משעמם לי-

קובי221

New member
../images/Emo32.gifמשעמם לי-

למרות שיש לי בחינת בגרות ביום חמישי, אני משועמם כי כבר נמאס לי מהחומר. אולי לשם שינוי יהיה פה
נורמלי? אתם מוזמנים לרשום כל דבר שבא לכם לדוגמא: משהו מיוחד שקרה לכם היום
מה הכי מעצבן אתכם
איזה מקצוע אתם הכי אוהבים
הסיפור שלכם
נוסף לכך יש שאלון גנוב
להתחיל לענות! פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אייפוד/דיסקמן? עיפרון/עט? שירה/ריקוד? בריאות/עושר? עושר/אושר? מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ספורט מועדף? מתעסק בספורט כל שהוא? חוסך כסף או מבזבז? מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חברות היא לנצח? סלחן? רגיש? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? שגרמו לך לצחוק? שמישהו גרם לך אושר? מה השעה עכשיו? ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאמין באלוקים? מה הספר האחרון שקראת? כמה עמודים יש בו? קראת הארי פוטר? יש לך שרשרת? הלכת לראות את הפסטיגל? ושיר נולד? מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? יש לך חבר ערבי? יש לך חבר נוצרי? יש לך חברים בכלל? מה הצבע-עיניים שלך? אוהב אותם? מה הצבע-שער שלך? אוהב אותו? מה הצבע של הנעליים שלך? אוהב אותם? איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היית חי בזמן מלחמת המפרץ? מה אתה זוכר ממנה? מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? ומת בתאונת דרכים? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? וקומונה? (אפשר להוסיף קישור). כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? באיזה צבע המקלדת שלך? באיזה צבע המצעים שלך? מה הפרי האחרון שאכלת? היה טעים? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? היא עוד חיה? אתה נוסע בטרמפים? יש לך חיית מחמד? איזה? יש לך חולצה בצבע אפור? כמה דיסקים יש לך? איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? מה השם האהוב עליך לבן? ולבת?

