תודה.:)
X x Marina x New member 4/12/07 #22 מה השם של הסרטון?../images/Emo12.gif זה מראה לי את "מסביב לעולם בשמונים יום" ואין שם את רוני.
S sHiR TaDmOr New member 4/12/07 #23 ../images/Emo187.gifתיכנסי לאיפה שיש את התמונה של מיכל אמד *אמדורסקי. זה הסרטון השישי או השביעי אאל"ט..(=
../images/Emo187.gifתיכנסי לאיפה שיש את התמונה של מיכל אמד *אמדורסקי. זה הסרטון השישי או השביעי אאל"ט..(=
X X SapSap X New member 5/12/07 #26 ../images/Emo45.gifיש את זה על האיפור ועל האיידס, ויש גם עוד סרטון שרוני אומרת מהי הסופגנייה האהובה עלייה
../images/Emo45.gifיש את זה על האיפור ועל האיידס, ויש גם עוד סרטון שרוני אומרת מהי הסופגנייה האהובה עלייה
X X SapSap X New member 4/12/07 #24 אעאע. רוני.. ריבת חלב../images/Emo99.gif. מתוק. מאוד מתוק תודה רבה, טלטלה .
J Jasmine Girl New member 5/12/07 #28 חדשה! סתם נו, זו אני ג'סמין. [Oo jasmin oO] טוב, שיניתי ניק. שתפו פעולה עם הכותרת.
ל לאהדורה New member 5/12/07 #30 ../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifשאלום D: שמי לאה , בת 13 וחצי מהצפון ^^ השתלבות מהירה ונעימה!! D: הא כן , ותתחדשי. זרמתי יותר מידיי XD
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifשאלום D: שמי לאה , בת 13 וחצי מהצפון ^^ השתלבות מהירה ונעימה!! D: הא כן , ותתחדשי. זרמתי יותר מידיי XD
X XkookiX New member 5/12/07 #40 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif השתלבות מהירה ונעימה!! אני קטיה בת 13 וחצי מירושלים. ------------------------------------------- תתחדשי
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif השתלבות מהירה ונעימה!! אני קטיה בת 13 וחצי מירושלים. ------------------------------------------- תתחדשי
ג גלעד שיש New member 5/12/07 #32 תודה קוקי תודה קוקי כל הכבוד לך אבל אני יודע את זה כבר לילה טוב מאמי