משוגעים...גם אתם?

Lord of Spells

New member
../images/Emo32.gif משוגעים...גם אתם?

להלן שיחת איי סי קיו שלי עם אחת מחברות הפורום, Mistress of Blood(שם בדויי) אז מי שרוצה...שיפרסם גם שיחות שלו. Mistress of Blood (10:08 PM) : טוב. Lord of Spells (10:10 PM) : ,usv gk ah,u; vpgukv/ Mistress of Blood (10:11 PM) : בסדר Lord of Spells (10:11 PM) : אררררר. תודה על שיתוף הפעולה. Mistress of Blood (10:11 PM) : בסדר. Lord of Spells (0:32 AM) : ככה זה כשחציל אומר בננה. Mistress of Blood (0:35 AM) : אתה צודק ב100 אחוז.... יחי הקופים השעירים! Lord of Spells (0:36 AM) : כן!!! Mistress of Blood (0:36 AM) : חחחחח.... מה עובר עליך, ילד? Lord of Spells (0:36 AM) : ילד?! אני מבוגר ממך במספר חודשים, גברתי הצעירה. תני כבוד לזקנים. Mistress of Blood (0:37 AM) : חחח.. סליחה אדוני... התוכל לסלוח לי אי פעם על שגיעתי המצערת? Lord of Spells (0:38 AM) : אני משער שאם שגיאתך נעשתה בתום לב, אולי אוכל למחול לך בעתיד, איפה שהדרקונים כבר לא עפים, ולא נראים אלא באגדות הילדים. Mistress of Blood (0:39 AM) : חחחחחחחחחחחחחח........ די....... אלון עייף.. ארלון מדבר שטויות כשהוא עייף... אלון צריך לישון! Lord of Spells (0:39 AM) : אלון לא עייף בכלל אלון משועמם Mistress of Blood (0:40 AM) : גם אני .. :| נכון הפרצוף הזה דומה לצפרדע? : | Lord of Spells (0:40 AM) : לא. אבל זה לא משנה כי באתי עם אופניים. Mistress of Blood (0:41 AM) : אופניים?! אוף!! גם אני רציתי!!!!! ובכלל... הגרביים שלי לבנות! Lord of Spells (0:41 AM) : או זה ממש חבל. Mistress of Blood (0:42 AM) : האופניים או הגרביים? Lord of Spells (0:42 AM) : העץ שרוכי נעליים דרום אפריקיים. Mistress of Blood (0:43 AM) : אההה... ג'מבו... עץ חביב ממש... ידיד נפלא ומספר סיפורים מצוין! Lord of Spells (0:44 AM) : כן אבל כשהוא משתכר הוא מתחיל לשיר כמו משוגע. ולמען האמת אני מעדיף לדרוך על שטיח רח ונעים ממשי משובח שמפנק את הרגל במבצע קנה אחד קבל את השני במתנה מאשר לשמוע אותו שר. Mistress of Blood (0:45 AM) : אתה צודק.... ובגלל זה אני תמיד אומרת " " !! Lord of Spells (0:46 AM) : אני ממש לא מסכים עם האמרה השאת. לדעתי היא מפלה את פיטר פן ודובוני איכפת לי. Mistress of Blood (0:46 AM) : כן, אבל היא מזכה את המומינים מכל אשמה! Lord of Spells (0:48 AM) : זאת עדיין לא סיבה לזרוק אוויר על כספת חפה מפשע! Mistress of Blood (0:49 AM) : האם אתה מתכוון למעשיו של הרב הברבנל ז"ל???! כי שתדע לך ! הוא היה שיכור כלוט(רה)! Lord of Spells (0:51 AM) : אם כל הכבוד לפסוק ג"ט בספר השתעל, על פי הפרוש של רבי יבר חז"ל(וקוביץ'), יש לכל שי זכות לקלל ללקל. Mistress of Blood (0:52 AM) : אה.... דובי הקוטב והמעשים שלהם... צ'ק צ'ק צ'ק חייבם לשים סוף לזה! Lord of Spells (0:53 AM) : צ'ק צ'ק צ'ק<----מדוע לדבר בסלנג? האינך יכולה לכתובנא טסק טסק טסק? מדוע לערב משלב לשוני כה נמוך בדיון עמוק וחשוב על כוסות מפלסטיק? Mistress of Blood (0:54 AM) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.............. די........ ניצחת... אני לא יכולה יותר!! Lord of Spells (0:54 AM) : טוב. אז זה בסדר. סלחתי ומחלתי על הכל. --קטע משעמם---- *צונזר* --סוף קטע משעמם---- Lord of Spells (0:59 AM) : אה. יכלת פשוט ללחוץ על הכפתור. כי אז בוטנים לא יודעים ללכת. Mistress of Blood (1:00 AM) : כן... אבל פיל סגול לעד ישאר פיל סגול.. לא משנה כמה פעמים תצבע אותו! Lord of Spells (1:01 AM) : זאת סתם השערה! אין לך כל הוכחה! ועד שלא תסיגי הוכחה אמיתית אני לא הרגתי את הפיסטוק של הפיל הסגול! Mistress of Blood (1:03 AM) : אההא! כרגע הוכחת שאתה יודע על הפיסטוק!!! תפסנו אותך על חם!! פשוטי העם לא אמורים לדעת עליו בכלל! או ש.. הייתכן?!? Lord of Spells (1:04 AM) : כן! סודכם נחשף! האהאהאהאהא.1 לעולם לא תוכלו לעצור את המחתרת הסודית שאני החבר היחיד בה וממוקמת ברחוב שלמה המלך 53 בקומה השנייה מאחורי הארון! לעולם לא! Mistress of Blood (1:06 AM) : אוף! עבודתינו הייתה לשווא!!! אתה יודע כמה גזרים צבענו וכמה חתולים גילחנו כדי שזה לא יתגלה??? Lord of Spells (1:06 AM) : כן. 13 גזרים, ובדיוק 593.2 חתולים. 594 598.2 אתם מהירים! Mistress of Blood (1:08 AM) : מוואהאהאהא!! לפחות על גורי הגשרים אתם לא יודעים!! ועל הפיצוץ הגדול שגרם להיוולדו של חומי! אנחנו עדיין בשליטה!!!! Lord of Spells (1:09 AM) : כן. אבל אתם לא יודעים על האגודה הסודים שהקמתי הרגע! האהאהאהאהאהאהאה! מוהאהאהא! האהאהא *שיעול שיעול* נמאס לי מהרחוב 52 העלוב הזה. בלעתי זבוב באמצע צחוק מרושע. אנחנו עוברים לבניים הלישי ברמת אביב. זה בצבע הסגול. Mistress of Blood (1:10 AM) : הבניין הסגול?! יו באסטרד!! כבר 4 שנים אנחנו מנסים לעבור לשם!! Lord of Spells (1:11 AM) : הבניין הסגול. מוהאהאההאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא *שיעול* זבובים מטונפים... ----פה זה כבר די נגמר...--- עדיין משעמם לי.

