נושא רגיש

metukit1978

New member
../images/Emo32.gifנושא רגיש

אני אוהבת חתולים, אבל............................. יש יותר מדי באוניברסיטה שלנו. אני רוצה להרוג איזה כמה, אז אני קוראת לכולם (לפחות מי שבאת"א) ביום שישי ב22:00 לאונן (גם ככה אין לכם מה לעשות אחרת לא הייתם פה) ואז אלוהים יהרוג את כל הגורי חתולים המיותרים
לנו!!! למקרה שזה לא יעזור, הזמנתי כבר לוכד של העירייה ליום ראשון הבא ב10 חגית

אוי ואבוי לך אם תפגע שערה משפמו של חתלתול!!

בכלל, למה נראה לך שאלוהים יהרוג חתלתולים? אם הוא לא היה אוהב אותם, הוא לא היה בורא אותם מלכתחילה... אלוהים גם מאוד אוהב טיפשים, לכן הוא בורא אותם בהמוניהם. דאנטה

ialstrn

New member
../images/Emo6.gif הצחקתה אותי רצח!

אני לא ידעתי איך להגיב בלי להגיד את מה שאני חושבת שזה בערך - יה דפוק ,סוטה וסתם קללות ששמורות אצלי למקרים מיוחדים...

על אהבתי לחתולים ניתן ללמוד מקריאה בכרטיס

בכרטיס האישי שלי... למי שלא פתח ועיין בו, אני מצטט: "חוצמזה, אני משוגע על חתולים". יש לי שלושה חתולים בבית, שיבדלו לחיים ארוכים!! דאנטה

ialstrn

New member
אז אני מניחה שצריך לתקן את ההודעה:

אני לא ידעתי איך להגיב בלי להגיד את מה שאני חושבת שזה בערך - יה דפוקה ,סוטה וסתם קללות ששמורות אצלי למקרים מיוחדים... סתם הומור שחור ביותר יש לך

../images/Emo6.gif

אוי אוי,צחוק כזה לא חוויתי הרבה זמן,תבורחי! וברוח הצחוק,יש לי רעיון גאוני בשבילך, תעבירי את כל החתולים שאצלך בקמפוס לחוויה בדרום החמים,במיוחד בשדה בוקר,לא נראה לי שהרבה ישרדו שם

Lady McBeth

New member
וואי, יש חתולים אימתניים בפקולטה למשפטים!!

כל חתול - מלמיליאן... או אהרון ברק... שיהיה הם פשוט עצומים, קיצר.

את אוהבת חתולים אבל רוצה להרוג אותם?

מה נסגר איתך? D: החח כת השטן D::::::::::::::::::::::::::::::: 666!!!!!!! תהרגי גם אימואים בדרך D: חיחי><

עזרה במאמר שיווק\פירסום רכב

שלום, במסגרת פרוייקט-המסמכה אני כותב עבודה על שיווק בתחום הרכב. אשמח (אפילו בתשלום סימלי) עזרה או הכוונה מסטודנטים לשיווק או תחום דומה שכתבו עבודה בנושא הנ"ל. ניתן ליצור קשר בטלפון 050-7675002

ray17

New member
סטונטים משנים את המצב

שווה לבדוק... www.achdutisrael.com

noyale21

New member
את בהכרח לא יכולה להתהדר בתואר "אוהבת חתולים"

אין דבר כזה חתולים מיותרים או חיות מיותרות או אנשים מיותרים. יש אנשים/חיות/חתולים שלא תמיד אהובים על כולם ולא תמיד נוחים לשאר הסובבים. גורלם של חתולים אשר נלכדים הוא ממילא מוות בד"כ (ולצערי ראיתי זאת לא פעם). כך שתחסכי לעצמך את המשך תפילותייך שהרי לוכד החתולים והעירייה תגשים את משאלתך בין כה.

yatusha

New member
אונברסיטת אילת ורגלים קרות

נרשמתי למלונאות ותירות באילת וחטפתי רגלים קרות- אילת כ``כ רחוקה ואולי התואר משעמם והמקצוע לא רווחי... אז סטודנטים אילתים ולמלונאות אם אתם יכולים קצת לשתף בפלוסים והמינוסים זאת תהיה עזרה גדולה...

dudwity

New member
לברוח מהר!!!

יש לי חברים שלמדו שם. לדבריהם תעשיית המלונות היא תעשיית עבדים. אין חופשים אין איכות חיים אין כלום. וזה הכל בלוף כל מי שלמד שם התבאס. המנהלים במלונות מבטיחים קידום וכל זה ותוכניות למנהלים אבל בפועל מתחילים מהתחתית ולא מתקדמים כי כל עובדי המלונות שמעליך ובלי תואר שמים לך רגליים ושונאים אותך כי את אקדמאית והם לא. בנוסף הקטע הפרקטי שם הרבה יותר חשוב מהתואר והניסיון שם עושה את ההבדל. לכן התואר לא נותן לך כלום. התואר הכי מבוזבז בעולם. זאת עבודה לעבדים.

yatusha

New member
חייבת לשאול ולהעיר למנהליי הפורום../images/Emo177.gif../images/Emo177.gif

מה הקשר בין שאלות על אונ' אילת לרצח חתולים? (במיוחד כשמדובר באונברסיטת ת"א) אני אוהבת חתולים ואת הנמר שלי במיוחד.

dudwity

New member
תמצאי בעל עשיר:)

מממ תבדקי אופציות אחרות אם יש לך כאלה..

למעלה