נגנב מפורום אחר

ezaton

New member
סדרת הרצאות – מבוא ללינוקס

שלום רב. ב- 3 בנובמבר תחל סדרת הרצאות ברחבי הארץ (חיפה, תל-אביב וירושליים) בשם welcome to linux (או w2l). סדרת הרצאות זאת נועדה להציג את האלטרנטיבה הנקראת לינוקס לקהל הרחב, לעורר עניין במערכת (בלי לדון, כרגע, בהאם היא טובה יותר או פחות מחלונות או מ- OsX), ולהקל על אנשים המעוניינים להכיר אותה באופן יותר אינטימי, לעבור בקלות רבה יותר את השלבים הראשונים. השנה מתרכזים עיקר מאמצי האירגון בקהילה הטכנית יותר, כלומר כל אותם טכנאי מחשבים, אנשים שמבינים איך המחשב עובד ברמה סבירה, אותם אלו שנותנים פתרונות לאחרים וכו', כאשר המטרה היא לחשוף את האוכלוסיה התומכת (אנחנו הרי תומכים במשתמשי קצה כאלו ואחרים) לאלטרנטיבות, ולאפשר להם בחירה רחבה יותר בפתרונות ללקוחותיהם ולאנשים להם הם עוזרים. אני אישית מאמין שבתחום התמיכה בלינוקס טמון הרבה כסף. עקב המודל החופשי של המערכת, ו(כמעט) כל התוכנות שבאות איתה, “הכסף הגדול" נמצא בתמיכה. תמיכה טובה יותר תוביל ליותר לקוחות, ואלטרנטיבה ללקוח בבחירת התומך שלו תוביל לשיפור באיכות חיי הלקוח. עם הגידול (הקיים תמיד) בכמות עמדות הלינוקס בארץ, הן האירגוניות, והן הפרטיות, נפח העבודה בתחום גדל, ואיתו גם האפשרויות עבורנו, האנשים הטכניים. הסידרה תיועד בעיקר לאוכלוסיה הטכנית, אך מסלול הרצאות מקביל (לפחות בחיפה) יאפשר גם למשתמשי קצה רגילים בתכלית (רוב האוכלוסיה, אחרי הכל) להתרשם מהמערכת. הסידרה תועבר בהתנדבות על ידי אנשים רבים, ותוגש לציבור שיבחר להשתתף בה ללא תשלום. עותקים של לינוקס, אם בחרתם לא להוריד לבד, ימכרו בסכום סמלי (אין לי פרטים כרגע) למטרת כיסוי עלויות בלבד. אנו מאמינים שהכרת אלטרנטיבות רבות ככל האפשר יאפשר לנו לעשות את עבודתנו טוב יותר, הן מבחינה טכנית (ידע הוא סוג של כח), הן מבחינת ההמלצה ללקוח, והן בתמיכה בו. ניתן למצוא פרטים אודות הסידרה כאן. כולם, כולל כולם, מוזמנים.

H N 1

New member
../images/Emo32.gif נגנב מפורום אחר

המורה מסבירה לתלמידיה בתחילת השיעור - "ילדים, הנושא הבא שלנו הוא אינטגרציה חברתית ואני מבקשת , לפי סדר הישיבה , שתספרו לכיתה במה ההורים שלכם עוסקים". נירה אומרת: - "אבא שלי מנהל בחברת משאיות ואימי עקרת בית" גל אומר: - "אבא שלי אחראי על מחלקת הלוואות בבנק משכנתאות ואמא שלי עורכת דין" אסף אומר: - "אבא שלי עובד בחברת עמילות מכס ואמא שלי מורה בבית ספר תיכון" מגיע תורו של דני אבל הוא שותק. המורה מעודדת אותו: - "דני אל תתבייש" דני אומר תוך כדי אנחה: - "אבי מנהל מכון ליווי ואמי נערת ליווי" המורה מזועזעת" - "מה אמרת???" - "אמי נערת ליווי ואבי מנהל מכון ליווי" - "זה לא יתכן שזה מה שההורים שלך יספרו לך על עיסוקם". והיא מזמינה את מנהל בית הספר , אולם גם הוא מקבל את אותה התשובה - "אבי מנהל מכון ליווי ואמי נערת ליווי" המנהל מזועזע מתקשר לאב ושואל אותו לפשר הסיטואציה הלא מקובלת על מערכת החינוך. האב מסביר: - "האמת היא שאני עובד כ Unix System Administrator ואשתי Oracle Database Administrator". המנהל מבולבל שואל: - מה המשמעות של המילים שאמרת? האב: - "אם אתה לא מבין איך אתה מצפה ממני שאני אסביר את זה לילד?"

למעלה