הוא לא יתן לכם ליפול הוא יתן לכם ליפול
X XxXSynergitXxX New member 1/5/07 #421 אור ? את יודעת שאני כל הזמן חושבת עלייך בשורה הזו P: ורציתי להגיד לך אתזה P: זה נחמד שזה חצי מהשם שלי
אור ? את יודעת שאני כל הזמן חושבת עלייך בשורה הזו P: ורציתי להגיד לך אתזה P: זה נחמד שזה חצי מהשם שלי
ר רונקיפליצית New member 29/4/07 #176 ../images/Emo127.gif אמאלה ראינו את בופור עכשיו. הוא כזה חזק. ואנלי כוח לעשות עוד חזרה למתכונת מחר ;[ תגידו, לאן שלומית נעלמה? :O
../images/Emo127.gif אמאלה ראינו את בופור עכשיו. הוא כזה חזק. ואנלי כוח לעשות עוד חזרה למתכונת מחר ;[ תגידו, לאן שלומית נעלמה? :O
N N o y 1 6 New member 29/4/07 #177 גם אני רוצה לראות את הסרט הזה כבר ../images/Emo10.gif ממ...באמת מעניין
S shilgiah New member 30/4/07 #179 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifראיתי אותו בקולנוע..../images/Emo3.gif אני מתה לקרוא את הספר!!
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifראיתי אותו בקולנוע..../images/Emo3.gif אני מתה לקרוא את הספר!!
S shilgiah New member 30/4/07 #184 ../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהסרט מבוסס על ספר.. אבל לא קוראים לו "בופור" כמו לסרט.. קוראים לו "אם יש גן עדן" ונראה לי שהספר מבוסס על כתבה על מקרה אמיתי..
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifהסרט מבוסס על ספר.. אבל לא קוראים לו "בופור" כמו לסרט.. קוראים לו "אם יש גן עדן" ונראה לי שהספר מבוסס על כתבה על מקרה אמיתי..
ס ס פ י ר ר ר New member 30/4/07 #182 ../images/Emo127.gif אני נכנסת הרבה, אבל לא מגיבה |: לא נורא D; ספיר