KagomeSama

New member
LOL!!! זה מזכיר לי..

שיחה, שהתנהלה עם ידיד שלי באייסיקיו אתמול בלילה. (לא מצאתי את הלוגים, אייסיקיו דפוק, תצטרכו להסתפק בשחזור שלי...) אני: אז רגע, אתה מזמין אותי לדו קרב? וא: לא יודע... נראה לך שאני מזמין אותך לדו קרב? אני: לא יודעת, נראה לך שאתה מזמין אותי לדו קרב? הוא: לא יודע, נראה לך? אני: לא יודעת, נראה לך? (ככה זה הלך בערך חצי שעה) אני: לא! לא נראה לי. לך? הוא: את יודעת מה, בואי מכות! אני: בוא! הוא: בואי! אני: בוא! הוא: בואי! ואני חושבת שהבנתם את העיקרון...

Miss Pigmelion

New member
חיחי...L../images/Emo6.gifL ....שלי זה..|ריק|

הבעיה היא שלי היו יותר מידי שיחות כאלה אבל ההיסטורי שלי נמחק וגם אי אפשר להעתיק ממנו, דוגמא לאחת מהן היא שיחה בה אני וחברה שלי ניהלנו דו קרב אמיתי, בסוף שנינו מתנו ועשינו לנו הלוויה, אז זאת הייתה שיחה מצחיקה, לא היה לי זמן לצחוק בה כי נלחמתי אבל אתם הייתם אולי נהנים. פעם הייתה לי שיחה שבה חיפשנו את יעודו האמיתי של כל אחד- איזה מטבע הוא. והיו לי עוד מלאא...אבל שלכם קורע..

RaistGirl

New member
רוצים שיחות מטומטומות ומטורפות???

