נמאס לי לשרשר!!!!!!

יש כברה הודעה כזאת בפורום

אם מישהו היה יודע את הטלפון הוא היה נותן לך אותו בפעם הראשונה או השנייה. אין צורך לפרסם בפעם השלישית. חוץ מזה שבמקום לפתוח הודעה חדשה את יכולה להקפיץ את הישנה. מנהלים יקרים, תשרשרו את זה או שתמחקו את זה.

sk8 princess

New member
מי שמעמק חפר אימפריה לכאן!

אנשים ואנשות, קולים וקוליות....! אני בכלל לא מהתנועת נוער שלכם... את רובכם המוחץ אני בכלל לא מכירה... אבל אני גרה בעמק חפר... ודוד שלי זה אייל חפר למי שמכיר (וכדאי שתכירו!!) מה שהופך את אור להיות בן-דוד שלי ותאמינו לי שזה ממש ממש שווה!!! אה כן וכמובן קשת הקולית בת דודה שלי :)) ממש וואן ביג הפי פמיילי...!! אז כל מי מהקולים כאן שמכיר את המשפחה שלי או שמעמק חפר... בעיקר מי שמעמק חפר... להגיב אליי בפרטי או כאן או באיסיקיו המקובל שלי 179420176 חוצמזה יומטוב לכולם :) חייכו הרבה, היום בעל הבית השתגע זה לא עולה כסף בכלל!! :)) עמק חפר-רק אנחנו נדבר!!! בית יצחק אימפריה!!!!!! עמית. :)

taltoolit

New member
בעקרון...

העמודים החדשים מוכנים והם כבר אצל שי אבל כמו שהוא כתב יש לו כנראה לחץ, וגם בגלל הקורס משצים לא היה לא כנראה זמן אבל הם מוכנים אז אני מאמינה שבהמשך השבוע
נ.ב אני טלי :)

נ ו ם

New member
תקשיבו חברים יקרים!

הפורום נהיה משעמם, צריך לחשוב על משחק חדש (כמו בימים הטובים של הnever ועוד איזה משהו ששיחקנו) למישהו יש רעיון?

איזה בוקר של כיף איזה כיף שהיה לי

הבוקר..... אז זהו שממש ממש לא!!!! היה לי בוקר דיי סיוטי:) אחותי הגדולה רותם ואני נסענו בבוקר למרפאה- שתינו היינו צריכות שיוציאו לנו דם.... רותם נכנסה ראשונה ולא מצאו לה ורידים אז הוציאו לה בפרק כף היד בצד הפנימי.... והיא פשוט התעלפה שם! זה היה כ"כ מלחיץ!!!!! ואח"כ הגיע תורי ואני גיבורה תמיד מוצאים לי ורידים בקלות ואני אף פעם לא מתעלפת ועכשיו.... לא מצאו לי ורידים באזור הפנימי של המרפק!!!!! אז הוציאו לי דם באזור של פרק כף היד בצד- כמו אצל אחותי.... וכשהאחות סיימה להוציא לי דם הרגשתי סחרחורות (שזו הסיבה שהלכתי לעשות בדיקות דם- התמוטטתי ביום שישי) ושהכל עולה לי והתחלתי להזיע... אז נשכבתי שם על המיטה לכמה דקות.... וכך התחיל היום שלי! אבל מפה זה רק ישתפר כי עכשיו אמא ואני נוסעות לסידוריישנים:) יום מצויין לכוווווווולם!!!

תודה מותק:)))

באמת היה נהדר עם אימוש'!!!! היה לי ממש ממש כיף איתה- למרות שלא עשינו משהו מיוחד.... רק היינו יחד:) אבל..... טטטטטם טטטטטטם הוצאתי את הפילים של המסע חוף מפיתוח!!!!! איזה כיף כיף כיף זה!!!!! יש לי שם תמונות מצויינות:) פיתחתי אותם פעמיים גם בשביל נטעק... אז אני אביא אותם ליום ראשון לשיבוצים:)!!!!! יש שם כמה תמונות מהספינה- שלנו המדריכים! יצא ממש טוב:) וקניתי אלבום גדול כי אין לי אלבום וכבר יש לי 2 פילים מפותחים ועוד שניים של לפני המסע חוף בכלל.... שיהיו מוכנים רק מחר..... אני מחכה כבר לראות את כל התמונות ולסדר בתוך האלבום ולכתוב ליד כל תמונה:) אני ממש אוהבת את זה:)))))))) יום מצויין!!!!

neriaku

New member
שיהיה יום נפלא

(חן - אני הייתי אומרת שהבעיה באחות ולא בכן...)

האמת שלא נראה לי....

כי כבר הוצאתי אצלה דם כמה פעמים והיה בסדר גמור!!! סתם נכנסתי לחרדה מזה שאחותי התעלפה- כמעט התחלתי לבכות שם:) ככה זה שאוהבים:)))) גם את עם הבא בא בא גרעין עודד הבא?!?! חחחחחחחחחחחחח נטעק הייתה אצלי והכנו ארוחת צהריים וכל הזמן עשינו מוראל והיה ממש מצחיק וגם את זה שרנו:) זה סתם הצחיק אותי והעלה בי זכרונות....:)

נ ו ם

New member
וחן, בקשר למה ששאלת באייסיקיו

ולא עניתי. בעיני להתחיל את הגרעין זה יותר מפחיד מלעזוב את הבית... אמא ואיילי הכינו לי עוגת גבינה איזה מתוקים.

נ ו ם

New member
אם כבר אנחנו בהודעות בסגנון

"איך אני מרגישה היום" אז... אני מרגישה חרא! כבד לי על הנשמה. נמאס לי מהמין הגברי באשר הוא!!! והפאקינג ט"ו באב הזה וקניתי לו מתנה ליומולדת וכאלה, וגם הכנתי דיסק, והבנזונה הולך לצמח עם הנעורים בלעדי והיום הוא לא יכול לבוא אז כפעולת תגמול אני כנראה אעשה לי היום "ערב בנות" ואלך עם אהובותי האפלטוניות להופעה של שוטי הנבואה. ואסיים בנימה אופטימית - "אפילו בשרב הכי כבד, ידעתי שהגשם עוד ירד, ראיתי בחלון שלי ציפור, אפילו במשב סופה וקור.... אפילו ברחוב ראשי סואן ראיתי איש יושב ומנגן, פגשתי אנשים מאושרים, אפילו בין שבילי עפר צרים, חלמתי על ימים יותר יפים אפילו בלילות שינה טרופים". נ.ב - בלילה חלמתי על השיבוצים, ונדמה לי ששובצתי לגליל תחתון. חח.

למעלה