משחק

המשך

1. מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית, ולמה? 2. מה הייתה המגמה שלך בתיכון? 3. היית מעדיפה לראות את מיוז בהופעה חיה פעם אחת, אבל לא להקשיב לשירים שלהם לעולם, או להקשיב לשירים אבל לא לראות אותם בחיים? 4. חתכת פעם?

CitizenErased

New member
../images/Emo9.gif

1. מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית, ולמה? לפני יומיים.. למה? אממ סתם דיי נמאס לי מהכל. אני בוכה בלי סיבות נורמליות |סאימו| 2. מה הייתה המגמה שלך בתיכון? כלכלה ושיוויק ומחשבים.. אבל עזבתי את כלכלה ושיווק לפני הבגרות 3. היית מעדיפה לראות את מיוז בהופעה חיה פעם אחת, אבל לא להקשיב לשירים שלהם לעולם, או להקשיב לשירים אבל לא לראות אותם בחיים? לראות בהופעה... מיוז הם להקת לייב, אין מה לעשות. רק אחרי שראיתי אותם בלייב באמת התחלתי להתחבר לשירים 4. חתכת פעם? בצל? כן.. ואם את מתכוונת לאיזור בגוף אז לא, אני לא עד כדי כך אימו

Rock Bottom

New member
בגלל שאין לי מה לשאול

אני אלך על שאלת ה-Wildcard, ואנסה להיות הראשון ששולף מלירון את המילה "וומבלי".
דרגי את האישים הבאים לפי סקסיותם! - דום אנדרסון - מיה הצלמת היווניה - טום קירק - מורגן ניקולס - המאבטח ההונגרי - ורד (בהלבשה תחתונה ואזיקים מפרווה בצבע ורוד בלבד!) - בת יענה - סבא'לה מקריח שדומה לדום - דב עושה ג'ירפה - לולב הא~!

היי, אני מהאזיקים שלי הורדתי את הפרווה

רק לידיעה. ואם כבר אזיקים, אני מכניסה את השוט לעניין

CitizenErased

New member
לא תצליח ולא תצליח../images/Emo3.gif

מהסקסי ביותר, להכי פחות סקסי - סבא'לה מקריח שדומה לדום
הוא לא סבא'לה!! הוא רק בן 30 ומשהו.. אני חושבת - לולב
אבל רק במקרים שהוא על רכבת הרים מאעפנה בהונגריה - ורד (בהלבשה תחתונה ואזיקים מפרווה בצבע ורוד בלבד!)
- דב עושה ג'ירפה
גרררר - מורגן ניקולס
סקסססססי - מיה הצלמת היווניה
אם הייתי גבר סביר להניח שהיא הייתה מקום ראשון - בת יענה
אני מעדיפה אימו.. כאילו.. החיה האוסטרלית החמודה הזאת שנראית קצת כמו בת יענה - דום אנדרסון - המאבטח ההונגרי
רק במצב שהוא רוקד - טום קירק
הוא היה נמצא יותר גבוה פעם..

CitizenErased

New member
בתור פקידת קבלה..

בשעות לילה בחברת עריכה
ערכו שם את רוב הפרסומות והוידאו קליפים שיש בטלויזיה. גם סרטים וסדרות מדי פעם. התפטרתי בגלל השעות המטורפות ובגלל העובדה שלא היו לי כמעט משמרות.. וגם כי מצאתי את העבודה בצליל

טוב לירון תענה על השאלות שהיא לא הספיקה

לענות ואז עוברים למשתתף ששאל את השאלה האחרונה...מתן! יאיי. אז, מתן.. 1. היית מדוכא פעם בגלל ציון? 2. סורבה או גלידת שמנת? 3. מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו אצל בחורה?

Ma†an

New member
חחחח מה אני?

רק חיכית כדי לשאול אותי :) סתם...אז 1 לא 2 גלידת שמנת 3 הפנים, ואם להיות יותר ספציפי אז שפתיים, אני מניח

CitizenErased

New member
מתן!

1. הופעה של מי היית מעדיף לראות... מיוז או פורקיופיין טרי?
2. למה אתה תמיד מתחמק מלבוא למפגשי פורום/מסיבות? 3. מה הצבע האהוב עליך? פחח

Ma†an

New member
הממ

1- מיוז! 2- בעיקר תלוי בחברים שלי שלא חולים על מיוז, גם בהסעה (בתקווה שעד המסיבה הבאה אני אדע איפה נמצא קולנוע זמיר) 3- כחול כהה

M a a y a n K

New member
סליחה שאני קוטעת את הרצף...

פשוט לא ידעתי לאן לשרשר... אז אני חדשה...חלק מכירים אותי מפורום M2 בטח, למי שלא- אני מעין! אוהבת את מיוז מאוד ומצטרפת בהמלצה של לירון, אהה וגם הייתי במסיבת מיוז הראשונה! נעים מאוד

למעלה