נוסטלגיה. תהנו!

גאמי

New member
../images/Emo32.gifנוסטלגיה. תהנו!

עוד גל נוסטלגיה קטן מן הטלויזיה הלימודית 1966, והכוכב זלמן ארן.

vered73

New member
הכרחת אותי ולכן אני גם שואלת ../images/Emo32.gif

זוכרים את המנגינה של סאידאתי ווסאסאתי? לפני כמה ימים הנעימה פתחה את התכנית אגן הים התיכון ברשת ג'. פנינו לרשת ג', ונאמר לנו ש"הנעימה נבחרה לפני כשלושים שנה ע"י עורך תכניות בקול ישראל בערבית בשם אדי חליל.אדי ירד מהארץ ולקח איתו את המידע בקשר לאות התכנית. איננו יודעים את שמה או מי מבצע אותה". {מנחם גרנית} (תשובה מפליאה, בכל זאת השמעתם את התקליט??!?!?!!?!?!) בקיצור חבר'ה, מי שיש לו חברים וחברות שברשותם מוסיקה מצרית, או שיודעים את שם הנעימה (ברשת כבר אפשר למצוא אותה על בטוח או באוזן השלישית), או שיש לו קשר עם רקדניות בטן, אשמח לתשובה: מה שם היצירה, מי ניגן אותה, איפה אפשר להשיג אותה, או פשוט שם התקליט (אולי יצא העתק בדיסק). אנא, זה בשביל אחותי. תודה
נ.ב. גאמי את חייבת לנסות, את מבחינתי הכה את המומחה!

לא מזהה לפי השם, אבל

בטח אזהה כשאשמע ... שאלתי בשבילך חברה שמבינה במוזיקה מצרית אלא שבשעות כאלה היא חורפת. נצפה לתשובתה מחרץ עד אז אולי כדאי לך לנסות לשאול בפורום שאלה קטנה?

vered73

New member
ניסיתי בפורום רדיו, פורום רקדניות ב

בטן (כי שמענו את זה בהופעה לפני שנה וחצי) ובעוד כמה. כולם התחילו לאמר שמשהו מצלצל מוכר אבל לא מספיק מוכר...

מצטערת, ורד,היבול היה nada

חברתי לא מכירה וגם למרות מומחיותה בחיפוש מידע באינטרנט העלתה רק חרס בחכתה.

ליייייי

New member
קובי בן עטר

הוא יועץ מוזיקלי. חלק מהעבודה שלו, היא לעבוד עם משרדי פרסום על פרסומות,מפיקים ובמאים על תכניות טלויזיה ולמצוא מוזיקה שמתאימה לתוכן הפרסומת/סדרה/סרט. (כמעט בכל סדרה שאת מתעלפת מהמוזיקה תמצאי את השם שלו בכתוביות בסוף כיועץ המוזיקלי) אם אני לא טועה הוא גם שותף עם יואב קוטנר בערוץ 24. הוא מומחה מספר 1 בארץ למוזיקה ישראלית. לא נראה לי שקיים שיר או פס קול שהוא לא מכיר או שלא יכול לאתר לך ברגע וחצי. לנו הוא עשה טובה והיה התקליטן בחתונה. פשוט אין עליו!!!!!!!!!! והוא גם מקסים. אנסה לאתר לך את הטלפון שלו,יכול לקחת קצת זמן, חותמת שהוא פותר לך את הבעיה.

רוויטלג

New member
זה גדול

להגיד "ברוך אתה ה' שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה" ביחס לשידורי הטלוויזיה זה פשוט ענק.

למעלה