נמאס לי מ...

FreakOfNature

New member
../images/Emo32.gifנמאס לי מ...

1. חשמל 2. פיזיקה 3. מחשבים 4. מתמטיקה וכל מה שקשור לכולם ביחד! כבר כואב לי הראש ובא לי להקיא. אני רואה יותר מדי מספרים בזמן האחרון... והרבה יותר מדי מספרים מרוכבים (לגדולים מביניכם שעושים 5 יח"ל זה אולי אומר משהו... לרובכם לא...) אני, רוצה, חופש אהההההההההההההההההההההההההההההההההה... (אם רק לא היו מבחנים החיים היו הרבה יותר יפים. עדיין הייתי אוהב פיזיקה 2 <אבל שונא פיזיקה 1, שאלו שני קורסים שונים לחלוטין>, עדיין הייתי אוהב מתמטיקה <למרות שבטח עוד שבוע אני שוב אוהב מתמטיקה, כי זה אצלי בדם
ילד מופרע שכמוני> וגם מחבב את הקורס הספציפי במחשבים <כי בגדול אני מאוד אוהב מחשבים. אבל הקורס שאני עושה בסמסטר הזה כבר יוצא לי מכל החורים>. מה שכן - לנצח אני אשנא חשמל, ובעיקר מעגלים חשמליים חסרי תכלית שימוש ותועלת). שיהיו לכם חיים יפים. אני חוזר להיות קבור מתחת לערימות של דפי תרגילים חסרי קשר, חוברת מבחנים שטנית, וקלסר אחד שמן שרק מלראות אותו אני חוטף חום. יום טוב. והרשו לי להוסיף:
******************** עד כאן רחמים עצמיים. מה אתכם?

אני מאד מאד מסכימה איתך...

לגבי העניין שבלי מבחנים החיים היו הרבה יותר יפים
זה פשוט סיוט לא משנה איזה מקצוע,כיתה,מורה,זמן וגיל זה פשוט סיוטטטט
ואני ממש מבינה אותך,גמאני שונאת מעגלים חשמליים
לא מזמן למדנו על משהו בסגנון וזה עשה לי בחילה
אבל זה ייגמר וזה ישתלם ויהיה טוב

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני דווקא אהבתי חשמל כשלמדתי אותו בכיתה ח'
(או שזה היה ז'??) לא משנה
ואתה לא מופרע אתה שרוט!!! ובלעעעעע מתמטיקה ופיזיקה
אממ איתי יש רגיעה סופסוף אחרי כמה שבועות מטורפים למדיי... ביום ראשון אמנם יש לי מתכונת (שזה תכלס לא נורא כי זה קל אבל שיהיה) וביום שישי הבא יש לי לשון... ואז נשארה לי בגרות אחת ומועדי ב'
אה כן וביום שלישי אנחנו מקבלים תעודות
מי הקריץ תעודות באמצע החיים?!
יום טוב אני הולכת לאכול על האש

../images/Emo32.gifנמאס לי מ...

1.המחשב האיטי שלי, אני רוצה מחשב מהיר יותר
2. לחרוש כל היום. 3. מהעייפות, למה בני אדם צריך להיות עייף? 4. שיום שישי זה יום של שידורים חוזרים ביס סטארס (לשעבר **וויקנד**) 5. ששכחתי שיש היום משחק של ארגנטינה שהיה המשחק הכי טוב עד היום במונדיאל 2006. 6. שהפרקים של ה"אנטומיה של גרי" יורדים לאט.

מישהי 111

New member
יגאלון, למרות שאתה שונא אותי אני

מאחלת לך המון המון
ואני אוהבת אותך כמו תמיד ומחכה לפגישה איתך.

FreakOfNature

New member
אני לא באמת שונא אותך ../images/Emo3.gif

מאמי... אני פשוט חושב על זה שכדאת משתזפת בכנרת (ואגב עוד לא היינו בים יחד ועכשיו קיץ... אז קחי את זה בחשבון) אני סגור בחדר מחניק ואפל ומבצע מעשים מגונים באינטגרלים ונגזרות... גם אני מחכה לראות אותך. אחרי שהייתה לנו תקופה אחד בתחת של השני התחיל הלחץ אצלי וכבר לא התראנו יותר מדי זמן... אבל אל דאגה - הספירה לאחור החלה!

