליף לעור שווה משהו?

GeJuFan

New member
נעלי ספורט גם טוב?

לי יש נעלי ספורט של saucony כבר שנה, אני קצת התעללתי בהן שנה הזו ולבשתי אותן גם לעבודה (עבודה ידנית עם אוכל שנשפך ומלכלך) אבל הן ממש נוחות. עלו לי בערך 600 ש"ח באחת מחנויות הספורט בקניון עזריאלי.

GeJuFan

New member
לא חושבת באלו יש עור

החלק העליון שלהן הוא מבד והחלק התחתון בהחלט לא נראה ומרגיש כמו עור. גם מבדיקה באינטרנט לא רשום בשום מקום שהן עשויות מעור. הדגם שלי יש הוא פרו-גריד טריומפ 6 לנשים.

squalus

New member
גם אני עם Saucoby

והן סינתתיות לחלוטין, ניילון וגומי.

1Reebok

New member
הבעיה היא שנעלי ספורט

הן לא אסתטיות במיוחד לרוב.. ואני מחפש נעליים גם ליציאות..

GeJuFan

New member
השאלה מה נחשב

מה נחשב בעיניך הליכה שמתאים גם ליציאה? אתה מחפש משהו פורמלי (נעליים שחורות שמתאימות גם לחליפה) או משהו קצת יותר צעיר כמו נייקי למשל (שאגב יש להם דגמים שהם סינטטים לגמרי למיטב ידיעתי, או שאולי נעליים שנראות כמו נעלי הרים זה מה שאתה מחפש? לדעתי אין כמו ללכת לקניון ולהסתובב ברחובות ת"א ולהסתכל בחלונות הראווה ולשאול ולבדוק. מודה שהייתי בטוחה שאתה אישה, בנעלי גברים אני פחות מבינה.

ליאורה82

New member
סקוני

גם לי יש נעלי ספורט של סקוני אני נועלת אותם כבר שנה (על בסיס יום יומי!!!) עם מדרסים, - נעלים שחורות. - כל הנעל שחורה הנעלים נראות עדין במצב טוב מאוד הסוליה קצת שחוקה. עדין לא קניתי אחרות. הנעלים ממש נוחות.

היי

אם אין לך בעיה להזמין באינטרנט תנסה את האתר הזה. אני הזמנתי מהם פעמיים. אני לא יודעת מה יש בארץ אבל אני תעשה חיפוש באינטרנט אם אתה לא מאלו שאין להם בעיה לקנות מיצרנים שיש להם גם נעלי עור אז לא תהיה לך בעיה. אני בדרך כלל הולכת על מרקו טוזי. נעליים שוות ביותר ועמידות אין לך מה לחשוש. יש אפילו נעלי טיפוס טבעוניות עמידות. חיפוש בגוגל יניב לך תוצאות שוות

GeJuFan

New member
שמרתי את הלינק!

מעולם לא נתקלתי באתר הזה, ויש להם כמה דברים ממש מגניבים (חגורות וכפפות) אם כי מבחר הנעליים שלהם אינו גדול כל כך.

99aviv

New member
יש הרבה נעליים מחומרים סינטטיים

יש לי כמה זוגות מגפיים מאוד יפים ונוחים מחומרים סינטטים, והם מחזיקים כבר כמה שנים במצב טוב. יש לי גם הרבה כפכפים מחומרים סינטטיים, שמעולים לקיץ. יש גם קרוקס, נעלי עקב אלגנטיים, ועוד הרבה סוגים של נעליים העשויות מחומרים סינטטיים. הרבה חנויות מחזיקות נעליים כאלו, פשוט צריך לשאול בחנויות. אפשר גם להזמין באינטרנט.

למעלה