משעמם לי-

קובי221

New member
לי אין בהצלחה../images/Emo9.gif../images/Emo10.gif

היום יש לי בגרות ואתה מעופף

fireman

New member
../images/Emo6.gif בהצלחה גם לך!

יא פראייר, היית אומר שאין לך אוטו....אולי הייתי קונה לך אחד

קובי221

New member
../images/Emo6.gif יא סטודנט!

תודה, כנראה שזה לא ממש עזר, אני יצאתי מבועס מהבחינה

fireman

New member
בתקופה שאני עשיתי בגרויות

לא היה דבר כזה מועד ב', היום אני יודע שיש מועדי ב' בבגרויות (או שאני טועה) בכל מקרה בלימודי תואר יש מועד ב' ולפעמים גם מועדי ג'.

adi121

New member
מיפמיפ../images/Emo192.gif

משהו מיוחד שקרה לכם היום?התחלתי ללמוד נהיגה סוף סוף
מה הכי מעצבן אתכם?כל כך הרבה דברים!! אני מתעצבנת בקלות איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?שונאת הכל הסיפור שלכם?לפני 18 שנים נולדה ילדה בשם עדי.. עבר הזמן.. וכיום היא חיה לה באושר ועושר עד עצם היום הזה בעזרת השם.. סוף פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אמ פי3 (לא מסוג אייפוד) עיפרון/עט?עיפרון שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר?קשה.. אממ בריאות עושר/אושר?אושר
מכתב מהלב/ברכה קנויה?ברור שמהלב.. התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?זה נורא תלוי איזה סוג קשר שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?אכן ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?תחת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אני אתווכח עד שאני אתעצבן ספורט מועדף?לראות טלוויזיה 24 שעות ביממה
מתעסק בספורט כל שהוא?נו בספורט המועדף.. חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אבזבז אותו.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?יש! חברות היא לנצח?לא.. אבל להרבה זמן סלחן?כן רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:אני מרוצה מאוד תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?אני עוד לא יודעת.. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?היום שגרמו לך לצחוק?היום שמישהו גרם לך אושר?לפני שבוע בערך מה השעה עכשיו?14:53 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?נראה לי עומר מאמין באלוקים?כן מה הספר האחרון שקראת?התפסן בשדה השיפון כמה עמודים יש בו?250 בערך קראת הארי פוטר?רק את הראשון יש לך שרשרת?יאפ הלכת לראות את הפסטיגל?לא ושיר נולד?כןן!! היה ממש נחמד
מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?יורדים בגדול אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?לא אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?לא יש לך חבר ערבי?לא יש לך חבר נוצרי?לא יש לך חברים בכלל?לא
מה הצבע-עיניים שלך?חום בהיר אוהב אותם?כן מה הצבע-שער שלך?שחור אוהב אותו?כן.. בערך מה הצבע של הנעליים שלך?יש חומות יש שחורות יש לבנות... אוהב אותם?נו בטח איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?לא זוכרת היית חי בזמן מלחמת המפרץ?כן מה אתה זוכר ממנה?כלום.. הייתי בת 3 מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?לא ומת בתאונת דרכים?כן ביום כיפור האחרון- איפה היית?בפארק הלאומי יש לך בלוג?לא וקומונה?לא כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?)8 ימים בפולין מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?לא אכלתי אתמול ארוחת ערב.. פיספסתי אותה כי ישנתי מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?איזה שאלה דפוקה באיזה צבע המקלדת שלך?אפור-שחור באיזה צבע המצעים שלך?חום-בורדו מה הפרי האחרון שאכלת?בטח תפוח היה טעים?לא זוכרת זה היה מזמן אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא?לילי היא עוד חיה?כן בעזרת השם אתה נוסע בטרמפים?לא יש לך חיית מחמד?לא.. נפטרה לפני כמעט 3 חודשים
איזה?הייתה כלבה קטנה וחמודה יש לך חולצה בצבע אפור?כן כמה דיסקים יש לך?לא ספרתי איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?גרין דיי שהביאו ביומולדת מה השם האהוב עליך לבן?אופיר/עומר/תמיר/אור ולבת?ענבר/נופר/ספיר

קובי221

New member
דיייי-

זה לא טוב!, את גדי ונולדת לא בינואר
. טוב לא נורא, נסלח לך כי את מותק

עונה

פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אממ...פלאפון אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? שניהם שירה/ריקוד? שירה (מה שאני עוסקת בו..כאילו עוסקת בשניהם...אבל יותר אוהבת לשיר) בריאות/עושר? בריאות ואושר עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות לנשמה ועבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיגה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? המילה האחרונה ספורט מועדף? לישון מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? אממ...שניהם מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לא יודעת חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? לא יודעת..אני חיה רק 12 שנה (בע"ה
) סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לא יודעת.נקודה. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני כמה ימים שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר? לפני כמה ימים מה השעה עכשיו? 15:42 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?החברה הכי טובה שלי מאמין באלוקים? לא יודעת מה הספר האחרון שקראת?ספר אלגברה כמה עמודים יש בו? הרבה.מאוד. קראת הארי פוטר? לא יש לך שרשרת? כן הלכת לראות את הפסטיגל? לא ושיר נולד? כן מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? חברים,ערוץ 2 23:35 אתמול בלילה,פרק 138 אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? ויקי כנפו אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? אממ..לא יש לך חבר ערבי? לא יש לך חבר נוצרי? לא יש לך חברים בכלל? לא..סתם כן. מה הצבע-עיניים שלך?חום אוהב אותם?כן מה הצבע-שער שלך? שטני אוהב אותו? כן מה הצבע של הנעליים שלך?כרגע צהוב (נעלי בית של כלב..מפריז..אחותי ובעלה) אוהב אותם? ברור איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? א. עדיין יש לי... ב. אלדין בגלל שהחלטתי לקרוא לו ככה ע"ש הקוף שהיה אז בטלווזיה שאימצו בגן חיות. היית חי בזמן מלחמת המפרץ? לא מה אתה זוכר ממנה? לא מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? לא ומת בתאונת דרכים? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית וברחוב יש לך בלוג? לא וקומונה?לא (אפשר להוסיף קישור). כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?)לא יודעת.. נראה לי יומיים מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? סלט ושתי םריכיות אורז מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? מה? באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך? מעורב P: מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח היה טעים? כן אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? זהבה היא עוד חיה? כן
בע"ה אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? כן!!!!!!!!!!!!! איזה?כלב והוא ממש ממי,וקוראים לו טדי... אם תחפשו בפורום כלבים את המילה טדי,תראו את התמונה שלו! יש לך חולצה בצבע אפור? כן כמה דיסקים יש לך?לא הרבה איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? כמעט ואף אחד מה השם האהוב עליך לבן? נועם ולבת? נוי

למעלה