קבלו שיחות מטומטמות ומטורפות!!!! (השיחות האלו תוכננו עוד לפני שהן התנהלו!!! תיכננתי לתפוס חרמן מטומטם ולנהל איתו שיחה... המממ... שתגרום לי להתפקע מצחוק... והשיחות האלו תוככנו להשלח לפורום ה"פ!!!) רק שלך *: היי מה המצב ? רק שלך * בן 0, נמצא ב- וכתב על עצמו: . RaistGirl: היי רק שלך *: מאיפה את ? RaistGirl: מה אתה עושה בחדר נדל"ן בשרון? RaistGirl: אתה מוכר בית או משהו?! רק שלך *: סתם סקרן אותי RaistGirl: :) RaistGirl: אני לא מוכרת בית ולא קונה בית... רק שלך *: אז... RaistGirl: זה פשוט מאוד פורום שחברי פורום הארי פוטר ברחו אליו... RaistGirl: בגלל כל הספויילרים שטסים חופשי... רק שלך *: יש לך תמונה ? RaistGirl: ספויילר: משהו שמגלה אפילו פרט קטנטן ממה שקורה בספר סרט וכו'... RaistGirl: לא רק שלך *: איך את נראית ? RaistGirl: ברגע זה? RaistGirl: זוועה רק שלך *: כן רק שלך *: בכלליות RaistGirl: אבל לא על הבוקר די נחמד... רק שלך *: גם אני זוועה RaistGirl: :) רק שלך *: אני לובש איזה בוקסר צמוד ישן כזה רק שלך *: מה את לובשת עכשיו ? RaistGirl: שום דבר מיוחד רק שלך *: משהו סקסי ? RaistGirl: תלוי... RaistGirl: למה אתה קורא סקסי? רק שלך *: חוטיני סטן רק שלך *: :)) RaistGirl: :) RaistGirl: לא רק שלך *: אז מה ?? רק שלך *: אז מה את לובשת אני גם אגיד לך RaistGirl: סתם חולצה רחבה ומכנסים ארוכים רק שלך *: ותחתונים ? RaistGirl: תחתונים.... RaistGirl: כן אני לובשת תחתונים רק שלך *: איזה ? RaistGirl: תחתונים RaistGirl: ורודים עם נקודות כחולות! רק שלך *: חוטיני ? RaistGirl: לא RaistGirl: תחתוני סבתא רק שלך *: :)) RaistGirl: מה אתה לובש? רק שלך *: אני לובש רק בוקסר צמוד של לי קופר RaistGirl: לא קר לך? רק שלך *: לא רק שלך *: האמת אני אחרי אימון בוקר רק שלך *: ניפחתי את כל הקוביות רק שלך *: :))) RaistGirl: :) RaistGirl: אגב נדל"ן... רק שלך *: כן... RaistGirl: רוצה לקנות בית במחיר מציאה? רק 40 דולר! יש לו שתי קומות והוא צבוע בורוד מסטיק והוא מרוהט ברהיטים ורודים, ויש לו תמונות על הקירות... משומש, וזקוק לקצת שיפוצים... RaistGirl: אה... והוא בא עם הברביות.... RaistGirl: אתה בהלם? רק שלך *: :))) רק שלך *: לא יש לי קצת בעיה פה RaistGirl: מה הבעיה? רק שלך *: מתחיל...לעמו RaistGirl: רק שלך *: לא יודע ממה RaistGirl: רק שלך *: מממממ RaistGirl: רק שלך *: וואאיי רק שלך *: הוא עומד באופן מלא RaistGirl: רק שלך *: שיט הוא יוצא מהבוקסר RaistGirl: רק שלך *: אחחח רק שלך *: זה טובבב רק שלך *: מה את עושה ?? RaistGirl: מדברת איתך רק שלך *: אני רוצה לאונן איתך RaistGirl: המממ.... רק שלך *: רוצה ליגוע בכפתור התענוגות שלך רק שלך *: ????? רק שלך *: את שם ? RaistGirl: כן... רק שלך *: תורידי את המכנסים RaistGirl: למה? רק שלך *: אני רוצה שתאונני המשתמש gil * אינו מחובר לצ'אט! RaistGirl: למה? רק שלך *: לא בא לך ? RaistGirl: מה לא בא לי? רק שלך *: בא לך לאונן או לא ? RaistGirl: מה? RaistGirl: למה? רק שלך *: ככה RaistGirl: תזכיר לי מי אתה? רק שלך *: מזההההה? RaistGirl: