ניים

../images/Emo32.gifניים../images/Emo70.gif

חזרתי הביתה לפני שעה להודעה המשמחת ש"אמא, היום אני אלמד לרכב בלי גלגלי עזר" מפי הבן 5 ורבע שלי. טוב. היות וזה התפקיד שלי בבית, לבשתי טרנינג, נעלתי נעלי ספורט, הכנתי קפה, וירדתי מוכנה לרוץ יחד עם הילד למגרש החניה. ו... שום לרוץ ושום נעליים... הילד פשוט נוסע כאילו הוא נולד ככה.. את העניין של לעצור הוא הבין ישר (שלא כמו הגדולה שהיתה בהתחלה נכנסת קבוע לתוך השיחים) אחרי 10 דקות הוא גם למד להתחיל לבד. וגם להסתובב. ועכשיו הוא רוכב עם אחותו ואבא שלו לגן משחקים תוך כדי פיטפוט עליז
אמא גאה במיוחד שנשארה לה רק עוד שוודית אחת לרוץ אחריה

מללנ

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo47.gifפשוט מלך

כל הכבוד וגם לך - על השחרור

gallish

New member
גאה ובצדק ../images/Emo8.gif

כבר אמרתי לך שהוא אלוף הבן הזה שלך
שרק תהיי גאה תמיד, מותק

בוליפלג

New member
שוס רציני../images/Emo70.gif כל הכבוד../images/Emo106.gif

מתי את באה לרוץ אחרי שלי

יש ללימוד אפניים כמה שלבים (אני כבר יכולה

לעשות על זה דוקטורט
) והגדולה שלי, היתה שוכחת איך עוצרים מרוב ריכוז בלפדל ולשמור על שיווי משקל... החניה אצלינו הולכת בצורת האות ר' כשבסיבוב יש שיחים - גדר חיה... ואי אלו פעמים היא פשוט נכנסה פנימה (היום זה משעשע, אז זה היה קצת פחות
). כשמזכירים לה את זה היום, היא בקושי מאמינה, חבל שלא צילמתי אז

את נותנת שיעורים פרטיים?

נדמה לי שהגיע הזמן להוריד את הגלגלי עזר לזאטוט. עם הבכורה ניכשלנו - היא סרבה ולכן (עוד)לא יודעת לרכב על אופניים.

חשבתי על זה.. יכול להיות סטארט אפ לא רע בכלל

אם הם לא מוכנים זה לא הולך... בעלי רוכב על אופניים (אופני הרים) ואני חושבת שזה חלק ממה שנותן להם את המוטיוציה, הם רואים את זה בבית. ובגיל מסוים, כבר כל החברים רוכבים, אז ביום כיפור הם רוכבים כולם ביחד (אצלינו יום כיפור זה יום אפניים)...

הגדולה גם ניסתה רולרס אצל חברה והתלהבה...

אנחנו שוקלים לקנות לה מתנה ליום ההולדת (סוף יולי). יש לכם רולרס שמתאימים לכמה מידות נעליים, או שכל שנה מחליפים?

למעלה