ניים.ספינינג

היום בתפוז אנשים ../images/Emo62.gif

ב 18:00, מיד לאחר סיום התוכנית ביקור בית, יתארח בפורום התוכנית פרופ' מוטי שוחט - מנהל המכון הגנטי, מרכז רפואי "רבין" אשר יענה לשאלות בנושא גנטיקה
ב-19:00, פורום חופש מארח את ד"ר צביה גרינפילד, אישה חרדית יו"ר "מפנה" הדוגלת בחינוך לדמוקרטיה וחשיבה ליברלית, מועמדת לכנסת ה-17 מטעם "יחד". אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו.
"המתנחל עמנואל לוינגר" (שרון פלטי) מהתכנית מכת מדינה מגיע להתארח בפורום הערב בשעה 19:00. אתם מוזמנים לשרשר לו שאלות כבר עכשיו בפורום מכת מדינה
סמי הורי ואנה ארונוב, הזוג הסוער של התכנית רוקדים עם כוכבים יגיעו הערב ב-19:00 להתארח ב-BlogTV של תפוז ולענות לשאלות הגולשים. שאלות ניתן לשרשר כבר מעכשיו בפורום רוקדים עם כוכבים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1393&msgid=66217854
בשעה 21:00 הכירורג ד"ר אנדרי קידר מהדסה עין כרם יענה לשאלות הגולשים בפורום קיצורי קיבה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=19&msgid=66250585
עוד בשעה 21:00 תתארח בפורום הפרעות קשב ADHD, יפה שיף, דיאטנית קלינית, מומחית לתזונת ילדים, אשר תספק ייעוץ מבוסס מדעית על התזונה המומלצת לילדים בעלי הפרעת קשב עם/ללא היפראקטיביות, על השפעת תוספי תזונה ומאכלים שונים על ההפרעה, ועל התזונה המומלצת בזמן טיפול תרופתי. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=66240036

בקשה אישית

לזמרת הסוחפת מלאני סי (אקס ספייס גירל) יש קומונה בתפוז. אנחנו מאוד רוצים להפוך את הקומונה לפורום הרשמי של הזמרת. מה שאנחנו מבקשים מיכם זה להיכנס לקישור ולשרשר הודעה עם האייקון
בנושא ההודעה להודעה "עצומה חוזרת לפתיחת פורום".

Sinner Girl

New member
../images/Emo32.gifניים.ספינינג../images/Emo99.gif

בני, בני ילד רע אני אוהבת אותו כל כך נורא[
]. אבל בני שלי טוב
.

תיפלצת

New member
../images/Emo107.gifבואו לאמץ חבר חדש..../images/Emo108.gif

עמותת "חבר לי" פותחת יום אימוץ ענק לכלבים וחתולים, מידי יום שישי בין השעות 11:00 ל-14:00..אז..למה אתם מחכים??קומו מהכיסא ובואו לבחור את כלב/חתול שחלמתם עליו תמיד ולתת לו חיים חדשים.. פרטים נוספים בקובץ המצורף:) *ניתן לאמץ גם באמצע השבוע בתיאום טלפוני. **לעמותה דרושים מתנדבים מס' הטלפון והאימייל לפרטים בקובץ המצורף!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo168.gif

הערב בשעה 19:00 יתארח בפורום תרבות פסיכדלית המוסיקאי הוותיק שלמה מזרחי. שלמה מזרחי, מי שהיה גיטריסט ´הבמה החשמלית´ בשנות ה- 60 וה- 70, כונה ´ג´ימי הנדריקס הישראלי´ בזכות נגינתו המיומנת והפעלולים שביצע בגיטרה שלו. מזרחי מופיע כבר קרוב ל-40 שנה בהרכבים שונים, מלחין פסקולים לסרטים ויוצר מוזיקה באופן עקבי ומתמשך. ניתן לצרף שאלות כבר עכשיו

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מתעדכנים בכל הקשור לזכויותכם כמאבטחים ושומרים בפורום אמי``ל מאבטחים ושומרים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=782
איזו מפלגה תקבל הכי הרבה מנדטים? מדברים על ראש הממשלה הבא בפורום בחירות 2006 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1423
מי אמר שבגיל מאוחר אי אפשר? בואו לפורום הורות מאוחרת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1418
פינה חדשה לחובבי האקסטרים - פורום קייטסרפינג ואקסטרים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1422 סופ"ש נעים והמשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

