נמאס לייייייי

hadasrulez

New member
../images/Emo32.gif נמאס לייייייי

אתן חייבות לעזור לי
אוקי נכון יש את הסדרה ארתור? (ואל תתחמקו אני יודעת שכולכם רואים את זה בסתר!!) אז איזה חיה הוא???? אני וחברות שלי מנסות לפענח תעניין כבר הרבה זמן!! צימצמנו ל-3 אפשרויות: אוגר, שפן, דוב. מה לדעתכם ארתור

Miss Kitty

New member
ארתור../images/Emo99.gif

אין סיכוי שהוא שפן, כי אז היו לו אוזניים ארוכות כמו של באסטר, והוא לא דוב..
אבל.. אוגר? כאילו, יש לו את האוזניים הקטנות האלה.. יכול להיות שהוא אוגר.. אף פעם לא חשבתי על אוגר..

LiOr CaRtEr

New member
אנשים! אתם מבלבלים בין שפן לארנב...

הממ פלאשבקים.. נו טוב המבין יבין.. קיצור לשפן יש אוזניים קצרות ולארנב יש ארוכות.. לא ברור איך השפן והארנב יצאו מקבילים אבל... פשוט תבדקו את זה.. אנערף.. תמונות באנציקלופדיה או משו.. כן כן, גם אני הייתי בשוק לגלות את זה בגיל 6. הרסו לי את השפן. אבל חפיף, חני נחמיאס הרסה לי את הילדות במיכאלה. לכל דבר טוב יש סוף.

Miss Kitty

New member
חחחחחחחחחחח

הרסת אותי!
חני נחמיאס באמת הרסה.. היא הייתה מאגניבה! החדר של חני ושטויות כאלה.. ועכשיו היא בכיינת שנשואה לאיזה מכוער בוגדני

LiOr CaRtEr

New member
עזבי את זה!!!

הבת זונה הזאת הרסה לי את הילדות! ראיתי אותה בלי חולצה!!!!!!!! ועוד הציור עירום המפחיד הזה?! שפשוט ייקחו את כל הדור ויירו בנו!

Miss Kitty

New member
רק זה?!

ומה עם מתי שהיא נישקה את בן???! עשתה לי טראומה!! מה זה?! מי צריך לראות את הזוועות האלה?? לא מספיק שהרסו לי את מיכל ינאי (אורגיות, סמים וכו'), ואז הלכו והרסו לי את אפרת רייטן ("אף פעם לא אהבתי לעבוד בערוץ הילדים"), עכשיו הורסים לי את חני?! ועוד עם דברים פיכסים כאלה?! אני בעד לתבוע.

LiOr CaRtEr

New member
כן הנשיקה הזוועתית הזאת.. פיכסה

צריך לעשות לאנשים קורסים לפחות איך לא להחליא את הקהל.. היא ממש הגזימה שם! יימח שמה... והציצים שלה גם.. הגזימו המפיקים האלה!

Miss Kitty

New member
../images/Emo6.gif

אה! והרסו גם את זאתי מערוץ הילדים! עם השיער הג'ינג'י הג'יפתי! בערוץ הילדים היא נחמדה וכל החרא הזה, ואז במיכאלה היא הולכת להיות זונה עם דן, ומחרפנת את רענן.. ואז רענן הולך ורוצח אותה! וואלה יופי!
(אל תחשבו שאני רואה ערוץ הילדים.. זה.. זה.. הכלב רואה! די! שקט!)

sivanick

New member
חחחח נראה לי קוראים לה סיון ../images/Emo5.gif

היא הג'ינג'ית היחידה בערוץ הילדים אה חוץ מסופי צדקה. אבל למה גנבה ת'שם שלי

LiOr CaRtEr

New member
יא גם משחקת (או שיחקה) בהצגה

בהבימה. אבל ממש זנות של הצגה! אני בשוק שהבימה ירדו לרמה הזאת! לקחו סרט, ועשו ממנו הצגה! אני לא צוחקת! לקחו סרט תירגמו לעברית והציגו בהבימה. עשיתי על הסרט הזה חלק מהפרזנטציה שלי בתקשורת.

NarihS

New member
חחחח, פעם הייתי רואה את זה

ולדעתי הוא עירבוב של כמה חיות אולי.. זאת סתם השערה... ואין לי מושג איזה חיה הוא.. יכול להיות שהמציאו בכלל חח

NarihS

New member
מנצלשת שירשור: אנשים! אני יודעת

שזה לא קשור לפורום, אבל ג'ניפר לופז התחתנה!! עם מארק אנטוני! אם מישהי פה מכירה אותו, יש לו כמה שירים יפים.. הקיצר, יש גם תמונות!

Miss Kitty

New member
../images/Emo12.gif

ככה?? התחתנה? בלי להגיד לאף אחד?? אבל! רגע! בן אפלק!
לא שווה!! ג'נבן!!
טוב, אני נותנת להם שנה מקסימום..

NarihS

New member
חחחחחח שני!!!

ולמה להיות פסימית? אני מאחלת להם שיחזיקו מעמד... אני מקווה שג'ניפר תיהיה מאושרת, זה מה שחשוב.. :)

airgirl

New member
לדעתי הוא....

עכבר.. הוא מזכיר עכבר.. לא? וממש לא נראה לי שהוא דוב....
הוא ממש לא נראה ככה! ואוגר? אממ.. יכול להיות... שפן זה בטוח לא, כי יש לו אוזניים קטנות...

NarihS

New member
עכבר??

ממש לא נראה לי.. קודם כל שעכבר היא חיה קטנה.. וגם.. הוא ממש לא דומה לעכבר לדעתי.. הקיצר... בואו נגדיר אותו כחיה לא מוגדרת חחח :)

backstreet girl

New member
גם אני הסידרה הזאת!!!!

היי היי איזה יום נפלא היום לשחק וגם לחלום יום נפלא לצחוק ביחד כי הלב פועם כי הדם זורם נסה להרדם פתח את העיינים זקוף את האוזניים תסתכל ולא תרצה ללכת צא ללכת ואז אומרים תאהב את עצמך.. אז שים לב...

OrtaLee Ryan

New member
המורה שלהם עכבר../images/Emo3.gif

אז אין מצב שהוא עכבר.. דיון על ארתור! איזה יופי

למעלה