fireman

New member
עונה

משהו מיוחד שקרה לכם היום - נגמרו המבחנים
מה הכי מעצבן אתכם - לעשות מועד ב'. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים - גאודזיה 1+2. הסיפור שלכם - (לא מבין את כוונת הסופר) פלאפון/שיחה פנים מול פנים? - פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? - אף אחד מהם, אי אפשר להנות מהבאס. עיפרון/עט? - תלוי, מסתדר עם שניהם שירה/ריקוד? - ריקוד בריאות/עושר? - אם אתה חולה כדאי להיות עשיר, אם אתה עשיר במידה ותהיה חולה תוכל לממן לעצמך את הטיפולים. (מתחכם משהו) עושר/אושר? - עושר, הוא מושך בחורות ואיתן גם את האושר
מכתב מהלב/ברכה קנויה? - מהלב התנדבות/עבודה לכסף? - התנדבות (6 שנים במכבי אש! - בגמלאות כבר) אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? - חייב גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? - בהחלט. ציור מופשט עושה לכם את זה? בחורה מופשטת יותר
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? - מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? - מילה אחרונה ספורט מועדף? - שינה למרחקים ארוכים
מתעסק בספורט כל שהוא? - נופ. חוסך כסף או מבזבז? - גם וגם. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? - קונה דברים ובגדול. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? - בטח שיש. חברות היא לנצח? - הלוואי. סלחן? - מאוד רגיש? - מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: הליצן של החבר'ה. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? - (עשיתי) לוחם חלק מהשירות, נהג בשאר בגלל פציעה. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? - לפני חודש, הייתי חולה מת וסבלתי מכאבים לא מהעולם הזה. שגרמו לך לצחוק? - היום אחרי המבחן. שמישהו גרם לך אושר? - היום, נגמר הסמסטר, המכללה עשתה אותי מאושר (אם נשכח לרגע את ה2000 ש"ח שהם לקחו לי ביום חמישי בעעעע שכ"ל) מה השעה עכשיו? 22:55 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? שניה נבדוק, ידידה מהצבא, מהתאריך 5/3/2005! (יאללה איזה ארכיוניסט אני, צריך למחוק, תודה שהזכרת לי) מאמין באלוקים? - מאמין רק במה שאני רואה. מה הספר האחרון שקראת? - אם אני זוכר נכון הוא נקרא עקרונות המנהיגות או משהו כזה. כמה עמודים יש בו? בערך 200 קראת הארי פוטר? - חס וחלילה יש לך שרשרת? - נופ הלכת לראות את הפסטיגל? -חס וחלילה פעמיים ושיר נולד? - חס וחלילה פעם שלישית, נמכר
מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? - "אתגרים הנדסיים - מחפרים" בערוץ דיסקברי אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? - הכרתי בעבר אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? - לא יש לך חבר ערבי? - לא (אבל לומדים איתי כמה) יש לך חבר נוצרי? - לא (אבל לומדים איתי כמה) יש לך חברים בכלל? - נראה לך?!
מה הצבע-עיניים שלך? חום-ירוק אוהב אותם? - בטח
מה הצבע-שער שלך? - שחור אוהב אותו? - כן מה הצבע של הנעליים שלך? - כרגע בצבע אבק (הייתי באתר בניה) אבל בגדול סגול - כחול - לבן אוהב אותם? - יאפ איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? - אני בקושי זוכר מה אכלתי בצהרים.... היית חי בזמן מלחמת המפרץ? - כן, אפילו יצאתי לחפש סקאדים בשמיים מה אתה זוכר ממנה? - כשהייתה אזעקה אני ואבא שלי היינו רצים החוצה לחפש טילים במקום להתבצר בחדר האטום (אני חושב שכבר הבנתם שאני בנאדם קצת שרוט
) מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? - כן, עלה עם הטנק על מטען חבלה. ומת בתאונת דרכים? - כן, לצערי יותר מאחת ביום כיפור האחרון- איפה היית? - בבית, גלשתי באינטרנט בעיקר, וחרשתי על הDVD יש לך בלוג? - היה, אולי עדיין יש אבל אני בכל מקרה לא מעדכן אותי וקומונה? - 3 פורומים זה לא מספיק? (אפשר להוסיף קישור). כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) - בצבא 28 יום, בחו"ל כמה חודשים. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? - 2 ביצים, עגבניה, איזה 6 פרוסות לחם, אבוקדו וכוס תה. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? - גאודזיה. באיזה צבע המקלדת שלך? אפורה (לאפטופ) באיזה צבע המצעים שלך? כרגע צהוב מה הפרי האחרון שאכלת? פומלה, לפני שעה היה טעים? - ברור. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? - כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? - פיבי היא עוד חיה? שתהיה בריאה! עד 120! אתה נוסע בטרמפים? - לא יש לך חיית מחמד? - כן איזה? - אחותי הקטנה
(סתם אין) יש לך חולצה בצבע אפור? - כן כמה דיסקים יש לך? - אמממ בערך 10 איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? - אוספים, מוסיקה שחורה אנד סטאף. מה השם האהוב עליך לבן? - ערן
ולבת? - רעות מה זהו? כבר נגמר?!

קובי221

New member
בסיפור שלכם הכוונה לסיפור מיוחד

שקרה לכם ואתה רוצה לחלוק. מין פדיחה מעניינת...

קובי221

New member
אז ככה:

אבוקדו- הטופ, גם אני אכלתי לפני 4 שעות. וד"א אתה קורע

fireman

New member
סחבק לשירותך!

לא נהנית? ספר לנו..... נהנית? תביא 50 שקל! מה חשבת בחינם?!

קובי221

New member
../images/Emo6.gif

כסף וירטואלי<אני טמע
>- הנה לך 50 דולר, לא היה בשקלים
:
|
כסף|

adi121

New member
אשכרה ספרתי../images/Emo3.gif

קשה לי למחוק את זה אחרי ההשקעה..

