משעמם לי...

../images/Emo32.gif משעמם לי...

יש לי מחר בוחן במתמטיקה..הרבה נושאים.ץ.אין לי חשק ללמוד...אוףףף.. ויש לי להכין עבודה בזה"ב...כל כך משעמם לי...

יש לי..

בעיה עם שתי משתנים..חפיף.. אישויון עם משתנה אחד אי שויון עם שתי משתנים.. משוואות פשוטות.. משוואות עם ערך מוחלט ו"גם".. משוואות עם ערך מוחלט "או".. וזוויות.. מבחן יחסית בסדר..אני הכי מתקשה ב"וגם" ו"באו"...חחח שיש לי 3משוואות אוני צריך לפצל אני לא יודע..אם זה וגם או או...

אתה בכיתה ח'?

למדתי את זה שנה שעברה.... או וגם באמת יכול בהתחלה להיות מעצבן, אבל בסוף מתרגלים
אם זה מנחם אותך, שנה הבאה תסבול יותר
בכולופן אם אתה צריך עזרה אתה יכול לשאול בכיף

g i l i

New member
אם כבר אופ...

אני ממש משמינה מאז שהפסקתי לרקוד עליתי 2 קילו בחודשיים , זה דבר מאוד לא שגרתי אצלי.. מ אני יכולה לעשות.??

לשמור יותר ../images/Emo9.gif

כשרקדת היית צריכה לאכול יותר, כי הוצאת יותר אנרגיה, עכשיו את מוציאה הרבה פחות, את צריכה גם להקטין את כמות האכילה שלך
או לחזור לרקוד

g i l i

New member
אתם לא עוקבים...

המורה הוציאה אותי מהמגמה כי אני לא הייתי מסורה לבגרות של הי"בניקית, ואני ממש השתדלתי והיא לא אמרה שזה קריטי והיא אמרה שזה לא המודרני הימים האלה רק קומפוזיציה שבזה אין לי חלק.. ועוד כשאמרתי לה שאני נוסעת למיונים למשלחת אז היא ממש התעצבנה ,אני אמרתי לה שבגלל שזה לא לבגרות אני צריכה להיות מחוייבת לחופש שלי... ולא לזה שהיא לא מתאים לה. וא נקעתי את הרגל והגעתי בכל זאת(אין לה פלא אז לא יכולתי להתקשר העדפתי להגיע) אז היא ממש כעסה שאני לא שומרת על עצמי..אז אמרתי שאני בכל מקרה לא לבגרות ולא למופע אז שלא תכעס אני רוקדת בשביל הכיף אז היא עכשיו כועסת ואני לא רוצה לבוא למקום שכועסים עליי אז וויתרתי. ואין לי מקום אחר...

למעלה