אאוץ'! P:
ד דורה17 New member 1/5/07 #420 אז משה אמר: במקרה הכינותי מראש! והביא לו חתיכ ת בשר טרייה טרייה. ואז...
T timon12 New member 1/5/07 #426 משה החליט ללכת שוב לשוק... כדי לקנות מצרכים לארוחת הערב והבוקר, ובדיוק כשאחד המוכרים זרק דג, הדג פגע במושון שלנו הוא התעלף ונפל לרצפה... וכשהוא התעורר............
משה החליט ללכת שוב לשוק... כדי לקנות מצרכים לארוחת הערב והבוקר, ובדיוק כשאחד המוכרים זרק דג, הדג פגע במושון שלנו הוא התעלף ונפל לרצפה... וכשהוא התעורר............
מ מירוש 18 New member 1/5/07 #427 הוא מצא את עצמו זרוק בסימטה חשוכה כשרגליו וידיו ורגליו קשורות. הוא חשב וחשב מה לעשות ולפתע עלה במוחו רעיון...
הוא מצא את עצמו זרוק בסימטה חשוכה כשרגליו וידיו ורגליו קשורות. הוא חשב וחשב מה לעשות ולפתע עלה במוחו רעיון...
ד דורה17 New member 2/5/07 #433 אולי אני אתגלגל במורד הסימטה עד שמישו יראה אותי... או עד שתדרוס אותי משאית.. מה שיבוא קודם... אז הוא התחיל להתגלגל בסינטה עד שלפתע...
אולי אני אתגלגל במורד הסימטה עד שמישו יראה אותי... או עד שתדרוס אותי משאית.. מה שיבוא קודם... אז הוא התחיל להתגלגל בסינטה עד שלפתע...
ש שלומיתת New member 1/5/07 #431 ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif בשביל כל הפעמים שלא סימנתי
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif בשביל כל הפעמים שלא סימנתי