ד דורה17 New member 1/5/07 #385 הקטע עם השירים שאנחנו כותבים זה שכל אחד שנכנס אמור לסמן וי ולהמשיך את השיר חחח אנחנו סתם הפכנו את זה ל"לא נפסיק לשיר"
הקטע עם השירים שאנחנו כותבים זה שכל אחד שנכנס אמור לסמן וי ולהמשיך את השיר חחח אנחנו סתם הפכנו את זה ל"לא נפסיק לשיר"
T timon12 New member 1/5/07 #391 ../images/Emo127.gif אתם ממש לא בסדר... משה כבר עייף! כל פעם הולך חוזר הולך חוזר, מסכן. תתחשבו ברגשות של בנאדם, הוא עייף כבר. ככה להריץ אותו??
../images/Emo127.gif אתם ממש לא בסדר... משה כבר עייף! כל פעם הולך חוזר הולך חוזר, מסכן. תתחשבו ברגשות של בנאדם, הוא עייף כבר. ככה להריץ אותו??
ד דורה17 New member 1/5/07 #396 |אלירן, משה שואל אם אפשר לחזור מהשוק.. הוא כבר עייף קצת.. הוא מבטיח שהוא יחזור לשם אח"כ|
ד דורה17 New member 1/5/07 #399 שאלתי אותו והוא מוסר שהוא קנה המון דברים... וואי יש לי רעיון! אולי נעשה למשה סיפור בהמשכים?? כל מי שנכנס ימשיך את הסיפור =] נתחיל מ"משה הלך לשוק" חחח
שאלתי אותו והוא מוסר שהוא קנה המון דברים... וואי יש לי רעיון! אולי נעשה למשה סיפור בהמשכים?? כל מי שנכנס ימשיך את הסיפור =] נתחיל מ"משה הלך לשוק" חחח
T timon12 New member 1/5/07 #400 כןןן!!!! איזה שווה: אני ממשיך שם הוא ראה את הבסטה של הדיסקים של ה-2 בעשר, ואת מדף האוכל שם היה...
ד דורה17 New member 1/5/07 #409 הוא ראה את כל המטעמים שיש בדוכן כמו למשל קיש עם פיטריות ונגיעות של אבטיח והוא החליט שהוא חייב להביא את זה לאישתו האהובה רוחמה אבל אז קרה דבר נורא...
הוא ראה את כל המטעמים שיש בדוכן כמו למשל קיש עם פיטריות ונגיעות של אבטיח והוא החליט שהוא חייב להביא את זה לאישתו האהובה רוחמה אבל אז קרה דבר נורא...
T timon12 New member 1/5/07 #410 הוא חזר הביתה וראה שרוחמה... נאכלה ע"י 2 עובדים תאילנדים... אז הוא החליט שהוא....
ד דורה17 New member 1/5/07 #411 הולך להביא להם קולה ולהצטרף לארוחה [היא גם ככה כבר מתה והוא היה רעב...)