אההההה איך אני מגיעה לכספת? מתי ללחוץ על הפלוס?
מ מורי לנצח New member 26/2/04 #22 המספרים של הכספת../images/Emo187.gif נכון לקחת דף כזה שיש עליו כתובת תעתיק אותה יש שם את הקוד
ה הסייד הנודד New member 27/2/04 #25 לאור ההצלחה תקבלו בימים הקרובים משחק דומה, רק שהפעם יש יותר משלב אחד, אני הגעתי לשלב 12, השלבים יותר קלים, אבל זה יותר ארוך ומהנה...
לאור ההצלחה תקבלו בימים הקרובים משחק דומה, רק שהפעם יש יותר משלב אחד, אני הגעתי לשלב 12, השלבים יותר קלים, אבל זה יותר ארוך ומהנה...
נ נווני New member 27/2/04 #27 הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי זמן רב ומייגע אני גאה לבשר לכם חברי פורום ירושלים היקרים כי גם אני הצלחתי!
הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי זמן רב ומייגע אני גאה לבשר לכם חברי פורום ירושלים היקרים כי גם אני הצלחתי!
G gloom New member 28/2/04 #29 ../images/Emo58.gifהגעתי לסרטון../images/Emo66.gif אבל מתי צריך ללחוץ על הפלוס, אני מנסה על האחרון אבל זה כל הזמן מעבר אותי למערכת סטריאו
../images/Emo58.gifהגעתי לסרטון../images/Emo66.gif אבל מתי צריך ללחוץ על הפלוס, אני מנסה על האחרון אבל זה כל הזמן מעבר אותי למערכת סטריאו
ל לונה לון New member 28/2/04 #30 ../images/Emo58.gifנו באמת... אתה צריך לחכות עד שהסרטון נגמר לגמרי, כשאתה רואה את הקיר האדום ורק את הקיר האדום בלי כלום
../images/Emo58.gifנו באמת... אתה צריך לחכות עד שהסרטון נגמר לגמרי, כשאתה רואה את הקיר האדום ורק את הקיר האדום בלי כלום