נמאס לי..

יאני1

New member
../images/Emo32.gif נמאס לי..

יש לי מישהו בחיים שהתחלנו מידידות,המשכנו לסקס. ובזמן האחרון פיתחתי רגשות, ורציתי לקחת את הקשר הזה למקום אחר. כלומר, למה לא? אנחנו נהנים יחד וטוב לנו יחד והתקשורת טובה.. זה אף פעם לא קרה לי עם "יזיז"..תמיד מאוד ברור שזה רק סקס ושני הצדדים סבבה עם זה. אבל לא הייתי בטוחה מה קורה בצד שלו, כי כשאנחנו יחד זה לגמרי זוגיות אבל כשאנחנו בנפרד זה חד משמעית לא. שאלתי אותו עכשיו, הוא אמר שהוא לא רוצה קשר. אני כבר די מותשת מכל הסיפור עם גברים (זה נזק מצטבר..לא רק הוא) זה אף פעם לא הולך..וזה לא בסדר. אני לא מבינה את זה, מרגישה כאילו אני מרצה עונש כלשהו הלא עוול בכפי ואני לא יודעת מה לעשות. אז יגידו שלא הייתי צריכה ככה להתחיל את הקשר..אבל לא ידעתי שאפתח רגשות,זה אף פעם לא קרה לי. נמאס לי מחוסר הדדיות, מחוסר התאמה, מחוסר אהבה... עצוב לי ומתוסכל לי.. סתם, רציתי לשתף מעיין

../images/Emo201.gif יודע שזה לא מנחם אבל

במרבית המקרים זה רק עניין של זמן עד שבא בן הזוג הנכון ואסור להתיאש... אצלי זה היה הפוך- היא לא רצתה קשר רציני - אלא רק סקס- ואחרי כמה זמן ניסיתי שוב והיא הסכימה שננסה והיום אנחנו נשואים....

יאני1

New member
זה לא הוא ספיציפית

אני מקבלת באהבה את זה שהוא לא רוצה אותי, זה לגיטימי, אני לא כועסת. מאוכזבת כן.. אבל זה כל מי שאני רוצה. כל מי שאני רוצה לא רוצה אותי, וכל מי שרוצה אותי- אני לא רוצה.. זו משוואה זדונית כזו וזה מתסכל במצטבר, לגמרי הוציאו לי את הרוח מהמפרשים בעיניין זוגיות המון תודה :) ואני ממש שמחה בשבילך ובשביל אשתך

talty

New member
מבינה לליבך!

אין מה לעשות... צריך להשאר אופטימים ולקוות שיום אחד... האהבה שלנו תגיע. שיהיה לך שבוע מקסים

DANDI 30

New member
יאני מותק

תמיד זה ככה יש את אלה שרוצים אותם אבל הם לא רוצים אותנו ואלה שרוצים אותנו אנחנו לא רוצים אותם אין מה לעשות אבל בסוף הוא מגיע הנסיך אומנם לא על סוס לבן לפעמים זה על איזה טרנטה שנת 70 אבל הוא מגיע והוא יגיע בזמן והמקום שהכי לא תצפי לזה אז תמשיכי לפזר חיוכים לכל עבר וזה יתפוס מישהו בסופו של דבר

את? שמסיימת כל שיחה שלך ב"אהבה"?

אין מצב שנמאס לך מ"חוסר אהבה" תראי כמה אהבה יש בך... רגשות זה דבר בלתי נשלט מאמי, אל תאשימי את עצמך בזה... אז אומנם עשית טעות (או שבעצם אני לא כל כך בטוחה שמדובר בטעות) וזרמת עם ידיד שלך למקום אחר שהפך את הקשר שלכם לסוג שונה לגמרי של קשר, אבל אל תצטערי על זה לרגע, כי אם היה מתח מיני ביניכם ולא הייתם מממשים אותו ממילא הקשר הזה היה נהרס, תיהיי בטוחה. קשר שיש בו משיכה בין השניים הוא לא ידידות! נקודה. אז אוקיי, כן זרמת איתו ונהנית, עכשיו הגיעו ההצקות האלה (הצקות=רגשות) ואי אפשר כבר להתמודד עם קשר מסוג "ידיד"/יזיז"/"יזיד", עכשיו הלב רוצה יותר... אבל הצד השני לא מעוניין במה שאת מעוניינת. אם כך, יש לך 2 אופציות וקחי בחשבון שהן שתיהן מאודדד קשות: 1. להתעלות על הרגשות שלך ולהשאיר את עניין הסקס בצד ולזרום עם הידידות הנפלאה שהייתה לכם קודם, זאת בתנאי שלא היית רוצה לאבד אותו. אני בספק אם תצליחי להילחם ברגשות שלך כי אני יודעת עד כמה זה קשה (ו-ת-א-מ-י-נ-י ל-י שאני יודעת...) 2. אם את לא רוצה לכאוב מהעסק הזה ולהגיע למצב שתתעבי אותו (זה קורה לנו המון פעמים בהדרגה שלא במודע, כשאנחנו לא מקבלים יחס שווה מהצד השני, אנחנו מתחילים לפתח את זה מבלי לשים לב) כדאי שתחתכי את הקשר הזה לגמרי. מאמי, תתעודדי, הכל לטובה
יהיה בסדר קבלי
ענק... אפרת