JULI4561

New member
ש=א=ל=ו=ן

כן כן הרבה זמן לא היה לנו אחד כזה ופעם היה כל הזמן חחח ובשביל להחזיר את המסורת ... לקוח מפורום אורי אומנותי [1415] בן כמה אתה? איזה כיתה? מאיפה בארץ? כינויי חיבה שלך? שיר שמשמח אותך? שיר שמעציב אותך? שיר שמרגש אותך?השלם) בשבילי אהבה היא__________ (השלם) הגבר/אישה המושלם/ת הוא/היא____________ מה תיקח איתך לאי בודד (אם מותר רק דבר 1) דבר מרגש שקרה לך לאחרונה? דבר משמח שקרה לך לאחרונה? דבר מצחיק שקרה לך לאחרונה? פדיחה שהייתה לך לאחרונה? בדיחה שמצחיקה אותך כל פעם מחדש? שחקן אוהב? שחקנית אהובה? זמר אהוב? זמרת אהובה? ספר טוב שקראת לאחרונה? כמה פעמים בחייך טסת? באיזה ארץ הכי היית רוצה לבקר (ולא ביקרת)? החלום / שאיפה הכי גדול שלך? ים / בריכה? פטל/ ענבים? ארטיק / קרטיב / גלידה? שחור/ורוד? שוקו / קפה? שוקולד או סוכריות גומי? מחשב / טלויזיה? קומונה/ פורום? משחק אהוב? תסמן
או
(עשית או לא עשית בחייך) ראיתי את הזריחה השתכרתי שברתי יד/רגל (חס וחלילה) עברתי ניתוח (חס וחלילה) התפללתי לא ישנתי שבוע ברציפות התעוררתי באמצע חלום רע חלמתי שאני עף עשיתי משהו שאני מצטערת עליו עד היום רבתי מכות (ברצינות) מתי פעם אחרונה... העפת בלון הליום (בכוונה או לא בכוונה) היית ביומולדת? אמרת למישהו/מישהי שאתה אוהב אותו/אותה? חיבקת מישהו? שמעת שיר? הסתכלת מה השעה? ראית סרט יפה? נשארת ער כל הלילה? שימחת מישהו? גרמת למישהו לצחוק?

Sinner Girl

New member
בדיוק מה שהייתי צריכה עכשיו../images/Emo8.gif

בן כמה אתה?עוד חודש 17 נו
איזה כיתה?י"א מאיפה בארץ?ר"ג כינויי חיבה שלך?דרי,דרוש, ועוד הזויים. שיר שמשמח אותך?All She Wants To Do Is Dance שיר שמעציב אותך?איים סורי סו סורי נו השיר המפחיד הזה;[ שיר שמרגש אותך?Solo של אלסו והיר מי של קלי. השלם) בשבילי אהבה היא___בני
._______ (השלם) הגבר/אישה המושלם/ת הוא/היא__בני
.__________ מה תיקח איתך לאי בודד (אם מותר רק דבר 1)בני
. דבר מרגש שקרה לך לאחרונה?בני. דבר משמח שקרה לך לאחרונה?בני. דבר מצחיק שקרה לך לאחרונה?וולדי
פדיחה שהייתה לך לאחרונה?אמרתי לבני לא לספר לקופמן שסיפרתי לו משהו והוא סיפר
. בדיחה שמצחיקה אותך כל פעם מחדש?שני גמדים הלכו ברחוב האחד נפל לבור והשני אכל חומוס
שחקן אהוב?ג'וני דפ שחקנית אהובה?ג'וליה סטיילס זמר אהוב?קהלני
[כבר לא
] שון פול ונלי זמרת אהובה?שאקירה ספר טוב שקראת לאחרונה?הלוח שנה של דן!!11 כמה פעמים בחייך טסת?3 באיזה ארץ הכי היית רוצה לבקר (ולא ביקרת)?אבל אני רוצה שוב שוויץ
החלום / שאיפה הכי גדול שלך?חלום-לרקוד ריקוד משוחת.שאיפה-להתחתן עם בני
. ים / בריכה?ים
פטל/ ענבים?ענבים ארטיק / קרטיב / גלידה?הכל
שחור/ורוד?שניהם שוקו / קפה?שניהם
שוקולד או סוכריות גומי?שוקולד מחשב / טלויזיה?מחשב קומונה/ פורום?פורום משחק אהוב?טוויסטר
תסמן
או
(עשית או לא עשית בחייך) ראיתי את הזריחה
השתכרתי
שברתי יד/רגל (חס וחלילה)
עברתי ניתוח (חס וחלילה)
התפללתי
לא ישנתי שבוע ברציפות
[קצת פחות משבוע] התעוררתי באמצע חלום רע
חלמתי שאני עף
עשיתי משהו שאני מצטערת עליו עד היום
רבתי מכות (ברצינות)
מתי פעם אחרונה... העפת בלון הליום (בכוונה או לא בכוונה)לפני שנה היית ביומולדת?לפני שבועיים אמרת למישהו/מישהי שאתה אוהב אותו/אותה?היום בערך חיבקת מישהו?היום
שמעת שיר?באוטובוס של קופמן
אני לא זוכרת איזה
הסתכלת מה השעה?בסביבות 8,בשעון במסוף
ראית סרט יפה?לפני שבועיים נשארת ער כל הלילה?לפני שבוע או יותר שימחת מישהו?היום
גרמת למישהו לצחוק?היום מה זהו?
שאלון קצר;[