מצטערת זה הסניליות RaistGirl: אלצהיימר RaistGirl: אתה פה? רק שלך *: כן רק שלך *: קשה לכתוב ביד אחת RaistGirl: מה אתה עושה? קבלת הקובץ מהמשתמש הסתיימה בהצלחה (תנחשו מה הוא שלח לי...) רק שלך *: בא לך עליו ?? RaistGirl: מה זה? RaistGirl: מה שלחת לי? RaistGirl: אני מצטערת לא רואה טוב בלי זכוכית מגדלת רק שלך *: ?? נשלחה בקשה להעברת תמונה תקלה בעת שליחת הקובץ! RaistGirl: למה לא קיבלת קובץ? רק שלך *: תשלחי שוב נשלחה בקשה להעברת תמונה תקלה בעת שליחת הקובץ! RaistGirl: התמונה שפה, זה אני נשלחה בקשה להעברת תמונה (תכננתי לשלוח לו תמונה של פרה...) רק שלך *: תשלחי דרך הנטמיטינג תקלה בעת שליחת הקובץ! לא ניתן להפעיל את תוכנת נטמיטינג. התקן מחדש את נטמיטינג 3 ונסה שוב RaistGirl: אין נטמיטינג תקלה בעת קבלת הקובץ! רק שלך *: תשלחי מישם RaistGirl: ניסיתי משם לשלוח המשתמש רק שלך * אינו מחובר לצ'אט! RaistGirl: לא הצליח המשתמש רק שלך * אינו מחובר לצ'אט! עכשיו השני: gil *: דוברה אוטרו RaistGirl: מה? gil * בן/בת 0, נמצא/ת ב- וכתבה על עצמו/ה: . gil *: בוקר טוב RaistGirl: בוקר טוב gil *: יש מצלמה ? RaistGirl: מה אתה עושה בחדר נדל"ן בשרון? gil *: זו טעות... RaistGirl: :) RaistGirl: בן כמה? gil *: לא נורא gil *: 21 gil *: את? RaistGirl: 15 gil *: גדולה ומזדקנת כמעט gil *: הנכדים..בסדר? RaistGirl: כן... לצערי... gil *: מילא.. השנים חולפחות מהר RaistGirl: התחתנתי שלוש פעמים והתגרשתי חמש פעמים ככה שלא היה לי זמן לילדים... gil *: אני מבין.. זה קורע אותי מצער..כמה נורא RaistGirl: הגירושים היו נוראיים!!!! gil *: אני מבין לליבך RaistGirl: הילדות מתכחשות לי gil *: טראומה אמיתית gil *: אווייי לא RaistGirl: אחת אני לא ממש בטוחה שהיא שלי... gil *: ברור.. האבות האלה.. לא אחראיים... gil *: כשהם כבר יולדים סוף סו..אי אפשר לדעת מי האמא RaistGirl: ילדה אחת צצה לי משום מקום... gil *: דיי.. הדמעות פה שוטפות.. פשוט נורא RaistGirl: בעל אחד אני אפילו לא בטוחה שהתגרשנו... RaistGirl: פעם הייתה לי משפחה ענקית... RaistGirl: המון דודים דודות אחים אחיות... RaistGirl: אבל מה? כולם היו הכל... gil *: נורא RaistGirl: אחותי הייתה גם בת דודה שלי וגם דודה שלי... RaistGirl: בת דודה שלי הייתה גם אמא שלי... RaistGirl: התאום שלי היה דוד שלי ואחי RaistGirl: ואבא שלי פעם אמר שהוא כל המשפחה שלו והוא שונא את המשפחה שלו... RaistGirl: (כל הזכויות שמורות לנעם) gil *: דיי הדמעות גולשות לחדר המדרגות RaistGirl: אה... ויש לי גם יותר מבעל אחד... gil *: כן כן...את גמרת אותי.. RaistGirl: RaistGirl: ומה איתך? RaistGirl: יש לך איזשהם בעיות? gil *: עצוב קרוע RaistGirl: אתה כבר קשיש מופלג... gil *: לא אני מאושר תודה gil *: 21 gil *: נכון RaistGirl: אתה צריך להחליף כבר מקל! RaistGirl: הכניסו אותך כבר לבית אבות? gil *: כן.. הוא בטיפול gil *: אין מקום שם RaistGirl: מה קרה לא נרשמת בזמן? gil *: סבתא.... מצלמה יש לך? RaistGirl: לא זקנצ'יק... RaistGirl: וכשאמרתי מקל התכוונתי מקל הליכה אורן!!!!

