נמאס לי..

layla8

New member
יאני יקרה

אני הייתי, ועדיין במצב מאוד דומה לשלך (היה יזיז ופיתחתי רגשות, עכשיו אנחנו לא ממש בקשר, אבל גם אני מרגישה שלא הולך לי באהבה...), אבל, הגעתי למסקנה שבמקרה שלי זה לטובה, כי אני חייבת לאהוב את עצמי כמו שצריך לפני שאני מבקשת ממישהו לאהוב אותי, ואני עובדת על זה. ובינינו, כשאת משקיעה מאמצים בלאהוב את עצמך את מגלה שזה לא כל כך נורא להיות לבד עם עצמך (לא לכל החיים, אבל בינתיים...) נשיקות וחיבוקים לעידוד

chicka

New member
זריקת אנרגיות חיוביות ../images/Emo24.gif

אני מאמינה גדולה שכל אדם שנכנס לנו לחיים, יש לו תפקיד מסויים. יש כאלו שהתפקיד שלהם ארוך יותר והם נשארים להיות חברים שלנו לנצח ויש כאלו שנכנסים רק לפרקי זמן קצרים. קרוב לודאי, שגם האפיזודה החולפת הזו - יש לה שיעור. אולי כרגע הוא נסתר מן העין אבל אני משוכנעת שיום יבוא וכל החלקים הללו יתחברו להבנה אחת גדולה. עד אז, אל תפסיקי לחייך
נגה

יאני1

New member
תמיד

אפשר לסמוך עלייך להגיד את הדבר הנכון
אני לגמרי מסכימה איתך ברור לי שכל הקיום שלנו מבוסס על תכנית של מישהו למעלה. פשוט כרגע התוכנית לא מוצאת חן בעיניי ולא ברורה לי..בתוך תוכי אני יודעת שהכל אמור לקרות.

alonitk

New member
../images/Emo201.gif

כדי להגיע לסוף המרוץ לפעמים צריך לעבור מכשולים אך הגביע/ פרס תמיד שווה את כל התהליך. לא קל למצוא את בן הזוג הנכון לעיתים אנחנו מכירים ויוצאים המון עד שהוא מגיע ולא תמיד זה כיף וקל, אבל אם לוקחים את זה כעוד דבר שממנו ניתן ללמוד בחיים את תתחילי להנות. בכל מקרה תתעודדי בסוף גם הנסיך שלך יגיע
אלונית

למעלה