קוואמיי

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo39.gif באמת מתאים לי שאלון

בן כמה אתה? אני בת 15 איזה כיתה?י' מאיפה בארץ?צפון כינויי חיבה שלך? אמממ.גבר, הדסי, הדסית, האדאס שיר שמשמח אותך? שיר הג'ננה של שבק ס' שיר שמעציב אותך? Im With You של אבריל לאבין שיר שמרגש אותך? בואו נשנה של צ'נו וספיד ובן שרעבי השלם) בשבילי אהבה היא ההיתרגשות בכול פעם שרואים אותו (השלם) הגבר/אישה המושלם/ת הוא/היא מה תיקח איתך לאי בודד (אם מותר רק דבר 1)קרם שיזוף דבר מרגש שקרה לך לאחרונה? הדבר שכתוב אחרי השאלה הזות דבר משמח שקרה לך לאחרונה? עשיתי משו שרציתי לעשות הרבה זמן דבר מצחיק שקרה לך לאחרונה? אני וחברות שלי עשינו שטויות פדיחה שהייתה לך לאחרונה? אני וחברות שלי עשינו רכבת והלכנו ככה בכול בצפר והתחלנו לרקוד ולהיתחרפן בדיחה שמצחיקה אותך כל פעם מחדש? איש הלך הלך הלך היסתובב וזרקו עליו ביצה שחקן אוהב?ג'וליאן מקמוהן שחקנית אהובה?הולי מרי קומבס זמר אהוב? מוקי זמרת אהובה? אבריל, קלי קלארקסון ספר טוב שקראת לאחרונה?קין והבל כמה פעמים בחייך טסת?4 באיזה ארץ הכי היית רוצה לבקר (ולא ביקרת)?יפן החלום / שאיפה הכי גדול שלך? להצליח בגדול במה שאני ירצה לעשות ים / בריכה?ים פטל/ ענבים? פטל ארטיק / קרטיב / גלידה? ארטיק שחור/ורוד?ורוד- שחור בשילוב שוקו / קפה? שוקו שוקולד או סוכריות גומי? סוכריות גומי מחשב / טלויזיה? קשה....מחשב קומונה/ פורום? פורום משחק אהוב? הלף לייף תסמןאו (עשית או לא עשית בחייך) ראיתי את הזריחה
השתכרתי
שברתי יד/רגל (חס וחלילה)
עברתי ניתוח (חס וחלילה)
התפללתיכמו דתיים?
לא ישנתי שבוע ברציפות
התעוררתי באמצע חלום רע
חלמתי שאני עף
אבל יותר בסיגנון של דבר שלא עשיתי רבתי מכות (ברצינות)
מתי פעם אחרונה... העפת בלון הליום (בכוונה או לא בכוונה) ממזמן....כבר לא סומכים עליי עים בלוני הליום היית ביומולדת?מחר אמרת למישהו/מישהי שאתה אוהב אותו/אותה?אתמול לחברה שלי חיבקת מישהו?היום שמעת שיר?עכשיו הסתכלת מה השעה?כרגע, רגע לפני שאני הולכתצ לישון ראית סרט יפה?לפני כמה ימים נשארת ער כל הלילה?ממזמן, יש בצפר אנשים שימחת מישהו?היום גרמת למישהו לצחוק?היום אני מצדיעה למי שאשכרה קרא את זה

קוואמיי

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo39.gif אוי קראת תה שאלן שלי?