nedisrael

New member
OMG, איזה מטומטם..

אם הוא היה מבקש להיפגש ושתעשי לו ביד, ניחא. אבל באינטרנט?! that's just freaky..

Dark14Lunatik

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דייייייייייייייי קשההה לנשום מרוב צחוק!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפיגוררר..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי אוי אוי

איך אני אוכל לחיות עכשיו, כשאני יודע שהשיחות ה"מטורפות" שלי הן כלום לעומת שלכם? איך זה שלי אף פעם אין שיחות ברמה הזאת??? *יוצא לחפש שיחות מטורפות*.

Niminator

New member
אמממ הנה משהו:

שיחזור של שיחה שלי עם מישהו. נקרא לו פיש לצורך העניין
פיש: החתולה שלי כאן! ואין לך מושג מה היא עושה! אני: מה היא עושה? פיש: היא עירומה!!! היא עירומה כביום היוולדה! אני: אוקיי... פיש: אין לה בושה! היא באה לחדר שלי, עירומה, ואמרה לי מיאו! אני: ברור... פיש: ואז בעטתי בה! על החוצפה שלה! אני: בעטת בה? פיש: מה? אתה לא היית בועט בה? אני: אממ... נגיד... פיש: היא בעטה בי חזרה! ראית את זה??? אני: קיצר, אני זז לישון. לילה טוב. פיש: ככה! נכנסת, עירומה, עם סיגריה ביד, אומרת לי מיאו ובועטת בי! אני: סיגריה? פיש: לא סתם! סיגריה עם פילטר וכל השטויות האלה! אני: אוקיי... פיש: עכשיו היא תוקפת אותי! אמאלללללללהההההה!!!!! *פיש מתנתק* טוווווווווווב... יש אנשים.

למעלה