משעמם לי היום

פינליש

New member
קח אותי רודריגו!!!!!!!!

עזוב את שרון עזוב תתוכנית תן לי את רודריגו עשית בחורה מאושרת. אוחחחחחחחחחחחח רודריגו.

neta2

New member
מסכימה עם גידי לגבי "קחו את שרון

לעזאזאל".. בושה של תוכנית

sharonchi

New member
אתה יצירתי במיטה כמו שאתה יצירתי

במטבח? (זה לא אני זה הפרומו - ערןץ 2)

meravbr

New member
לירי ../images/Emo24.gif ../images/Emo32.gif

אתמול סופסוף הצלחנו להתקרב לחניון של ארנה וחנינו בחיל ורעדה.. מהון להון (באמת קניון מרשים, מושקע ומגוון, ממליצה במיוחד על החנות של יעל אורגד, מאוד אוהבת את הקולקציות שלה) הגעתי ל- VIEW ול TOP SHOP. מה אגיד ומה אומר - א-כ-ז-ב-ה -- כל כך היללת ושיבחת.... הבגדים שם (לבנות לפחות, לא שוטטנו בחלק של הבנים, בעלי בדיוק היה עסוק בהחלפת חיתול...) מתאימים בעיקר לבנות 16 שחושפות בטן שטוחה של לפני לידה... הבגדים, לעומת זאת, של FCUK (פרנץ' קונקשן שסופסוף הביאו לארץ) ושל טומי הילפיגר (אני יודעת, יש גם בקניון אביב) ממש נחמדים אבל יקרים בטירוף!!! 180-200 לטי שרט שכל חטאו שכתוב עליו "FCUK ON THE BEACH" (השיבוש בכוונה במקור) או שיש עליו לוגו של טומי
והם עושים טובה של פריט שני בחצי מחיר לכבוד עונת הסיילים? (כמובן לא כולל פריטי טופ שופ ומיס סלפרידג'...) לא תודה... לפחות עוד פחות מחודש אני בלונדון, ונראה מה נקטוף שם מהמדפים לכבוד סוף הסיילים שם...)

Lear22

New member
מירבי, לא ראית את המנפיסט האחרון

שכתבתי על הטופ שופ בכמה מילים קצרות, אמרתי שמהקום לא להיט, במיוחד לא בבגדי הגברים. לנשים יש מה למצוא שם, ואם היית מחפשת היית מוצאת כמה פריטים נבחרים, אבל שבסופו של דבר לא התלהבתי. במיוחד לא מטופ מן. וגם אני היללתי את פרצ' קונקשן, אבל זה באמת היה יקר מעבר לכל פרופורציה

פומפיה

New member
יו, גם את? ../images/Emo3.gif

גם אני התמכרתי לחלוטין. תכנית נורא כיפית... ההימור שלי: נינט. את הבחירה שלי עדיין לא גיבשתי. אני חושבת ש מעיין נהדרת - יש לה קול מצויין, נינט לא מקסימה, לפי השמועות, אבל היא מאוד מוכשרת מורן גמליאל טוב (יש לי חולשה למראה שלו
) שי גבסו היה מצויין בשבוע שעבר, כברה מדהימה, אבל היא נופתה כבר...

תלתלית

New member
חייבת להוסיף שאין על בוריס סולטנוב

הוא שר את "פתאום כשלא באת" ברגש ילד מתוק.

שח_מט

New member
תוכנית מעצבנת

ממחזרת שירים... והפוזה של השירה בציבור זה חארטה. יחד עם הקמבק המגעיל של משינה (לטובת ילידי 80 ומעלה) זה חרא קיץ. נקודת האור היחידה היא שיש ערוץ מוסיקה חדש ולאט לאט יעלו בו יותר ויותר קליפים... את שילה פרבר עוד לא ראיתי שם... צפיתי פעם-פעמיים ויש כמה עם קול נחמד. אגב זמרים, בשכבה שלי היתה בחורה מוכשרת בטירוף שלוקחת את כל הזמרים שם בהליכה. היום היא ב- LA מנסה את כוחה כבר כמה שנים. פה קשה להצליח. אולי בתור בידור זה טוב. שח

למעלה