נינט טייב אוקיי, מי כמוני, כל פעם ששומע את "מקיץ אל חלום" בביצוע של נינט, מתעלף לו?
ל ליעדון New member 3/8/03 #1 ../images/Emo32.gifנינט טייב אוקיי, מי כמוני, כל פעם ששומע את "מקיץ אל חלום" בביצוע של נינט, מתעלף לו?
../images/Emo32.gifנינט טייב אוקיי, מי כמוני, כל פעם ששומע את "מקיץ אל חלום" בביצוע של נינט, מתעלף לו?
ל ליעדון New member 3/8/03 #5 אחי, אתה יכול ללחוש לי באוזן?... די די, אני במצברוח מלנכולי. איפה הגברים הטובים איפה!
O o O Y O o New member 3/8/03 #9 ../images/Emo110.gif למה? בגלל שיש לו קול מדהים. וגלל שיש לו את פנים מתוקות. ובגלל שהוא בכלל מקסים. אבל.. הוא לא יזכה.. נינט תזכה.
../images/Emo110.gif למה? בגלל שיש לו קול מדהים. וגלל שיש לו את פנים מתוקות. ובגלל שהוא בכלל מקסים. אבל.. הוא לא יזכה.. נינט תזכה.
D Dream within a Dream New member 3/8/03 #11 ../images/Emo41.gifאם.. אבל אם, אם, אם, אם, אם, אם... זו לא תהיה נינט.. אז זו תהיה שירי.. ולא אף אחד אחר אבל בטח שזו תהיה נינט
../images/Emo41.gifאם.. אבל אם, אם, אם, אם, אם, אם... זו לא תהיה נינט.. אז זו תהיה שירי.. ולא אף אחד אחר אבל בטח שזו תהיה נינט
D Dream within a Dream New member 3/8/03 #10 ../images/Emo41.gifנינט שלי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מהפעם הראשונה שראיתי אותה בתוכנית התאהבתי ואחרי הסולו שלה בכלל לא יכולתי לנשום אני הולך לראות אותה בניצנים
../images/Emo41.gifנינט שלי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif מהפעם הראשונה שראיתי אותה בתוכנית התאהבתי ואחרי הסולו שלה בכלל לא יכולתי לנשום אני הולך לראות אותה בניצנים