נחשו מה.

darkness calls

New member
חחחח

דיו מריינבואו? או סתם בלי קשר?
נאממ עדיין יש לי את Tarot Woman =] חחח שרתי את זה בטיול

slallum

New member
כןןןןןןן../images/Emo70.gif זה פשוט יצירהההה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

טארוט וומן זה אחד השירים הכי טובים שלהם
את חייבת לשמוע את הקאבר לסימפוניה התשיעית של בטהובן
בלאקמור מרביץ שם עם הגיטרה שלו חבל על הזמן
ודיו היה ביותר מדי להקות: בהתחלה הוא היה ב-Elf (לכי תדעי אם לפני זה היו עוד..
) אחרי זה Elf התפרקו וריצ'י בלאקמור ממש התלהב ממנו אז הוא לקח אותו ואת שאר חברי הלהקה חוץ מהגיטריסט לריינבואו.. אחרי זה הוא פיטר אותם והשאיר רק את דיו, אחרי זה הוא ודיו רבו כי דיו חשב שהוא יכול לשלוט על הלהקה ולא התאים לו שבלאקמור הקים אותה וזה.. אז האמרגן שלו אירגן לו אודישן אצל בלאק סאבאת' והוא הצליח שם כמו שצריך, אז הוא החליף את אוזי אוסבורן ב-Black Sabbath. אחרי כמה זמן הם התפרקו והוא הקים להקה משל עצמו: Dio

darkness calls

New member
חחחחחחחחחח טוב לפחות הוא מגוון=]

אהה ושכחתי להגיד לך אתמול [איזו הפתעה
]- ראיתי את המכתב שלך במעריב לנוער

קטרפי

New member
איזה מכתב../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif

בא לך להעתיק את זה לפה¿

darkness calls

New member
לא../images/Emo11.gif

חחח סתם
נו זה ארוך ;[ שעופר יעתיק
או שתקנה גיליון
או שתקנה פיצה משפחתית בפיצה האט ותקבל גיליון חינם

slallum

New member
חחח אין לי כח../images/Emo3.gif

וחבל שלא הזכרתי את דרים..=]

slallum

New member
חחחחחחח מה זה הצחוק-צפרדע הזה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

עלאק סרט ישראלי חדש../images/Emo6.gif

על מי אתה עובד יא שמן
סרט מגמת קולנוע, גג סטודנטים....
"מתנדבים" פחחחחחחחח

» LiRaZ «

New member
../images/Emo32.gif נחשו מה.

כואב לי הראש. אבלאבל לא אכפת לי. למרות שאסור לי. אני אשב במחשב עם הכאב ראש הדפוק הזה
ואכנס לפורום
ואף אחד לא יקח את זה ממני. אז ספרו
, איך היה היום שלכם

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifלי היה יום סבביישן, קמתי ב-8, התארגנתי לבצפר עם הדיסק שצופי הכינה לי, הלכתי לבצפר, למדתי עד 11:20, הלכתי לרופא שיניים, הלכתי לעבודה של אמא שלי, עברנו בסופר לקנות סטייק, אכלנו, ואז הלכתי לבית החדש של מרק והייתי קצת איתו ועם ירדן, ועכשיו אני מאחרת לבייביסיטר בע ביי../images/Emo13.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo25.gifתודע חזרתי../images/Emo9.gif היה מאגניב אני חולה על אייליייייייייי מקסימי שכמוהוווווווווווו גאדדדדד הוא כזה מתוקקקקקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ואורןןןןןןןןןןן כפרות איזה אנרגיותתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מדהימה כזו... שני ילדים הכי מדהימים שקיימים ביקוםםםםםםםםםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

slallum

New member
סטייק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo21.gif

הגעתי למסקנה עם חבר שלי שעדיף להגיד אומצה, זה נשמע יותר עסיסי
|אוכל

נכון!!!! אני תמיד חשבתי כך!!!

השורש שכולל את האותיות מ.צ. גורם לתחושה של מיצים ועסיסיות בפה
ופעם באיזה תכנית נוער מפגרת (מפגרת מלשון אדג'וקיישן וואנבי ולא אקזיט) כששאלו מה יותר נשמע להם מגרה כולם אמרו סטייק, כסילים

קטרפי

New member
נממ ../images/Emo110.gif

לאכול סטייקים עם מיצים ועסיסיות זה לא לא כשר במקרה¿ כופרת

למעלה