נמלטים

adiville

New member
../images/Emo32.gif נמלטים

תסלחו לי על העיסוק בסידרה אחרת אבל הרבה בנות פה בפורום רואות "נמלטים" ורציתי לפתוח דיון בנות... זה לא שיש עם מי לדבר ברצינות בפורום הסידרה, בטח לא בנושא הזה
אז מי "הגבר שלכן" בנמלטים ? יאללה בואו נעשה דירוג של 5 הגברים הסקסים מנמלטים ! ואם יש מישהי שהולכת לכלול את מאהון ברשימה שלה (כמוני) אז לא להרחיב עליו (מי הוא, מה הוא) כי זה כבר עונה 2....... מתחילה : 1. טי-באג - כי רע כמו שהוא רע זה סקסי וכי הוא עושה כזה ככה עם הלשון ולמרות שהוא נראה שחיף יש לו דווקא גוף בכלל לא רע
2. לינק - יש לו את מראה הגורילה שזה מאוד הטעם שלי. ושמתן לב לשפתיים שלו ?? ררררררר........ 3. מייקל - באמת צריך לכתוב למה הוא סקסי...? 4. סוקרה - לא יכולה לעמוד בפני גבר שאומר במבטא כבד Im your man mammy !!! 5. מאהון - מתה על גברים עם מראה מוזר

Gilliana

New member
אח עדי עדי... ../images/Emo58.gif

אין עליך! כמה שאת צודקת - הפורום של נמלטים באמת על הפנים ונכון, רובנו כאן רואות (איזה קטע - גם ככה בקושי יש פה בנים ואני יכולה לספר לכם שהחל מאתמול הפלתי עוד מישהו מהפורום, מישהו!!! לסדרה אבל מכיוון שרז כותב כאן לעיתים רחוקות והוא בסה"כ ראה בינתיים פרק ראשון, אז הוא בטח לא יצטרף לשרשורי נמלטים בזמן הקרוב...) טובבב, אז לענייננו: קשה לי לדרג - כי באמת שחוץ ממייקל ולינק אף אחד מהגברים לא "עושה לי את זה" וגם קשה לי לדרג את השניים האלה בינם לבין עצמם, כך שאני רק אכתוב כמה מילים על כל אחד ואחד מהם, ברשותך: 1. מייקל - הבייבי פייס של הסדרה, פנים של מלאך שיכולות מאד להטעות לפעמים. חיוך מקסים, ממיס לבבות (אבל זה כבר יותר וונט מאשר מייקל) ובאמת - אי אפשר שלא לאהוב אותו. 2. לינק - הגבר המטרו סקסואלי בכל רמ"ח אבריו, the sexy brute אבל עם לב זהב, מחוספס מבחוץ ורגיש מבפנים. חייבת להודות שאני אוהבת יותר את המראה שלו מאשר של מייקל. מאהון מפחיד אותי - הוא נראה כמו חייזר, או רוצח פסיכופט, קריפי - ברררר! סוקרה - כשמו כן הוא, באמת מתוק כמו סוכריה, אברוצי - מאפיוזו איטלקי קלאסי וטי-באג, הוווו טי-באג - האמת? אני מתעבת אותו בכל מאודי. אי אפשר להגיד שאין לו סקס אפיל אבל הנשמה שלו מגעילה אותי ולכן אני כבר לא רואה שום דבר אחר מעבר לזה. אבל יש אחד שאני מתעבת אפילו יותר מאשר את טי-באג וזה... באליק כמובן. בעעעעע! מה שנקרא "רשע ברשות התורה".

1Shir

New member
בנות יקרות

אם כבר פתחתן שרשור שכזה יש לי הצעה באפשרותכן לשים תמונות כדי שגם הבנות שלא רואות נמלטים תוכלנה להביע דעה/להנות...

Gilliana

New member
רעיון מצויין

אז נתחיל: משמאל - מייקל סקופילד, מימין - לינק בורואוז

pusher

New member
*נדחפת*../images/Emo3.gif

שהיתי קטנה
היתי מעריצה שרופה שלו,בזכות התכונית המהוללת "ג'ון דו" הוא היה צעיר,וממש עושה את זה
חח אני זוכרת שהיתי מכורה אז בכיתה כתבתי עליו סיפור כי היתה משימה ולא לא היה לי על מה לכתוב
חח כיתה ד' לא?

Gilliana

New member
באמת תמונה "הורסת" ../images/Emo45.gif

חתיך לאללה הבחור, לא יודעת למה לרוב מסתכלים רק על מייקל - נכון שמבחינת תווי פנים וונטוורת' יפה יותר מדומיניק אבל מבחינת סקס אפיל אין ספק שדומיניק מאפיל על וונט בכל דרך. בוונט יש עדיין משהו נערי וילדותי בזמן שדום גבר גבר בכל רמח אבריו.

BAZOKA JOE

New member
הממ..

אולי למישהוא יש משהוא אחר לדבר עליו בנושא הסדרה?חחח למשל,איך העונה ה-2 עד כה?? אני חושב שהמתח בה פשוט מעולה,הרבה יותר מעונה 1... והאמת,הגברים שאני מעדיף זה מייקל וסוכרה...

Gilliana

New member
מה מה מה??? אני בהלם! ../images/Emo58.gif

בדיוק אתמול פתחתי שרשור בנושא הזה בפורום "נמלטים" וזכיתי להסכמה כמעט גורפת לכך שהעונה פשוט חלשה ביותר! אין מה להשוות לעונה הראשונה בכלל - איפה המתח שהיה ואיפה זה??? הדמויות הפכו להיות שטחיות, העלילה רדודה ומאולצת... לא שאפסיק לראות, אבל אם זה יימשך כך - חבל על הזמן. כשראיתי את עונה אחת בקושי יכולתי להמתין כמה שעות בין פרק לפרק. עכשיו? מצידי שיעבור גם חודש, אני ממש לא ארגיש...

למעלה