fireman

New member
עונה

משהו מיוחד שקרה לכם היום - נגמרו המבחנים
מה הכי מעצבן אתכם - לעשות מועד ב'. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים - גאודזיה 1+2. הסיפור שלכם - (לא מבין את כוונת הסופר) פלאפון/שיחה פנים מול פנים? - פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? - אף אחד מהם, אי אפשר להנות מהבאס. עיפרון/עט? - תלוי, מסתדר עם שניהם שירה/ריקוד? - ריקוד בריאות/עושר? - אם אתה חולה כדאי להיות עשיר, אם אתה עשיר במידה ותהיה חולה תוכל לממן לעצמך את הטיפולים. (מתחכם משהו) עושר/אושר? - עושר, הוא מושך בחורות ואיתן גם את האושר
מכתב מהלב/ברכה קנויה? - מהלב התנדבות/עבודה לכסף? - התנדבות (6 שנים במכבי אש! - בגמלאות כבר) אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? - חייב גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? - בהחלט. ציור מופשט עושה לכם את זה? בחורה מופשטת יותר
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? - מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? - מילה אחרונה ספורט מועדף? - שינה למרחקים ארוכים
מתעסק בספורט כל שהוא? - נופ. חוסך כסף או מבזבז? - גם וגם. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? - קונה דברים ובגדול. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? - בטח שיש. חברות היא לנצח? - הלוואי. סלחן? - מאוד רגיש? - מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: הליצן של החבר'ה. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? - (עשיתי) לוחם חלק מהשירות, נהג בשאר בגלל פציעה. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? - לפני חודש, הייתי חולה מת וסבלתי מכאבים לא מהעולם הזה. שגרמו לך לצחוק? - היום אחרי המבחן. שמישהו גרם לך אושר? - היום, נגמר הסמסטר, המכללה עשתה אותי מאושר (אם נשכח לרגע את ה2000 ש"ח שהם לקחו לי ביום חמישי בעעעע שכ"ל) מה השעה עכשיו? 22:55 ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? שניה נבדוק, ידידה מהצבא, מהתאריך 5/3/2005! (יאללה איזה ארכיוניסט אני, צריך למחוק, תודה שהזכרת לי) מאמין באלוקים? - מאמין רק במה שאני רואה. מה הספר האחרון שקראת? - אם אני זוכר נכון הוא נקרא עקרונות המנהיגות או משהו כזה. כמה עמודים יש בו? בערך 200 קראת הארי פוטר? - חס וחלילה יש לך שרשרת? - נופ הלכת לראות את הפסטיגל? -חס וחלילה פעמיים ושיר נולד? - חס וחלילה פעם שלישית, נמכר
מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה? - "אתגרים הנדסיים - מחפרים" בערוץ דיסקברי אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון? - הכרתי בעבר אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים? - לא יש לך חבר ערבי? - לא (אבל לומדים איתי כמה) יש לך חבר נוצרי? - לא (אבל לומדים איתי כמה) יש לך חברים בכלל? - נראה לך?!
מה הצבע-עיניים שלך? חום-ירוק אוהב אותם? - בטח
מה הצבע-שער שלך? - שחור אוהב אותו? - כן מה הצבע של הנעליים שלך? - כרגע בצבע אבק (הייתי באתר בניה) אבל בגדול סגול - כחול - לבן אוהב אותם? - יאפ איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? - אני בקושי זוכר מה אכלתי בצהרים.... היית חי בזמן מלחמת המפרץ? - כן, אפילו יצאתי לחפש סקאדים בשמיים מה אתה זוכר ממנה? - כשהייתה אזעקה אני ואבא שלי היינו רצים החוצה לחפש טילים במקום להתבצר בחדר האטום (אני חושב שכבר הבנתם שאני בנאדם קצת שרוט
) מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע? - כן, עלה עם הטנק על מטען חבלה. ומת בתאונת דרכים? - כן, לצערי יותר מאחת ביום כיפור האחרון- איפה היית? - בבית, גלשתי באינטרנט בעיקר, וחרשתי על הDVD יש לך בלוג? - היה, אולי עדיין יש אבל אני בכל מקרה לא מעדכן אותי וקומונה? - 3 פורומים זה לא מספיק? (אפשר להוסיף קישור). כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?) - בצבא 28 יום, בחו"ל כמה חודשים. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? - 2 ביצים, עגבניה, איזה 6 פרוסות לחם, אבוקדו וכוס תה. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? - גאודזיה. באיזה צבע המקלדת שלך? אפורה (לאפטופ) באיזה צבע המצעים שלך? כרגע צהוב מה הפרי האחרון שאכלת? פומלה, לפני שעה היה טעים? - ברור. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? - כן איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא? - פיבי היא עוד חיה? שתהיה בריאה! עד 120! אתה נוסע בטרמפים? - לא יש לך חיית מחמד? - כן איזה? - אחותי הקטנה
(סתם אין) יש לך חולצה בצבע אפור? - כן כמה דיסקים יש לך? - אמממ בערך 10 איזה מהם אתה שומע הכי הרבה? - אוספים, מוסיקה שחורה אנד סטאף. מה השם האהוב עליך לבן? - ערן
ולבת? - רעות, רונית, הגר מה זהו? כבר נגמר?!