Chin Chin Man

New member
רוזיטה היא לא טרנטה משנות ה-70

נעלבתי מאוד והיא מאוד נעלבה עד כדי כך שהיא לא הניעה לי הבוקר .... וליאני, זה הסיכון שאת לוקחת ברגע שאת מגדירה עם גבר על בסיס "יזיזות"... "יזיז" תמיד מגיעה ביחד עם "צפה פגיעה"... תבדקי ותמצאי שביזיזות תמיד אחד הצדדים מאוהב בצד השני, אחרת אין סיבה ל"יזיזות"...

DANDI 30

New member
אחלה רוזיטה

אבל תאכלס מה זה משנה איך הוא מגיע העיקר שיגיע

Eran De Niro

New member
יו איזה יפיפיה

על באמת חיפושית יפה אפילו שהיא וורודה אני חושב שהחיפושית הישנה היא המכונית הכי מתוקה שיש היא חצי אוט'?

Chin Chin Man

New member
לא מוכר אותה היא אצלי

במשפחה כבר קרוב ל-20 שנה. וחוצמזה לא יהיה לי איך לנסוע לאוניברסיטה... ליאורי היא שלך אם את מארגנת לי מונית כל יום מהאוניברסיטה וחזרה והיא לא חצי אוטומט אלא גיר רגיל 4 הילוכים ומנוע 1600 , כפרה עליה...

maaian22

New member
אני מצרפת את "חיפוש" למשפחה

היא גם הטרמפ היומי שלי לאוניברסיטה..

יאני1

New member
וואי כלכך לא!

היו לי לפחות שניים שאני זוכרת שלאף אחד מאיתנו לא היו רגשות כלפי השני, ונהנינו מסקס. אולי זה היה נסיון העבר שלך.. לדעתי אין תבנית מסויימת למערכת יחסים. יש כלכך הרבה סוגי אינטראקציות וכלכך הרבה סוגי אנשים... לא מקבלת את ה"צפה פגיעה" שלך. מסרבת לחיות ככה, אני לא אהיה מפוחדת וממורמת. חלק מאהבה זה להיפגע..וזה כואב ומגעיל אבל זה חלק מהמשחק. אני נאמנה לרגשות שלי, ואני שמחה שהייתי אמיתית וכנה איתו ולא התביישתי

יאני1

New member
אפי ../images/Emo23.gif

אני לרגע לא מתחרטת על מה שהיה. יש לי תפיסה מאוד ברורה של סקס ושל אהבה. ספיציפית איתו אני רוצה יותר..והוא לא רוצה. אני לא יודעת אם נשמור על קשר..סקס בטח שלא נעשה (ונורא חבל כי זה סקס א'א..) אני לא כועסת עליו, בכלל לא, זה לגיטימי ואנושי לא לרצות להיות עם אדם אחר, כמו שזה לגיטימי ואנושי מצידי לפתח רגשות.. מה שמטריף ומעציב אותי זה שלא הולך לי!
אהבה (אהבה רומנטית) ואני פשוט לא מסתדרים...וזה לא פייר! כי ממש מגיע לי, אני אדם טוב

מתוקה ..../images/Emo201.gif תמיד טוב

לקבל .... אני ממסה להבין את ליבך ואת ההשקפה של עולמך שאת מספרת לי כאן מאוד כואב ועוד יותר מעצבן שצד אחד אוהב והשני לא ... אז רק רוצה להגיד שאני נותנת לך חיבוק ענקי תנגבי את הדמעות ופשוט תשבי ותחלטי את ההחלטה הנכונה בשבילך מה טוב לך להשאר עם היזיז או פשוט להגיד סטופ ( אני בטוחה שזה קשה ) אוהבת המון ליאת

אבל היא גם לא הייתה מאוהבת בו...

זה התפתח אצלה במהלך הקשר כשהתווסף אליו גם הסקס... היא לא שכבה איתו במטרה לבנות איתו מערכת יחסים זוגית, אלא שרק עכשיו כשהתאהבה בו היא רצה בזה (והוא לא
).

למעלה