נמלטים

adiville

New member
כל עוד טי-באג ולינק שם... ../images/Emo3.gif

יש לי הרגשה שהולך להיות מתח מטורף בהמשך עם מאהון VS מייקל אבל את זה אגלה רק עוד כמה חודשים כשאחזור מאנגליה...

aerynsun

New member
טוב, סוף כל סוף הגעתי לעונה השניה-

עונה שניה ומסכימה. העונה יותר חלשה מעונה ראשונה אבל עדיין שווה צפיה. אני נהנית, אני במתח , אני רוצה לדעת איך הדמויות יתפתחו עכשיו שהם בעולם הפתוח ללא חוקי הכלא. מה יקרה עם הרופאה, הדמויות הפוליטיות בסידרה , האח של הנשיאה. וכו. יש למה לצפות. המתח בעיצומו. אבל אכן יש נפילה . אבל זה די צפוי אחרי עונה מושלמת כזאת שהיתה בעונה ראשונה.

muldercrushed

New member
שיואו פשוט לימוס מהם!!

אני כב רלא יודעת מי יותר חתיך!! מייקל או לינק!! כי הגוף של לינק פשוט לימוס ויש לו גם פנים יפות (שלא לדבר על מה שהוא לובש בעונה השניה:החליפה השחורה עם החולצה שפתוחה על הסוף והמשקפי שמש-פשוט לימוס על הספה...) ומצד שני יש את מייקל שהפנים שלו פשוט לימוס והגוף שלו גם יפה (שלא לדבר על הפרק שהוא מציף את הביוב שם ונכנס כדי לשים את החבל ואז הוא גם בלי חולצה וגם רטוב!!) אחריהם בדירוג יבוא סוקרה שגם הוא בעצמו גרררר... ונראה לי שזהו...

BAZOKA JOE

New member
אני לא מסכים איתכן

כשראיתי את פרק 3 הייתי כול הזמן במטח,הרבה יותר מעונה 1... אני לא מאשים אתכן בזה אבל הרבה אנשים תמיד יגידו שהעונה הראשונה הייתה יותר טובה(בכול סדרה)ודברים כאלה כי ככה זה "אופנתי"להגיד..

Gilliana

New member
אוי באמת...../images/Emo4.gif

זה ממש לא לעניין מה שאמרת עכשיו - אני ממש נעלבתי! מה זאת אומרת "לא אופנתי"? מה, אנחנו בהמות שהולכות עם העדר??? לא אופנתי... אני ממש לא מאמינה שאני קוראת את הדברים האלה!!! למרות שפרק 3 היה קצת יותר טוב משני הראשונים, עדיין - הסדרה חלשה - גם לדעתי, גם לדעת עינת וגם לדעת עוד עשרות מחברי פורום "נמלטים", אז אם לדעתך לא כך הדבר - אתה תמיד יכול לבוא והלגיד שלדעתך זה לא נכון, אבל לבוא ולהגיד שאנו אומרים את הדברים בגלל שזה "אופנתי"??? תסלח לי, זאת התנשאות, זה מכוער, פוגע - ואני ממש נעלבתי.

BAZOKA JOE

New member
הבהרה

גילי אני מצטער אם פגעתי בך ובאחרים אבל זו לא הייתה הכוונה שלי.כנראה לא הבהרתי את זה כמו שצריך... לא התכוונתי אליכן כשאמרתי את זה,אמרתי את זה כשאני מתייחס לאנשים אחרים. התכוונתי שאנשים תמיד יגידו משהוא שונה וימשכו כמה אחרים,אבל ממש לא התכוונתי אליכן... ההתייחסות שלי הייתה יותר לחברי הפורום נמלטים ולחברי פורומים במקומות אחרים...... אני יודע שאת בחיים לא תשפטי סדרה כך,יחד עם רוב חברי הפורום הזה... אז...התסלחי לי?

אני עדיין לא חושבת

שאנשים "אחרים" אומרים שעונה 1 יותר טובה כי ככה זה מקובל. ואם אפשר לשאול איפה לעזאזל זה מקובל? עונה 1 בנמלטים הייתה יצירת מופת העונה השניה נפתחה בקול ענות חלוש כל כך שאפילו עונה 9 בתיקים צוחקת עליה. אמנם פרק 3 אכן היה שיפור חביב במתח אבל זה עדיין לא אותו דבר.

Gilliana

New member
ואני גם מצטרפת לשאלה הזו

להיפך - ברוב הסדרות שאני מכירה (ואני לא מדברת דווקא על סדרות עכשוויות) לרבות תיקים - העונות הבאות תמיד הגדילו לעשות והיו מוצלחות יותר מהעונה הראשונה. עינת - את כ"כ צודקת!

Gilliana

New member
סולחת כמובן ../images/Emo13.gif

איך אפשר שלא עם התנצלות חמודה כזו? אבל יחד עם זאת אני רק חייבת להעיר דבר קטן והוא שכאשר כותבים "אני לא מאשים אתכן - זה עניין "אופנתי" " (הציטוט מקוצר), אין שום אפשרות להבין את זה אחרת.

BAZOKA JOE

New member
../images/Emo13.gif

אני שמח מאווד שסלחתן לי ויש לי כמה דוגמאות,למשל סדרות כמו oc (כן כן,אני רואה את זה,זו ההנאה השקטה שלי) וסדרות כמו dark angel או למשל alias או felicity,אז אני פשוט כן נתקלתי בדברים כאלה

BAZOKA JOE

New member
בנוגע לעונה 9

אני לא חושב שהיא הייתה עונה גרועה,היו עונות שפחות אהבתי למשל עונה 2.חוץ מפרקי המיתולוגיה,לא אהבתי אותה כול כך....

לגבי עונה 9

רוב הסיפורים שם היו ממוחזרים מעונות קודמות, או שמאוד הזכירו פרקים אחרים. מי שחורש על הסדרה שוב ושוב קשה לו לא לשים לב לדברים האלו, כמובן שהיו כמה הבלחות טובות ביותר בעונה הזאת וחלק מהפרקים שם לדעתי הם הטובים בסדרה אבל בכל מקרה לדעתי היא די עונה חלשה אני עדיין מחשיבה אותה כחלק מהסדרה לא כמו רוב האנשים אבל היא עדיין לא העונה הטובה של תיקים.

Gilliana

New member
אני אפילו לא יודעת מה זה...

OC, כך שאין לי מושג למה אתה מוצא צורך להצטדק על כך שאתה צופה בה...

muldercrushed

New member
המורה שלי ללשון.

תודי שזה שם של מורה ללשון... היא כאילו ריכזו את כל הסטריאוטיפים על מורות (כולל הקול הציפציף והחליפות עם ההדפסים הגיאומטריים עד בחילה) וריכזו אותם בתוך היצור הזה...

למעלה