snier1991

New member
עונה

פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?כלום עיפרון/עט?עיפרון שפיצי או עט דק שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?עושר עושר/אושר?עושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?ברכה קנויה התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?כן ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי מול מי אם זה בן אדם שאני מעריך אני אמשיך להתווכח אם זה טומטום אני אסתום ואתן לו לברבר ספורט מועדף?טניס ואטלטיקה קלה מתעסק בספורט כל שהוא?שח נחשב חוסך כסף או מבזבז?חוסך(אבל מבזבז במכה) מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אקנה למה שחסכתי(אחרי משהו כמו שנה) חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?יש אבל עם סודות ושקרים חברות היא לנצח?מה פתאום סלחן?בפנים בטח מאחורי הגב אני יהרוס לו כל דבר שלו רגיש?אולי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:אדם לאדם זאב(ויש בריתות ממש הישרדות) תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?סרבן מטעמי למי יש כוח לזה ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?היום כדי לשכנע מורה שלא עשיתי כלום 10 שניות אחרי שהוא הלך הפסקתי שגרמו לך לצחוק?באיש משפחה לפני 10 דקות שמישהו גרם לך אושר?תגדיר אושר מה השעה עכשיו?11 וחצי ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאמין באלוקים?כן מה הספר האחרון שקראת?בעל הזבוב כמה עמודים יש בו?195 קראת הארי פוטר?כן יש לך שרשרת?לא הלכת לראות את הפסטיגל?לא(אני נראה לך מזוכיסט) ושיר נולד?לא (אני נראה לך מזוכיסט) מה הדבר האחרון שראית בטלויזיה?איש משפחה(אבל צפיתי קצת אחר כך בחוק וסד מדור מיוחד) אתה מכיר מישהו שגר במצפה רמון?לא(יש מקום כזה) אתה מכיר מישהו שקבור בהר הזיתים?מנחם בגין יש לך חבר ערבי?לא יש לך חבר נוצרי?לא יש לך חברים בכלל?1 מה הצבע-עיניים שלך?שחור אוהב אותם?כן מה הצבע-שער שלך?שחור אוהב אותו?כן מה הצבע של הנעליים שלך?כחול לבן אוהב אותם?כן איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?בוני היית חי בזמן מלחמת המפרץ?לא מה אתה זוכר ממנה?כלום מישהו שאתה מכיר נרצח בפיגוע?לא ומת בתאונת דרכים?לא ביום כיפור האחרון- איפה היית?בבית ובבית כנסת יש לך בלוג?לא וקומונה?לא (אפשר להוסיף קישור). כמה הכי הרבה זמן היית ברצף מחוץ לבית (בלי משפחה..?)3 ימים מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?ציפס ומילקי מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?היי באיזה צבע המקלדת שלך?לבן באיזה צבע המצעים שלך?כחול אדום מה הפרי האחרון שאכלת?תפוח היה טעים?כן אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?לא איך קוראים לסבתא שלך מצד אמא?מזל היא עוד חיה?כן אתה נוסע בטרמפים?לא יש לך חיית מחמד?לא(שונא חיות) איזה? יש לך חולצה בצבע אפור?כן כמה דיסקים יש לך?2(שונא מוזיקה איזה מהם אתה שומע הכי הרבה?אני לא שומע מה השם האהוב עליך לבן?שניר ולבת?שני

adi121

New member
אני גדי...

אני אענה יותר מאוחר יש הרבה מה לעשות (מחר מבחן בפיזיקה!)

למעלה