משחקי שתייה

Anabol

New member
../images/Emo32.gifמשחקי שתייה

אולי לא כל כך אופטופיק סך הכול. יש למישהו רעיונות? תודה, אלי.

lior135

New member
יש משהו חמוד שראיתי לא מזמן...

זה מעין לוח שחמט, מזכוכית, שכלי השחמט הן כוסות שאטים, שעליהן מצוייר הכלי אותו הם מייצגות. אפשר למלא אותן, ולשתות כל כוס שיוצאת מהמשחק... יש לקנות כזה... ראיתי בחנות של אלכוהול לא מזמן, זה עולה בסביבות ה- 120 שקל, אבל לא נראה לי שיש בעיה לאלתר משהו בסגנון...

TheDUKE

New member
משחקים קלאסיים:

חבר שלי גומר חצי ליטר גולדסטאר ב9 שניות... יאללה להתחיל לשבור שיאים. האמת יש משחק בשם "דורק" זה משחק רוסי מצחיק עם קלפים.. שתכלס הקשר היחידי שלו לאלכוהול זה שרצוי לשתות הרבה ולשחק.. כי אז זה יותר מצחיק. אגב, איפה קונים את הלוח שחמט? זה נשמע מעניין...

Chewbacca

New member
משחק ששיחקתי בפאב בהונג קונג

כל אחד בשולחן מקבל כוס אטומה ובתוכה 6 קוביות רגילות. ומפה אפשר לשחק כמה משחקים. מישהו קובע מספר בין 6-36 ומי שהכי רחוק מהמספר שותה כוס 100מ"ל של בירה. כולם זורקים את הקוביות ביחד וכל מי שיש לו סיפרה מסוימת שנקבעת מראש שותה (קבענו 4 ויש לך פעמיים 4 אתה שותה פעמיים...) ועוד. חוץ מזה שיש את המשחק עם המפית והמטבע. לוקחים כוס הייבול, מכסים אותה במפית ומניחים על המפית מטבע. מדליקים סיגרייה, כל אחד בתורו שורף חור במפית, מי שמפיל את המטבע שותה שוט. (להיזהר שלא יפול אפר לכוס השוט...

Chewbacca

New member
היה מעולה!

אכלתי רק אוכל סיני מעולה. לצערי בתחום האלכוהול הם קצת חסרים למרות שבדיוטי פרי בהונג קונג יש את מחלקת היינות הטובה והמרשימה ביותר שראיתי אי פעם. אני מצרף תמונה שצילמתי מהסלולרי שמראה את מקרר יינות הfirst growth, שבו יושבים להם בנחת Chateau Petrus, Chateau Mouton, ועוד משנים גדולות רק מחכים שאני אדוג אותם מהמקרר... ולידם מונחים בשכיבה יינות בורדו גדולים אחרים כגון Grand Vin de Leoville Las Cases 1989... שכמעט לקחתי. בסוף "התפשרתי" מטעמי תקציב על שמפנייה Veuve Cliquet Brut בחצי מחיר ממה שהיא עולה בארץ. לגבי רשימות מטעימת אמרונה, אני מבטיח שהם יעלו, ביחד עם הרשמים מהטעימה מחר.

שמחה שנהנית,

אבל מה היא רמת המחירים שם בדיוטי-פרי?אני מדברת על היינות גדולים. מחר אתה הולך לטעימת רופינו?ומה עם בית פתוח של יקב רמת הגולן (כולל קצרין 90!!!!!!!!!!!!!!!) אצל חיים גן ביום שישי הקרוב?ניפגש שם? דרך אגב, מחר יש טעימת בורדו -יבוא ישי של אבי בן מירושלים.אני מקווה יהיה שם.תהנה!

Chewbacca

New member
אני חי בעיכוב של יום

הייתי בטוח שהיום יום שלישי... היום הטעימה של רופינו... ולצערי אני צריך לעבוד ביום שישי, ולא אוכל להגיע לטעימה של הקצרין :( רמת המחירים של היינות הגדולים באמת לא נמוכה, אבל רק לשם השוואה, בקבוק של בין 138 של פנפולדס, שבארץ עולה 190 עולה שם 120.

ממש-ממש חבל, שלא תוכל

להשתתף בחגיגה.לםפחות, אני יוכל לטעוןם יין כל כך אהוב עליך - כרם יחידני של רנת הגולן.תהנה בטעימת רופינו.

Bruce L

New member
בסין:

יש מספיק חנויות שמוכרים ביותר זול את המשקאות הללו, אם זה משקאות חריפים או יינות. הדיוטי פרי בהונג קונג לא הדוגמא הכי טובה למחירים זולים האמתי..=] אם לא היית בסין עצמה ואתה דמבר רק על הונג קונג אז יש גם חנויות טובות ב-Kowloon

למעלה