נעדרים

salt of earth

New member
../images/Emo32.gifנעדרים ../images/Emo140.gif

מזמן לא ראינו את אלפא ואומיגא1... ובגלל שהוא קצת עסוק אז אין מי שיעיר אותנו בבוקר ואנחנו מתעוררים מאוחר
כנראה שהוא עסוק לסיים את הכל לפני שהוא יוצא לחופשה כדי להתכונן למבחנים. אז אלפא, אנחנו פה בפורום מתפללים בשבילך כדי שישוע ייחזק אותך וייתן לך את הכוח לסיים את העבודה ולהצליח במבחנים
يسوع معك على طول الطريق
כמו כן את סטנלי3 גם מזמן לא ראינו... אז יאללה קפוץ אלינו וקבל קפה
ועוגה
על חשבון ה
ו
ואני שולחת
לקוראת הסמויה שלנו
מי ייתן ותחזקי את הקיום של הבנות פה כנגד הסכנה הדמוגרפית המאיימת עלינו

nOway1

New member
חחח.. אלוהים ברא

ראשון האיש והאישה לקוחה מאיש ... אז האיש הוא תמיד הראשון והמנצח !!!

salt of earth

New member
תלמד לשרשר ../images/Emo196.gif

יעני אומר לי האיש הוא הראשון ואז אתה עונה ראשון ... איזה כניעה

salt of earth

New member
אולי...

בס ג'ורג' תסכים איתי כי מעט הבנות פה הן נשות חיל על אמת... ומצליחות להרים את הפורום בצורה שכל הבחורים בפורום לא הצליחו
נונה השותפה שלי
כמובן לא לשכוח את סהר

nOway1

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo45.gif מסקים איתך ! ../images/Emo24.gif

תודה לכם בנות ..!

salt of earth

New member
../images/Emo24.gifתודה לך גם

ולכל חבר במשפחת הפורום המבורכת הזאת... שאלוהים יברך אותכם.

ערב טוב לכולם ושאלוהים יברך אותכם

מלח האיכות של הכתיבה עולה כאן כיתרון על הכמות של הכתיבה ונכון שיחסית כמות הבנות כאן דלילה אבל העיקר המהות ולא הכמות ثم كلمهم يسوع أيضا قائلاً أنا هو نور العالم. من يتبعني فلا يمشي في الظلمة بل يكون له نور الحياة . يوحنا 8: 12 بل قدسوا الرب الإله في قلوبكم مستعدين دائما لمجاوبة كل من يسألكم عن سبب الرجاء الذي فيكم بوداعة وخوف . 1 بطرس 3: 15 שלוהים יברך את כולכם כי لأنه حيثما اجتمع اثنان أو ثلاثة باسمي فهناك أكون في وسطهم . متى 18:20

salt of earth

New member
מלאכית ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות אותך כותבת פה
ח'לס מתי שהתחלת לכתוב פה נתפסת ואנחנו לא הולכים לשחרר אותך
תישארי פה בחזקת המשפחה המבורכת הזאת ובחזקת יסוע רב אל מג'ד لأنه حيثما اجتمع اثنان أو ثلاثة باسمي فهناك أكون في وسطهم . הלויה
אכן זה الكم ولا الكيف... חח זוכרת איך שדיברנו פעם על פורום נצרות ואז דיברת על מלח הארץ מפורום נצרות ולא ידעת שזאת אני
איך היית בשוק כשגיליתי לך... כמענה לאדם שישאל אותנו למה אתם הנוצרים מלאי תקווה אז נענה לו أنا هو نور العالم. من يتبعني فلا يمشي في الظلمة بل يكون له نور الحياة יעני מי שיש לו אור החיים איך יהיה חסר תקווה
ברוכה הבאה חמודה, ותרגישי בת לפורום הזה... אגב, ספרי קצת על עצמך לאנשים שלא מכירים אותך...

../images/Emo24.gifתודה לך מלח

איך אוכל לשכוח שהפתעת אותי והיתי בשוק שמלח שכותבת בפורום נצרות ומאוד אוהבת לקרוא מה שהיא כותבת היא פיירביד מפורום ערבים
שמחה אני להיות חלק מהמשפחה המבורכת הזאת ,לגבי ההכרות שלי לפורום אני מניחה שאני מכירה הרוב כאן מפורום ערבים המנהלת של הפורום ,גורג ,תינו ,אישה וטקילה סטנלי ואחרונה חביבה מלח ואני מבטיחה שבכל הזדמנות אני אכתוב כאן ואשתתף בדיונים .

ושו מעי?../images/Emo10.gif

טוב אני לא מגיב לאחרונה הרבה שם בס במקור אני מפורום ערבים, יאללה נחשי מי אני

אלפא בסוף בלי שאדע כנראה מכירה כולכם../images/Emo2.gif

אבל האמת אני ממממממ
לא מזהה מי אתה שם ?הכינוי שלך בפורום ערבים ?

salt of earth

New member
הניק שלך בפורום ערבים עושה הטעייה

על האישיות שלך
נחשי מלאכית, הוא גם לאחרונה לא כותב הרבה שם...

אני אספר לכם קצת על עצמי

אני בת 23 התחביבים שלי לקורא ספרים ואוהבת לשמוע מוסיקה אוהבת לטייל היתי באיטלייה לפני כשנתיים עם ההורים שלי ומאוד התרגשתי בוותיקאן הרגשה של עוצמת האמונה פשוט אי אפשר לתאר את זה פשוט מדהים עד היום הזה יש לי געגועים לשם ,הזמר האהוב עליי זה פדל שאכר בחורה רגישה ומכבדת את כולם ללא ההבדל סלחנית מאוד ולא שומרת טינה אפילו למי שפגע בי אופטימית האמונה בלב שלי חזקה אומנם ואני מצטערת להגיד את זה לא עושה מספיק למען אמונתי אני יודעת שאלוהים אוהב אותי ואותנו ושהוא מרגיש מה אנחנו עוברים והוא אתנו בכל דבר הרי لأنه هكذا أحب الله العالم حتى بذل ابنه الوحيد لكي لا يهلك كل من يؤمن به بل تكون له الحياة الأبدية يوحنا 3: 16 בורכתם גמיעאן

אללה יבארקק מלאכית../images/Emo24.gif

אכן אין כמו אהבת אלוהים, מקווה שתשארי איתנו בפורום שלנו הצנוע באהבת ישוע. תבורכי

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכיף לראות אותך שוב ושוב פה חמודה../images/Emo24.gif

مز 133 ترنيمة المصاعد.لداود.هوذا ما احسن وما اجمل ان يسكن الاخوة معا.....لانه هناك أمر الرب بالبركة حياة الى الابد

michaeld1

New member
שלום מלאכית..אני המקומי היחיד כאן ../images/Emo8.gif

אני הנאמן היחיד לפורום זה
כל השאר מתנדנדים בין שני הפורומים
ברוכה המצטרפת
סלאם אלמסיח מענא
אל לנו לדאוג

למעלה