משחק

../images/Emo32.gifמשחק../images/Emo106.gif

טוב אז זה לא ממש קשור למיוז, אבל זה קשור לפורום. זהו משחק כדי שנכיר יותר טוב אחד את השני. אז איך זה הולך? נגיד משה הוא המשתתף הראשון. שואלים אותו שאלות כדי להכיר אותו יותר טוב והוא חייב לענות על כל השאלות- אם הוא לא רוצה לענות על שאלה מסוימת, הוא יגיד את המילה 'וומבלי' ואז האדם ששאל אותו את השאלה עליה הוא לא ענה, עכשיו המשתתף החדש. המטרה היא לא לגרום למשה להגיד 'וומבלי' ולפרוש, אלא ללמוד עליו יותר. נתחיל עם המשתמשת הראשית, לירון.
שוט.

אוקיי אז אני שואלת ראשונה?# ../images/Emo9.gif

לירון כפרה
1. מה היה האירוע הכי מרגש בחייך, שהיה קשור למיוז? ולמה? 2. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר (לא בישראל), היית עוברת לשם? אם כן- לאיזה מקום? אם לא- למה? 3. איזו תקופה הייתה התקופה הכי טובה בחייך (מבחינת גילאים)? למה?
4. אין לי עוד שאלות בראש כרגע.. אז, מהנשמע?

CitizenErased

New member
wooha טוב, נתחיל ../images/Emo3.gif

1. מה היה האירוע הכי מרגש בחייך, שהיה קשור למיוז? ולמה? האירוע הכי מרגש שקשור למיוז?
וואו.. אממ.. כנראה המאחורי קלעים ביוון. לא ציפיתי בכל הרצינות וזה היה מדהים. גם בארה"ב הפעם האחרונה שראיתי אותם שם ואז פעם ראשונה מאט אמר לי שהוא זוכר אותי..
וומבלי כמובן, אין מה להגיד.
2. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר (לא בישראל), היית עוברת לשם? אם כן- לאיזה מקום? אם לא- למה? גרתי בלונדון תקופה קצרה (4 חודשים) והייתי חוזרת לשם בלי להניד עפעף
הסיבה שחזרתי לארץ זה כי אין לי דרכון אירופאי וכי התגעגעתי למשפחה..
3. איזו תקופה הייתה התקופה הכי טובה בחייך (מבחינת גילאים)? למה? וואו, אין לי ממש משהו כזה אני מניחה. אני דיי מרוצה מהשנה האחרונה.. האמת, שמאז שקיבלתי פטור מהצבא החיים שלי קצת השתפרו אבל בכללי, אין לי ממש תקופה שאני מחשיבה בתור "התקופה הטובה שלי" - עדיין 4. אין לי עוד שאלות בראש כרגע.. אז, מהנשמע? טוב תודה, מה איתך?

נגיד שאחרי יומיים עוברים משתתף..ושאלותיי:

1. מה היה התחביב האהוב עלייך אי פעם (חוץ ממיוז)? 2. איזה חלק בעיתון את הכי אוהבת לקרוא? 3. באיזה סרט הכי היית רוצה לחיות?

CitizenErased

New member
...

1. מה היה התחביב האהוב עלייך אי פעם (חוץ ממיוז)? קולנוע. עדיין... אני מאוד עוקבת אחרי סרטים ומתה לעבוד בתעשיה הזאת יום אחד
2. איזה חלק בעיתון את הכי אוהבת לקרוא? חלק בעיתון? תלוי איזה עיתון חח תמיד אבל אני אלך למדור של הבידור - קולנוע ומוזיקה בעיקר 3. באיזה סרט הכי היית רוצה לחיות? כל כך הרבה.. אבל אני אגיד שרה"ט סתם כי הארץ התיכונה היא

גם אני רוצה ../images/Emo3.gif

1.מה הלהקה האהובה עליך חוץ ממיוז ? 2.מה היה הרגע הכי מצחיק בחיים שלך ? זהו אין לי עוד חחח...

CitizenErased

New member
../images/Emo13.gif

1.מה הלהקה האהובה עליך חוץ ממיוז ? רייג' אגיינסט דה משין...ויש עוד הרבה אבל מיוז ורייג' הן האהובות 2.מה היה הרגע הכי מצחיק בחיים שלך ? בלע.. קשה לי לחשוב ברגע זה על משהו. אבל המיוזרים בהונגריה בהורדו (מתקן בלונה פארק) ללא ספק נמצא איפשהו למעלה

Lyla Bellamy

New member
שואלת

את אוהבת פיצה ?:D אוהבת ספורט ? אם כן אז לראות או לשחק ? ואיזה סוג ? מה ההופעה הראשונה שראית ? היה לך פעם רגע מביך כזה של גיל 12 שאהבת בריטני או כל פאקצה אחרת ? מה המשחק אונליין שאת הכי אוהבת ?

CitizenErased

New member
עונה ../images/Emo3.gif

את אוהבת פיצה ?:D אכן כן! אבל לא תמיד בא לי.. וחייב להיות משהו על זה כי אם לא זה סתם משעמם אוהבת ספורט ? אם כן אז לראות או לשחק ? ואיזה סוג ? לאלאלאלאלאאא חח אני וספורט זה פשוט לא.. אין לי בעיה לראות כדורגל אבל האמת שאני צופה רק במשחקים של נבחרות/מונדיאלים וכאלה
מה ההופעה הראשונה שראית ? פחחח אממ.. פייב
היה לך פעם רגע מביך כזה של גיל 12 שאהבת בריטני או כל פאקצה אחרת ? אהבתי להקות בנים מאוד מאוד. מצחיק אבל איך שגם אז הן תמיד היו להקות בנים בריטיות! מה המשחק אונליין שאת הכי אוהבת ? לא אוהבת אבל מכורה לbubbles... ואני שוננננאת את זה!

Rock Bottom

New member
זה כזה משעשע, אני יודע את התשובות

של לפחות 90 אחוז מהשאלות שנשאלו פה אצל לירון.

L A D Y B U G 2

New member
חח נחמד... ../images/Emo9.gif

הממ.. מה אפשר עוד לשאול? אהממ... את תגיעי שוב לדרום בגלל המדבר/הגמלים/האוכל של אימשלי או בגללי? מתי נטוס שוב? ראית את תום-דום שוב בקניון עכשיו?

CitizenErased

New member
...

- ברור - ברגע שיכריזו סיבוב הופעות נורמלי בארה"ב
(או כשאחמדינג'ד יחליט להעיף עלינו פצצה... תלוי מה יבוא קודם) - חחחחח אתמול ראיתי אותו
סיפרתי היום לאחת שעובדת איתי שאני דלוקה עליו והיא נקרעה מצחוק חח

L A D Y B U G 2

New member
מה ברור?

את צריכה לבחור את התשובה... ואני בטוחה שאחמדינג'ד יפיל עלינו פצצה לפני שיכריזו סיבוב הופעות!

CitizenErased

New member
אז...

ברור שבגלל האוכל של אימא שלך
.. למרות שזה והגמלים דיי צמודים אחד לשני..

למעלה