נחשו מי חזרה?

Hawkgirl

New member
../images/Emo32.gif נחשו מי חזרה?

אהלןןן XDDD בראש ובראשונה אני אגיד שאני מ-ת-ה מעייפות, כך שאם יהיו שגיאות זה בגלל שאני עייפה. אז כןן חזרתי להיום ומחר הבייתה! ^___^ היום הראשון היה נחמד, עליתי לאוטובוס די מהר(ואמא שלי כמובן בכתה XD ) ואז הביאו לנו ישר לעשות תורנות מטבח XD אבל תאכלס לא היה נורא(אפילו שתקעו אותי ליד הפחים והייתי צריכה כל פעם להחליף שקיות). גם הייתה איתי עוד מישהי ממש נחמדה אז העברנו את הזמן בכיף ^_^ אחרי זה כבר החלפנו למדי א', ולקחו אותנו לבסיס הטירונות בצריפין, והיום עבר די ברגוע, צעקנו הרבה "כן המפקדת" ו"כן המפקד" עשו לנו את כל הקטע הזה של "יש לכם 60 שניות להסתדר ב-ח' " וכל זה XP אבל היה מגניב P: כמובן שבסוף היום כולן היו סחוטות, והלכנו להתקלח וכיבוי אורות ב-23:30. לצערי הבנות בחדר שלי לא סתמו ת'פה עד 00:30 &%$##&%$ אבל לא נורא, זה שיגעון של יום ראשון... ותאכלס הן נחמדות O: אה, וגם נתקעתי במיטה העליונה במיטת קומותיים, ואין אפילו סולם לעלות למעלה &%$&%$ בתאכלס ולסיכום, זה לא נורא כמו שחשבתי, או פחדתי XD וזה די היה נחמד XP הא בלע, אין לי כוח לכתוב, אני בדרכי למיטה להשלים שעות שינה XP אני אכתוב אולי עוד הלילה.

MorraniChan

New member
רותם!!!!!!!! DDDD:::: $^%@#$%#^

איזה כיף לשמוע שעל היום הראשון נהנת D: יש לי שאלה.. במיטות קומותיים יש מעקה? אם לא אז אני לא מתגייסת XDD

mikeys barking

New member
גם אני חשבתי על זה X:

יש לי פחד גבהים מטורף, אני עומדת על כיסא ומרגישה שאני עוד שניה עם הראש ברצפה X:

MorraniChan

New member
אבא שלי סיפר שאין OO"

טוב נו.. אני אשים מלא מלא דברים במזרון כדי לא ליפול XDD לא צריך לדאוג, מקסימום מוציאים משם את המזרון ושמים על הריצפה ^^"

MorraniChan

New member
למה מי הוא חושב שהוא? O:

יבליג בעבועבוע! א) זכותי לישון איך שבא לי, לא? ב) הוא נכנס לחדרים של הבנות? O__O נקווה שלא אחרת אני אמצא את עצמי בכלא של צהל XDD ג) אם במקרה הוא לא יבליג אז... נעע מי שואל אותו?! אני עושה משהו למדינה כשאני מתגייסת לא? שיתן לי לחיות את החיים שלי XD

mikeys barking

New member
ומהסיבות האלו בדיוק,

ההורים שלי מתים לראות איך אני אסתדר בצבא XD אמא שלי בכלל חושבת שאני אחזור משם עם תיאבון לכל מאכל שקיים. אבל בספק אם יקרה (אם אני אחזור משם בכלל, כן?
) המ טוב אני הולכת לראות את האנפלאגד של בון ג'ובי בVH1. לילה טוב

Hawkgirl

New member
אני לא חושבת שמותר XP

גם אני חשבתי להוריד את המזרון, גם בגלל הגובה, וגם בגלל שהקפיצים המסריחים מתחת למזרון מעצבנים וצריך לישון כמו קערה אז הגב כואב &%$# לא נורא, אם כל פעם משנים תנוחה במשך הלילה, הגב לא יכאב יותר מדי XD

Hawkgirl

New member
יש מעקה XD

אבל הוא לא כזה ארוך.. כלומר הוא רק באמצע המיטה והוא באורך של קצת פחות מיד.. וגם הוא דק כזה ונראה כאילו הוא ישבר בכל מקרה אם את תתגלגלי לכיוון שלו XD

mikeys barking

New member
../images/Emo24.gif!!@#%@#

ממש שמחה שלא היה לך קשה מדי וכל זה! ושמחים לראות אותך פה! D=

DeathD

New member
ברוכה השבה D:

חח ממש כמו בעדי אשכנזי XD (לאקשור) לפחות את מפיקה מזה עניין ואפילו נימה אופטימית =]

chen010189

New member
איזה כיף לקרוא מה שאנשים מספרים מטירונות..

חח ומזכיר לי בגדנ"ע גם לא היה סולם! אני ישר תפסתי מיטה למטה בגלל זה.. אני לא טובה באקרובטיקה
כמה זמן הטירונות שלך את יודעת? לילדה מהשכבה שלי הייתה טירונות שבוע O:

Hawkgirl

New member
שבועיים וחצי

ואחרי זה יש את הקורס לתפקיד שאני מיועדת אליו שהוא 7 שבועות.

Tu Lus

New member
אמרתי לך שזה כיף

הגיוס והטירונות זה הכי שכונה בכל השירות את תרצי כל כך לחזור לזה עם הזמן אז את חיל ירוק ? נמנם. צריפין אחלה בסיס. באיזה בה"ד היית? ספרי עוד חוויות שתחזרי .

למעלה