לי יצא Disturbed Angel
M Mrs Bloom New member 9/12/03 #19 ../images/Emo153.gif אממ... יצא לי Necrotic Freak מישו יכול להסביר לי מה זה ???
D DreaDLorD New member 10/12/03 #24 הנה איך זה עובד... זה כמו בגאומטריה של כיתה ב' שכל אות שווה למספר כלשהו.. אז זה מחשב את הסכום של האותיות בשם ולכל מספר קיים שם כלשהו.. פשוט תנסו תרשמו mike shinoda ואז minoda keshi ויצא אותו דבר
הנה איך זה עובד... זה כמו בגאומטריה של כיתה ב' שכל אות שווה למספר כלשהו.. אז זה מחשב את הסכום של האותיות בשם ולכל מספר קיים שם כלשהו.. פשוט תנסו תרשמו mike shinoda ואז minoda keshi ויצא אותו דבר
N NiKi†a New member 10/12/03 #25 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif!!!!!!!!!!! יצא לי- Bondage Slut חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרע אותיייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק ענק.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif!!!!!!!!!!! יצא לי- Bondage Slut חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרע אותיייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק ענק.
V vodkafinlandiarules New member 11/12/03 #31 ../images/Emo32.gif מישהו פעם קנה משהו בתומר? ויכול לומר לי אם יש שם פוסטרים של סרטים/שחקנים?
O olly v New member 11/12/03 #36 נראלי זה עוסק בעיקר בלהקות... החנות בכלל מוגדרת כ"חנות מיסטית" לידע כללי....