FreakOfNature
New member
../images/Emo32.gifנמאס לי מ...
1. חשמל 2. פיזיקה 3. מחשבים 4. מתמטיקה וכל מה שקשור לכולם ביחד! כבר כואב לי הראש ובא לי להקיא. אני רואה יותר מדי מספרים בזמן האחרון... והרבה יותר מדי מספרים מרוכבים (לגדולים מביניכם שעושים 5 יח"ל זה אולי אומר משהו... לרובכם לא...) אני, רוצה, חופש אהההההההההההההההההההההההההההההההההה... (אם רק לא היו מבחנים החיים היו הרבה יותר יפים. עדיין הייתי אוהב פיזיקה 2 <אבל שונא פיזיקה 1, שאלו שני קורסים שונים לחלוטין>, עדיין הייתי אוהב מתמטיקה <למרות שבטח עוד שבוע אני שוב אוהב מתמטיקה, כי זה אצלי בדם
ילד מופרע שכמוני> וגם מחבב את הקורס הספציפי במחשבים <כי בגדול אני מאוד אוהב מחשבים. אבל הקורס שאני עושה בסמסטר הזה כבר יוצא לי מכל החורים>. מה שכן - לנצח אני אשנא חשמל, ובעיקר מעגלים חשמליים חסרי תכלית שימוש ותועלת). שיהיו לכם חיים יפים. אני חוזר להיות קבור מתחת לערימות של דפי תרגילים חסרי קשר, חוברת מבחנים שטנית, וקלסר אחד שמן שרק מלראות אותו אני חוטף חום. יום טוב. והרשו לי להוסיף:
******************** עד כאן רחמים עצמיים. מה אתכם?
1. חשמל 2. פיזיקה 3. מחשבים 4. מתמטיקה וכל מה שקשור לכולם ביחד! כבר כואב לי הראש ובא לי להקיא. אני רואה יותר מדי מספרים בזמן האחרון... והרבה יותר מדי מספרים מרוכבים (לגדולים מביניכם שעושים 5 יח"ל זה אולי אומר משהו... לרובכם לא...) אני, רוצה, חופש אהההההההההההההההההההההההההההההההההה... (אם רק לא היו מבחנים החיים היו הרבה יותר יפים. עדיין הייתי אוהב פיזיקה 2 <אבל שונא פיזיקה 1, שאלו שני קורסים שונים לחלוטין>, עדיין הייתי אוהב מתמטיקה <למרות שבטח עוד שבוע אני שוב אוהב מתמטיקה, כי זה אצלי בדם