Ana Lyn Newkirk

New member
הרבה ../images/Emo50.gif

ואל דאגה, עוד כמה שנים כשאתה תבלה לך בעולם, אתה תראה את קיווע בתקופת האוניברסיטה שלה, ואז נראה בדיוק מי יהיה קבור ועם איזה ניירות

מישהי 111

New member
למה שאני אהיה פר' לאנגלית?

מאיפה הבאת את זה? נראה לי התבלבלת עם עדי.. היא משמש. ואיך להתחיל עם בחורים? נסחפנו קצת הייתי אומרת.. אני לא מתחילה עם בחורים, הם באים אליי... מה אני אעשה להם? אבל אני פר' לבחורים, אם לזה אתה מתכוון... חחחח... בזה אני ספצית
אני גם פרופסור לבני אדם... רק שתהיה בעניינים, צביקה, שהפעם היחידה שהתחלתי עם בחור זה היה בשביל חברה שלי.. זה היה ממש כייף אבל מאז לא היה לי אומץ... הם מפלרטטים, אני פשוט זורמת איתם בפלירטוט או שלרוב מייבשת אותם במקום. חחח.. מתה עליהם... חראות!

חחח מאיפה יש לך כל כך הרבה

נסיון
אני מניחה כבר מה תהיה התשובה-"מהשנים..." ומז"א פרופ' לבני אדם??

מישהי 111

New member
הכוונה לניסיון זה לבחורים?

השאלה איזה סוג של ניסיון... על איזה מהרזומה את מדברת? דייטים? סתם בחורים/ ידידים (שהם יותר מכל סתם בחורים)? נשיקות? חירמונים? וכן הלאה? כל דבר והרזומה שלו... חחחח... זה לא שווה במס'! ידידים יש לי בשפע ואת זה כל מיש מכיר אותי יודע... קשה לי להגיד עד כמה כל אחד ואחד מהם באמת אפלטוני, אבל יש בודדים ועליהם אני הכי מתה בעולם ואני גם הכי מעריכה אותם בעולם. ישמע אולי מצחיק, אבל בן שרואה בי בתור ידידה זה הבן שאני הכי אמות עליו. כי הוא בקטע אמיתי, לא סתם חרמן שמסתכל בצורה מגעילה כזאת. אני חולה על בנים שאוהבים אותי בתור ידידה זה עושה לי את זה (אבל בקטע ידידותי בלבד!) דייטים? וואי.. היו באמת הרבה.... רבים מאד, עד כדי שכך שנראה לי שבגיל 16 וחצי עצרתי בספירה של 20 ומשהו.. חחחח... נשיקות? פחות מדייטים וידידים אבל הרבה יותר מהכן הלאה שציינתי הנ"ל. כל השאר לא נפרט, אבל מעטים... אז כן.. למדתי להבין קצת מה זה בנים... בסה"כ הם דיי נואשים לצומי.. לגיטימי.. שתדעו לכם שבנות זקוקות לפחות אהבה מבנים... אם אני מנפצת פה מיתוס, אז בקטנה, אבל זה באמת ככה... רוב הבחורים שהייתי איתם רצו ממני אהבה ולא שום דבר אחר. זה מדהים... עזבו... אני גולשת. בכל מקרה, פרופסור לבני אדם מה זה? שאני קוראת בני אדם כמו ספר פתוח.. נתקלתי ביותר מדיי טיפוסים בחיי שלי (בנים ובנות) כדי לדעת מה זה בני אדם. אם תרצי טיפים-אני אשמח לעזור לך. דבורים? ממש לא... אנחנו העוקצות, אל הם.. תני קצת קרדיט לבנות... עקצתי כבר מלא (לא במובן המיני, למרות שלא הייתה בעיה אם הייתי רוצה, אבל.... לא!) אנחנו דבורים נחמדות.... והניסיון שלי הוא לא מהשנים.. הניסיון שלי הוא מהחיים. את יכולה להיות בת 7 ולעבור יותר מבת 27 ואת יכולה להיות בת 30 עם ניסיון של בת 15. הכל תלוי בבנאדם ומה הוא עבר... עדי למשל לא עברה כמעט כלום ממה שאני עברתי בגיל 17. הכל משתנה מאדם לאדם. יגאל בגילי ולא עבר את אותם המשברים או השמחות שלי יצא לעבור... תהנו מהחיים! הכל זה פאן.... משחק!!!!

adii1201

New member
אולי תהיה פר' לדבורים ../images/Emo3.gif

הגברים מאוד דומים להן

למעלה