לאנהי כן וגם לדולסה החלק זה פנים.. אני לא חושבת שיש לה חלק.. לא
O ooOMoRoShOoo New member 1/1/06 #53 הקשר ביני לפסקואל../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif שלשנינו יש שיער חלק מה הקשר בינך לבין ניוקי?(ניקו)
הקשר ביני לפסקואל../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif שלשנינו יש שיער חלק מה הקשר בינך לבין ניוקי?(ניקו)
T TuTyBoP15 New member 1/1/06 #65 שנינו יהודים../images/Emo70.gifשמעעע ישראללללל ולשנינו יש תלתלים ושנינו נחשבים גבוהים למרות שאנחנו לא כל כך חחחחח איייי את מה הקשר בינך לבין אליסיה
שנינו יהודים../images/Emo70.gifשמעעע ישראללללל ולשנינו יש תלתלים ושנינו נחשבים גבוהים למרות שאנחנו לא כל כך חחחחח איייי את מה הקשר בינך לבין אליסיה
N NaaMaZ 17 New member 1/1/06 #74 ../images/Emo79.gif../images/Emo124.gifמחר... לילך ניגשת לפסיכומטרי! לא יצא לי לדבר איתך, אז אני אגיד פה.. [וככה גם כולם יוכלו לאחל לך בהצלחות]: שיהיה המון המון המון המון המון בהצלחה ב"ה!!! אל תילחצי יותר מידיי [תחשבי על פונצ'ו/ג'סי/ג'רמי/ניוקי/כל מי שמעלה לך חיוך על הפנים ] ותזכרי שכולנו פה מחזיקים לך אצבעות חזק חזק!! אוהבת אותך
../images/Emo79.gif../images/Emo124.gifמחר... לילך ניגשת לפסיכומטרי! לא יצא לי לדבר איתך, אז אני אגיד פה.. [וככה גם כולם יוכלו לאחל לך בהצלחות]: שיהיה המון המון המון המון המון בהצלחה ב"ה!!! אל תילחצי יותר מידיי [תחשבי על פונצ'ו/ג'סי/ג'רמי/ניוקי/כל מי שמעלה לך חיוך על הפנים ] ותזכרי שכולנו פה מחזיקים לך אצבעות חזק חזק!! אוהבת אותך
O ooOMoRoShOoo New member 1/1/06 #76 לילך../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif המון המון בהצלחה!!!!!! *מחזיקה לך אצבעות!*
לילך../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif המון המון בהצלחה!!!!!! *מחזיקה לך אצבעות!*
T TuTyBoP15 New member 1/1/06 #77 לילכושששש../images/Emo70.gif מקסימה אחת שיהיה לך המון המון המון בהצלחה תצליחי בפסיכומטרי והלוואי תקבלי מעל 770 את יכולה אוהבת אותך המון מון י'מושימושימושי מושלמת(נדבקתי מפורום פאקצות=פורום בדיחות כ"כ קורע שם!)
לילכושששש../images/Emo70.gif מקסימה אחת שיהיה לך המון המון המון בהצלחה תצליחי בפסיכומטרי והלוואי תקבלי מעל 770 את יכולה אוהבת אותך המון מון י'מושימושימושי מושלמת(נדבקתי מפורום פאקצות=פורום בדיחות כ"כ קורע שם!)
S soy rebelde New member 1/1/06 #86 ../images/Emo2.gif איזה מתוקות!! תודה תודה ושוב תודה!! זהו, זה כבר מאחורי *נושמת לרווחה*
P Pollitaaaaaaa New member 1/1/06 #88 לילכייי בהצלחה בייב :] מחזיקה חמסה שום ו.......בצל :] מואע עלייך!