חחח די לחשוב ש17 זה זקן!
נ נסטי XD New member 6/6/10 #37 לא זה צעיר פפפפפפחחחחחחח XD עוד שניה השיער שלנו יהפוך ללבן ונגיד כל הזמן "מה?!?! אני לא שומעת!!!!" חחחחחחחחחחחח כמו מר לטין מהפיג'מות XD
לא זה צעיר פפפפפפחחחחחחח XD עוד שניה השיער שלנו יהפוך ללבן ונגיד כל הזמן "מה?!?! אני לא שומעת!!!!" חחחחחחחחחחחח כמו מר לטין מהפיג'מות XD
2 2MayaN2 New member 7/6/10 #38 חחחח היום כשמישהו נפטר(לא עלינו../images/Emo57.gif)../images/Emo221.gif בגיל 70 כולם אומרים "מה!? איזה צעיר!" אז אני חושבת שאנחנו בסדר
חחחח היום כשמישהו נפטר(לא עלינו../images/Emo57.gif)../images/Emo221.gif בגיל 70 כולם אומרים "מה!? איזה צעיר!" אז אני חושבת שאנחנו בסדר
נ נסטי XD New member 7/6/10 #40 אבל זקנים אומרים את זה XD הם חיים בהכחשה, שהם צעירים ברוח לנצח XDDDDDDDDD אנחנו זקנות, אין מה לעשות
2 2MayaN2 New member 4/6/10 #14 יא כיף לך! ../images/Emo221.gif אני סיימתי עם המתכונות..עכשיו בגרויות
2 2MayaN2 New member 4/6/10 #12 שיט..לא קמתי היום לבי"ס../images/Emo122.gif ../images/Emo221.gif לא הצלחתי לקום ועד שכן קמתי כבר היה מאוחר מידי אז החלטתי לקחת לי חופש לכל היוםXD
שיט..לא קמתי היום לבי"ס../images/Emo122.gif ../images/Emo221.gif לא הצלחתי לקום ועד שכן קמתי כבר היה מאוחר מידי אז החלטתי לקחת לי חופש לכל היוםXD
נ נסטי XD New member 4/6/10 #16 את לומדת יום שישי?!?!? וואי מסכנה חחחחחח, אני לא לומדת ימי שישי....סתם מסיימת בארבע ושש חמישה ימים בשבוע חחחח
את לומדת יום שישי?!?!? וואי מסכנה חחחחחח, אני לא לומדת ימי שישי....סתם מסיימת בארבע ושש חמישה ימים בשבוע חחחח
2 2MayaN2 New member 4/6/10 #17 חח אני לומדת עד 1 וחצי בשישי ../images/Emo221.gif אבל נראה לי שאני מעדיפה את זה מאשר להישאר יותר זמן בבי"ס..מספיק קשה לי להישאר עד 3 בלי להבריז
חח אני לומדת עד 1 וחצי בשישי ../images/Emo221.gif אבל נראה לי שאני מעדיפה את זה מאשר להישאר יותר זמן בבי"ס..מספיק קשה לי להישאר עד 3 בלי להבריז
נ נסטי XD New member 5/6/10 #23 חחחחח לגמרי, תחשבי להשאר עד 4 בשביל מתמטיקה, ובתקופה ש"למדנו" חחח, נשארנו ללמוד עד 6 יום אחד...היה ממש מוגזם חחח אבל אני אוהבת שככה יום שישי פנוי...סופ"ש יותר ארוך
חחחחח לגמרי, תחשבי להשאר עד 4 בשביל מתמטיקה, ובתקופה ש"למדנו" חחח, נשארנו ללמוד עד 6 יום אחד...היה ממש מוגזם חחח אבל אני אוהבת שככה יום שישי פנוי...סופ"ש יותר ארוך