חמודה
אני מצדיעה לך!! תיראי אני בעצמי לא יודעת מה אני מחפשת בגבר אז לא יכולתי לכתוב את זה כאלו, זה איפשהו בראש שלי אבל אני לא מוצאת את זה הבנת?

Sinner Girl

New member
../images/Emo98.gif

חמודה בעצמך את
. אבל את בת 15
זה הזמן להתחיל לחפש
. בהצלחה
.

JULI4561

New member
טוב נו גמאני עונה :]

בן כמה אתה? בת עוד מעט 14 איזה כיתה?ח' מאיפה בארץ?מרכז
כינויי חיבה שלך? ג'ול,ג'וליה,ג'וליאנה,ג'ולייטה,ג'ולה,ג'ולג'ול,ג'ולילונת,קושקוש XD שיר שמשמח אותך? אממ יש כל מיני שיר שמעציב אותך? אין שיר כזה שיר שמרגש אותך?כ"נל השלם) בשבילי אהבה היא_שניים אנשים שרוצים אחד ת'שני מאוד_________ (השלם) הגבר/אישה המושלם/ת הוא/היא__גבר שאפשר להבין חחחח__________ מה תיקח איתך לאי בודד (אם מותר רק דבר 1) איזה ספינה שאני יוכל לחזור בחזרה דבר מרגש שקרה לך לאחרונה? אממ... לא זוכרת דבר משמח שקרה לך לאחרונה? אממ.. לא זוכרת דבר מצחיק שקרה לך לאחרונה? לא זוכרת פדיחה שהייתה לך לאחרונה? לא זוכרת בדיחה שמצחיקה אותך כל פעם מחדש?לא זוכרת .. 12 בלילה מה אתם רוצים?!?!?! שחקן אוהב? אורי אומנותי שחקנית אהובה? טלי שרון,יעל שרוני זמר אהוב? כל מיני זמרת אהובה?כל מיני ספר טוב שקראת לאחרונה? סופה בין דקלים - משעמם תחת לא מומלץ כמה פעמים בחייך טסת? המון
באיזה ארץ הכי היית רוצה לבקר (ולא ביקרת)? איי פ'יג'י החלום / שאיפה הכי גדול שלך? להצליח ים / בריכה? בריכה פטל/ ענבים? ענבים ארטיק / קרטיב / גלידה? גלידה שחור/ורוד? שחור שוקו / קפה? שוקו שוקולד או סוכריות גומי? שוקלד
מחשב / טלויזיה? מחשב קומונה/ פורום?פורום משחק אהוב? מחבואים [?] תסמן
או
(עשית או לא עשית בחייך) ראיתי את הזריחה
השתכרתי
שברתי יד/רגל (חס וחלילה)
עברתי ניתוח (חס וחלילה)
התפללתי
לא ישנתי שבוע ברציפות
התעוררתי באמצע חלום רע
חלמתי שאני עף
רבתי מכות (ברצינות)
מתי פעם אחרונה... העפת בלון הליום (בכוונה או לא בכוונה)- מזה השאלות האלה??!?! אממ לא בכוונה בגיל 6 העפתי ת'בלון של אח שלי חח היית ביומולדת?לא מזמן אמרת למישהו/מישהי שאתה אוהב אותו/אותה? לפני הרבה זמן חיבקת מישהו? לפני דקה שמעת שיר? לפני הרבה זמן הסתכלת מה השעה? עכשיו ראית סרט יפה? היום נשארת ער כל הלילה? ממזמן שימחת מישהו? עכשיו גרמת למישהו לצחוק? לפני 10 דקות ואיי איזה שאלון מעייף חחחחחח טוב אני כולי מסטולה אל תיחסו

JULI4561

New member
וזה עוד לא הכול!! חח

טסתי הרבה פעמים אבל רק לאילת ואני רוצה להצליח המב שאני יבחר לעשות

למעלה