נושא רגיש

איפה כדאי ללמוד משפטים? בבקשה עיזרו..

שלום, יש לי בעיה, ממוצע הבגרות שלי עומד על 92.86 והפסיכומטרי שלי מאוד נמוך 501. (אנגלית 124) נרשמתי כבר למכללה למנהל ישר כשנפתחה ההרשמה ואני עדיין לצערי בהמתנה, ואין ערובה לכך שאתקבל, אמרו לי שאני יכולה לקבל תשובה אפילו יום לפני תחילת הלימודים, דבר שמקשה עלי מאוד, ולכן שאלתי היא: לאיפה עוד כדי להרשם? לקריה האקדמית אונו, או למכללה האקדמית למשפטים? לשתיהן נאמר לי שהקבלה כמעט מובטחת, אבל תמיד אני שומעת כל מיני דעות לגבי מי יותר עדיף ואני כבר ממש מבולבלת, מהי המכללה הטובה יותר? בבקשה עיזרו לי כי ההרשמה המוקדמת עומדת להסתיים! עוד שאלה- במכללה למנהל נאמר לי שמשנה שנייה בוחרים אשכול לימוד שאיתו כאילו ממשיכים, (נגיד- דיני משפחה), ולשאלתי היא, האם כשמסיימים ללמוד ניתן לעסוק בתחום אחר, או שניתן רק את תחום הדיני משפחה..?

סיוש1

New member
המכללה למינהל בראשון לציון../images/Emo175.gif

היי חבר'ה אני אחרי צבא ומעוניינת ללמוד נושא של פסיולוגיה ומדעי ההתנהגות מאחר ולהירשם לאוניברסיטה כבר ויתרתי ואני גרה בראשלצ חשבתי ללמוד במכללה למינהל בראשלצ השנה נפתחת עוד מעט אך אני עדיין לא בטוחה בקשר למכללה , בעניין הכסף..אני אסתדר אני מקווה אבל רציתי לדעת אם מישהו מכיר או שמע על הלימודים שם?האם המרצים טובים ויודעים להעביר את החומר בצורה טובה? והאם זה נחשב טוב בתעסוקה בחוץ? אני רוצה ללמוד מדעי ההתנהגות וניהול. האם באמת כדאי להירשם לשם? אשמח לשמוע דעות המשך יום מקסים

ialstrn

New member
מה שידוע לי זה שהם גנבו לנו את המרצים !

הם לקחו לבר אילן ולאשקלון כמה מרצים שווים במיוחד
אמרו לי שמלמדים שם מרצים מעולים...

שאלה

למה לוותר על אונ'? למכללה למינהל יש שם מאוד טוב, מבחינת רמה ובעיניי מעסיקים פוטנציאלים, בהרבה תחומים, אם כי ל ביררתי בנושא זה ספציפי. החסרון הבולט הוא שכר הלימוד הגבוה.

גם אני נרשמתי למדעי ההתנהגות וניהול

אני אתחיל ללמוד השנה שמעתי שהמרצים מעולים מעולים מעולים, שיש אוירה טובה ובעיקרון שממש נחמד ללמוד שם היום התחום של שירותי אנוש זה תחום דיי מפותח ועדיין מתפתח וביוחד אם הוא משולב אם חטיבה בניהול, אז כן יש בזה עבודה (בדקתי את הנושא דיי הרבה). אני אחרי התלבטויות מרובות החלטתי להירשם לשם למרות השכר לימוד הגבוה בגלל הקרבה לבית ובגלל שזאת מכללה מעולה.

סיוש1

New member
תודה אפרתוש

ממש הרגעת אותי כנראה שגם אני ארשם השנה שמחתי לקבל ממך את ההודע... אלי עוד נתראה סי:)

shay4442

New member
את מזכירה לי מפקד אחד שהיה לי בסדיר

זרקו אותנו על איזה מאחז מבודד על גבעה לשמור שם , המקום היה מלא בחתולים חמודים ומפקד הצוות שהיה אחראי עלינו שונא חתולים בדם ניסה רק לפגוע עליהם אם זה באבנים, במים רותחים , פעם שנאתו לחתולים גברה על פחדיו ממעצר צבאי ,והוא ניסה לירות באחד מהם מזל שכבר היה חשוך ועשו לנו קצת בלאגן בקשר והוא הפסיק עם זה....... חוץ מזה אני אוהב את החתולים באת"א בעיקר את הג'ינג'ית בגילמן תמיד אחרי משמרת לילה כאשר אני מדדה ב-7 בבוקר בין מדשאות האוניברסיטה החתולים והחתולות מעבירות לי את הזמן עד לתחילת הלימודים............

למעלה